mincarea mestecata de adult pentru bebe
Raspunsuri - Pagina 3
J.D. spune:
mie asa zisul bebe mi se pare destul de mare sa poata mesteca singur. si inca ceva / ce ii da de mancare de trebuie mestecat de catre ea?
Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J.D. si inca ceva / ce ii da de mancare de trebuie mestecat de catre ea? Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor |
Fleica de vita?
andata spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
Fleica de vita? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Sigur!
Clar sunt o mama inapoiata! Eu credeam ca daca nu ai blender e ok sa folosesti furculita sa pasezi mancarea copilului, sa folosesti cutitul pt maruntirea bucatelelor de carne sau sa ii dai sa rontaie. Uite ca abia dupa ce am terminat cu pasarea hranei si pt al treilea copil am aflat ca ce faceam eu nu era bine. Trebuia sa hranesc si eu copiii direct din gura sau sa le mestec mancarea.
Bleaaaah, eu nu am reusit sa vad video-ul pana la capat.
roxy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andabeji ce e mai rau e ca poate sa il invete asa...sa accepte doar de la ea |
si ar fi mai bine sa puna si pe altii sa mestece ...ca sa accepte si de la altii (era o gluma...)
Posibil sa i se para ca ce mare mama este ea ca face acest lucr nu numai scarbos , ci si nesanatos...dar daca nu exista nimeni din anturajul ei sa-i atraga atentia ca nu e bine ce face...degeaba ne strofocam noi ca pe respectiva o doare in maxilar (de la atata mestecat desigur )
Ce se facea daca avea tripleti...facea febra muscalara la fata de atata mestecat.
AkaManah spune:
Urata treaba! Cand te gandesti ca 100% la fel s-a facut si cu noi..te apuca groaza! Nu sunt de acord cu metoda...e cam mult.
Am vazut si eu zilele trecute un episod cu un <mincinos>. Asteptam sa treaca pietonii si vad un cuplu cu un bebe mic in dotare care..scapa biberonul fix pe trecerea de pietoni. Nici o problema! Tati se apleaca, ia biberonul, il paseaza mamei care, il linge copios si il indeasa bebeului in gura... Sincer nu ma puteam aduna sa plec si eu din intersectia aceea! E o problema de obisnuinta sau de lipsa de educatie?! Nu iti poti da seama ca trec mii de masini pe acolo, mii de oameni...pe langa microbii clasici mai sunt si substante periculoase pe sosea...?
Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile!
kular spune:
groaznic
nici nu m-am putut uita, nu pana la final... nici macar un minut
dar imi amintesc cand eram copil si mergeam cu trenul vedeam destul de des astfel de hranire la copii... beah...