mincarea mestecata de adult pentru bebe

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

n-o avea bani de blender

Or nu descoperisera la ce mai poate folosi furculita

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

Perle de shef!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Nu va zic ca am vazut o mamica tanara aici, cred ca avea vreo 24-25 de ani care exact asta a facut, luat suzeta ce cazuse pe jos, bagat in gura si dupa mufat copilul, de am ramas masca, ca totusi nu ma asteptam la generatia tanara.

In rest ce sa zic, aveti stomac sanatos daca v-ati uitat la video .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ei,saskia si tu acum,parca nu stii ca aici e obiceiul pamantului sa i se bage in gura nou nascutului degetul mic al cui se nimereste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
...
si acum se mai vara o suzi intr-o gura saritoare dc a cazut pe jos, ne?

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Tocmai luni am iesit la piscina si cand mancam de pranz langa noi era o familie cu 2 baietei micuti (un an si vroe 4 ani). Cel mare a scapat pizza pe jos, normal cu sosu'n jos si coaja'n sus, exact dupa legea lui Murphy Ta'su o ridicat pizza si i-a pus-o inapoi in farfurie. Initial credeam ca na, o fi ultima felie, poate nu mai au bani si... asta e. Imunizare naturala Dar apoi au deschis cutia si mai erau 2 felii de pizza, curate, pe care le-au servit parintii. Ca doar n-or fi prosti sa mance de sub masa Asta dupa ce noi i-am luat Victoriei o bucata de mancare ptr. ca picase... pe masa.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Se practica la greu asta in RO mai ales in zonele rurale si am si eu o amica ro care a facut la fel cu fii sa si la restaurant ii mesteca ii scotea pe servetel si copila se servea avea vro 7 luni in Ro era cadru didactic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cam scarboasa toata chestia.
Am stomacul tare da' asa ceva nu am putut urmari pana la capat.
Ma deranjeaza cum cineva poate profita de inocenta copilului si sa se si mai laude.

Multe comentarii aprobatoare, chiar prea multe.

Insa nu mai ma mira nimic. Primul pediatru care a venit dupa ce am nascut mi-a sugerat sa-i rup/tai unghiutele cu dintii.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Insa nu mai ma mira nimic. Primul pediatru care a venit dupa ce am nascut mi-a sugerat sa-i rup/tai unghiutele cu dintii.

si mie la fel, si nu unu ci doi pediatri (acum 3 ani cand s-a nascut pitic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Mie mi se pare scarbos si neigienic. Poate ai nu stiu ce stafilococi, streptococi periculosi prin gura.
Acum se profita de inocenta celui mic.
Ea, adult fiind, ar manca mancare mestecata de maica-sa? Pariez ca nu ar manca nici cu acelasi tacam sau ar bea cu acelasi vas.
Referitor la pasari...eu cred ca suntem mai avansati in intelect incat sa nu facem asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Cred ca as prefera o mancare regurgitata de o pasare decat mestecata de mama.

Este o practica total neigienica si denota lipsa de informare si ignoranta mamei. Oricare ar fi ea.

_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mami de Geosse (30 Ianuarie 2012) *** Sofia (14 August 2008) *** Sebi (25 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Un bebe mic caruia i se mesteca mancarea poate face meningita.
Cat despre suzeta, am fost la ziua unui baietel acum cativa ani, la un restaurant de fite, acolo plin de copii de farmacisti si de medici, mama baietelului fiind farmacist. O fetita de vreun anisor si-a scapat suzeta pe jos, mama ei - sefa stafului pe zona de vest a unui renumit lant de farmacii , ca nu vreau sa dau nume, a luat senina suzeta de jos, i-a lins-o bine si i-a bagat-o fetei in gura. Doar eu m-am oripilat, sau poate nu pot eu sa-mi ascund emotiile :)

Mergi la inceput