Strugurasi de Sept-Oct 2011 *49*
Raspunsuri - Pagina 20
pinkysor spune:
Buna seara mamici dragi!
Eu abia acum am reusit sa citesc tot si sa scriu cate ceva.
Noi suntem bine, weekendul a trecut super repede. Duminica am fost la inot si la masaj a fost super. Dani e bine, vrea tot mai mult sa stea in fund, cateodata plange daca-l pus jos. Ma gandesc sa nu stea prea mult, dar sta f bine.
Azi a zburat ziua... am gatit, am dormit si am iesit afara si uite ca deja e seara
Fetelor e mi-am facut un plan... sa merg mult pe jos, sper sa ma tin de el pt ca eu cred ca ar face minuni pt picioare mersul mult pe jos.
Azi a fost vant afara dar noi am iesit totusi, sper sa se faca frumos si sa ne intalnim mai multe in parc Ce ziceti?
Nanna, imi pare tare rau ca Inez a fost bolnavioara. Ma bucur ca acum e bine si sunt deacord cu tine, bine ca nu i-ai dat asa repede antibiotic! Ii trimit un pupic
Hayat, imi pare rau ca ai fost deprimata in weekend. Vorba fetelor, nu te supara si nu baga in seama tot ce zic unii si altii. Tu stii cel mai bine ce-i mai bine pentru puiutul tau! Multumesc mult pt reteta, am notat-o... imi place ca-i pt micul dejun Nu am ajuns prin carrefour dar a gasit sotul in Cora pui de la Ave, l-am facut super simplu la cuptor, a iesit un deliciu.
Lena, multumesc pt linkuri! Le-ams alvat, e intr-adevar sanatoasa. Am mancat din cea germinata si gustul mi se pare ok, nu-i cel mai super dar eu o pot manca fara probleme.
Sei, sper sa fie totul cum iti doresti tu!
Mikka, uau ce petrecere mare! Cred ca a fost bulversata Mariuca. Bine ca a trecut repede totul.
Jade, buna idee cu dovleacul! Eu momentan nu am luat dar ma gandeam sa iau sapt asta si cum lui Dani ii place marul o sa incerc si o combinatie.
May, bafta si spor la servici!
Dani, nu da niciun semn ca vrea sa doarma, e cu tati si se joaca, merg sa vad daca pot sa-l adorm, va pup pe toate
pinkysor spune:
Nana, super poza de la avatar!
Eu i-am adaugat si sfecla in pierul de legume si i-am scos patrunjelul radacina, a papat ff bine azi.
Musette01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nanna_mika Am pus poza! Hehhehehhe mamica de 2 fetite iubite! |
Fetita ta este o scumpa si o frumoasa. Pupici de Luca
Creola spune:
Buna seara ,
si noi ne trezim de 2-3 ori noaptea ,cu papica am inceput sa ne obisnuim ...papam cateva lingurite de legume ,cateva de fructe...ca preferinta si baza ...ramane in continuare titi.
Pinkisor-bravo pentru rasfat!
Creola spune:
Ce dulce e Inez!Indra e happy ca are o saptamana altfel?ca Sarah mea e f bucuroasa.Ce activitati a ales pentru ei d-na invatatoare?
intre timp s-a trezit si mamaruta mica...cred ca a visat ceva fiindca suspina ,saracuta.
Seidana -daca ai motive sa crezi ca ar veni un alt scutecar ,nu ai dat fuga la farmacie sa-ti iei test.Nu esti curioasa?Eu am facut deja unul
May3 spune:
merci tuturor de urari si ganduri bune
a trecut si ziua asta.
am ajuns chiauna acasa si fii-mea m-a luat bineinteles de buna.
ca sa nu cumva sa ma odihnesc si eu m-a miorlait vreo 40 de minute pana a adormit... in loc sa adoarma la 8, a adormit la 9 fara 20 asta este.
cum v-am spus nu a avut treaba ca n-am fost cu ea.
e mai bine asa, ca daca plangea dupa mine cred ca eram terminata si eu si ea.
bine ca s-a obisnuit cu bona.
iris, nu le mai compara pe fete ca nu trebuie comparate chiar de s-au nascut in aceeasi zi. :)
a ta a luat mult mai bine in greutate de la inceput. parca s-a nascutcu vreo 700 de grame mai putin ca a mea.
Beatrice are 7,900 si vreo 72 cm.
cu diversificarea stam binisor. azi a fost a treia zi de pastarnac, care i-a placut. mai are si maine o portie la frigider. de poimaine o sa incerc ori telina ori dovlecel ori patrunjel, depinde ce gasesc maine prin piata.
mananca de ex juma de pastarnac normal. n-am gramaj sa zic cat. in timpul mesei astia mai bea si niste apita. dupa care la vreo juma de ora ii dam laptic cat vrea. mai bea cam 120 ml de obicei. ea bea acum la o masa de laptic 210 ml.
LM ii mai dau doar de 2 ori pe zi vreo 80 ml, restul LP.
pana acum am incercat baby rice si morcov care nu i-au placut si mar si pastarnac care i-au placut.
voi cum stati?
mikka, tu cum stai cu diversificarea?
scuze daca ai zis, am citit foarte pa sarite.
edit: am citit in urm ca ai zis :)
dbunny, primele 6 sapt iei 90% din salariu, dupa care 30 de sapt toata lumea ia la fel adica un sfert din salariu mediu, dupa care mai poti sta 16 sapt cu copilul fara sa te concedieze patronul dar nu iei niciun ban.
Creola spune:
Hayat - Razvan e un scump si el...ai schimbat si tu poza ,nu-i asa?
Am vazut ca "ai umblat prin sifonier",nu am vazut termometrul,ai reusit sa-l vinzi deja?
Creola spune:
May-bine ca a fost in regula peste zi...si bine ca ai incredere in bona si ca-i ok...in seara asta sigur a fost deranjata de ceva ,sau oboseala acumulata de peste zi,sau te-o fi simtit pe tine un pic "emotionata"(fiind prima zi cand o lasi asa mult).