Strugurasi de Sept-Oct 2011 *49*
Raspunsuri - Pagina 21
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Creola Hayat - Razvan e un scump si el...ai schimbat si tu poza ,nu-i asa? Am vazut ca "ai umblat prin sifonier",nu am vazut termometrul,ai reusit sa-l vinzi deja? Mamica fericita de Maria Sarah (13.04.2005) si Elisa Rebeca (18.09.2011) |
Multumesc . Da am schimbat poza acum cateva zile.
Nu am reusit sa postez inca toate articolele pe care le am pozate. Daca ai observat , am reusit in ultima vreme doar sa pun pozele si nu am scris nimic despre produs. Mi-e greu uneori sa duc laptopul sa-l atasez la cablu de internet si cand atasez pozele de pe stick.....merge ca melcul. De cand cu inmormantarea ...am ramas in urma cu multe si nu mai reusesc sa ma redresez.O sa pun cat mai curand si restul produselor pe blog, printre care si termometrul.
Pinky
_
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
Vizitati Sifonierul Strugurasilor
Creola spune:
Sincera sa fiu ,m-as fi bucurat sa aud ca ai reusit sa-l vinzi.Timpul zboara si acusi va trebui sa mai sari peste un hop .Dar noi suntem aici ,alaturi de voi si sunt sigura ca totul va decurge bine .
oanaiasi spune:
Neata fete frumoase!
Am intrat sa va salutam si sa va invitam la o
noi ne-am trezit si suntem tare maraite ...ori ne chinuie vreun dinte ori ne-am trezit cu fata la cearsaf..
de ieri stam in 4 labute si ne balansam fata-spate (exersam mersul de-a busilea)
ma duc sa mai citesc ce ati mai scris!
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
inutsa spune:
neata! am revenit acasa si noi, a fost f bine in "deplasare", dar am revenit la "casa de vacanta". sapt asta am de facut curatenie de Paste in toata casa, adica 7 camere, si prin curte, am de lucru serios , nu gluma. scriu cu Theo in brate
jade felicitari pt lingurita magica .
marina LA MULTI ANI tie si sanatate mamei!
va las k plange. o sapt usoara!
de si
Musette01 spune:
Buna dimineata, mulumesc de cafea Oana
Si noi am fost tare maraiti cu dintisorii, ma obosea cumplit, nu vroia in niciun fel nici in brate, nici jos, nici plimbat,nici leganat, iar noaptea se trezea la 1 ora. Bine ca am scapat, acum se vad destul de bine,sunt un pic mai maricei...avem 2 jos
La fel face si Luca Sta in 4 labe si tot face miscari fata-spate, e tare haios. Cred ca si fetita ta este o scumpa
Sept-Oct2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Cumintei ca vine casuta noua,da? Buna dimi ! Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009) |
bine ca nu m-am apucat,mi-a luat-o cineva inainte,faceam doua casute,na!
Sept-Oct2011 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171594&nm=Strugurasi-de-SeptOct-2011-50
cap nou
LALIII NUUUU
seidana
andr@ spune:
buna dimineata, va mai amintiti de noi? scuze ptr absente, dar pur si simplu nu apuc nici sa deschid calc uneori iar cand o fac, ba caut una alta ptr noi, ba vb cu ai mei, de acasa; noi suntem maricei de-acum, avem aproape 7 lunite, suntem intarcat de la 6 luni, avem jos 2 dintisori, papam orez la pranz si seara crema de morcov cu cartofior si dovlecel, stam in 4 labute, ne rasturnam iar ne ridicam, radem, plangem, iar seara e jaleeeeeee, ne trezim din ora in ora, maraiala, scanceala cum e mai frumos ca mami si tati sa nu doarma deloc; asta e, mergem mai departe! despre voi,recunosc sunt in urma tareee cu vestile, va trimit insa pupici multi si cate o imbratisare calda ptr fiecare in parte; cred ca in perioada asta toate ne chinuim cu dintisorii, dar o sa treaca si asta si acusi o sa incepem sa ne cautam nurori/gineri va pup, sper sa ne auzim curand
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
4+