Bobocei de sept-oct 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuki spune:
Lalu, o iei mult prea personal, zau ca nu e cazul.
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
Tzuki spune:
Stella, felicitari pt putza . ai muncit la ea, nu gluma!
mie mi se parea ciudat sa primesc felicitari cand anuntam sexul copilului, de parca daca era invers nu meritam felicitarile .
sper sa nu fie probleme cu ir-urile alea, si bb sa cresca frumos si sanatos.
stella87 spune:
Multumesc fetelor! Vreau si eu caruuuut d-ala albastru la semnatura Cum fac?
Tzuki, mama mea, cand i-am zis ca e baiat a inceput sa planga: Vaaii, e baiaaaat! La care eu am intrebat-o asa in spirit de gluma: dar daca era fata cum reactionai? Si ea mi-a zis ca tot la fel. :)) Deci bucuria e ca in sfarsit afla sexul, oricare ar fi el, si isi imagineaza cum va fi cand va veni pe lume.
fericita 16+
corinuka_g spune:
salutare burtici din nou!
stella felicitari pentru baietel! sa va traiasca! copiezi caruciorul albastru din lista de emoticoane si apoi mergi la profil personal-editare profil-optiuni +/- dai click pe + si modifici semnatura
tzuki am gasit acele informatii mai demult cand cautam perna bastonas...eu sunt mare amatoare de dormit pe dreapta si de-atunci dorm doar pe stanga si deja m-am obisnuit ...
gabi n-am luat niciodata aspirina si nici n-am facut trombofiliile...cred c-o sa trimit un mail dr din ungaria, intotdeauna m-a ajutat cu o parere..
in ce priveste discutia legata de efectuarea sau nu a amniocentezei n-as sti ce sa fac...la varsta mea ar trebui s-o fac, dar nu as vrea s-o fac...nu stiu daca embrionii inainte de fiv au fost testati genetic...mi frica, dar as vrea sa iasa bine toate analizele...deci, sunt varza, mai am putin timp de gandire...si evident am sa ma sfatuiesc cu medicul...
v-am pupat
13+ Multumesc Doamne!
Tzuki spune:
da, Stella, cunosc sentimentul, ca la fel am simtit si eu cand am aflat la ai mei, am avut o stare euforica de parca nu era clar ca e una sau alta...
g_rainbow spune:
am vb acum cu o fata care a facut recoltarea asta de vilozitati. la ea s-a vazut la sarcina nr 3 la eco higroma chistica si la DT risc de SD mare, 1:5 si atunci stiu ca a renuntat la sarcina pt ca higroma era incopatibila cu viata. a facut insa la alta sarcina recoltarea de vilozitati si a iesit irelevant, apoi a ajuns la amnio. spunea ca amnio e cea mai sigura in privinta asta
acum fiecare mamica stie ce e mai bine pt copilul ei, fiecare decide ce va face...intr-adevar este ft usor sa iei decizii pt altii, dar cand esti u pus in situatiile astea este ft greu. eu am spus doar ce am aflat de la cineva trecut prin asta. acum are o fetita superba de 5 luni
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 18+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
Tzuki spune:
Corinuka, eu dorm de regula cu spatele la persoana cu care sunt in pat. nu stiu , asa simt ca am loc sa respir. mai nou, cum am persoana si in stanga si in dreapta, ma foiesc ca titirezul cand pe o parte, cand pe alta. asta cand nu dormeam pe burta, astfel ca primul lucru pe care l-am facut dupa ce am nascut, imediat, a fost sa dorm cu fata in jos, mi se parea odihna suprema . facea bine si la retragerea uterului, oricum.
PaulaFrida spune:
Fetelor
am fost la cumparaturi si plasa a fost un pic mai grea,dar stau aproape de magazin,chestia e ca am simtit un pic de intepatura cam pe mijloc,cu vreo 3 degete sub buric,am ajuns acasa si m-am intins pe pat si am luat si un no-spa si inca mai simt intepatura,asa intermitent,a trecut cam o ora de atunci.
voi ce ziceti de asta?
Paulafericita 15+
lulutza_1980 spune:
salut !
imi pare rau ca aveti probleme ;din pacate in afara de sfaturi ( si nici alea sigure , ci doar banuieli ) nu se pot da ...cateodata suntem asa de neputincioase ...si totusi faptul ca unei persoane ii pasa- parca se indura mai usor ( cel putin asa simt eu ) ...
eu am niste dureri ( intepaturi ) groaznice la sani .e o durere continua , dar sunt momente cand sunt insuportabile , ma chircesc de durere . iar pe strada ma strang de san ( pe sub pelerina ) - urmarind sa nu ma vada nimeni -in casa aproape numai asta fac , cum ma ia durerea , imi tin sanii ...nu stiu ce sa mai fac ...( si s-au innegrit de tot ...partea centrala cel putin ).
am avut dureri de la inceput - si eram mandra ca era semn de sarcina - dar acum sunt chiar insuportabile !!!
voi aveti asa dureri ? oare trebuie sa sun medicul ?
va pup !!!
16 +