Bobocei de sept-oct 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
Tzuki spune:
Paula, eu zic sa te linistesti, stai lungita in pat, incearca sa dormi daca poti. odihna ajuta mult, chiar daca s-ar fi deranjat ceva pe acolo. .
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
Tzuki spune:
Luluta, in afara de un sutien potrivit sau si mai bine o bustiera altceva nu-mi trece prin minte sa zic. si pe mine ma dor sanii, probabil nu la fel de tare ca pe tine ca nu prea le dau importanta.
lalu85 spune:
Supunea cineva la un alt subiect despre sutienele cu sarma ca nu ar fi ok in sarcina...acum nu stiu ce sa cred eu folosesc numai sutiene cu sarma, ce-i drept mi-am cumparat un nr potrivit pt acum. In primele 2 luni de sarcina ma dureau si pe mine ff rau...acum nu ma mai dor. Cum spune si Tzuki, incearca o bustiera sau ceva mai lejer...dak nu trece si durerile sunt fff mari intreaba medicul
Eu m-am trezit azinoapte cu carcei la ambele gambe si am simtit o durere de imi venea sa plang...Din cate stiu apar carceii din cauza lipsei de calciu si magneziu. Eu acum iau elevit, oare pot lua pe langa si calciu cu magneziu? voi ce stiti?
lalu85 19+ cu
anne`mary spune:
Simona iti trimit eu datele asistentei lui Herghelegiu prin PM. Si eu tot prin PM le-am primit si nu stiu daca ii pot da numarul pe forum . Maine am o intalnire cu el...sa vedem ce imi spune
+ 10
lulutza_1980 spune:
Tzuki ideea ta e buna ; si eu m-am gandit la asta , dar cum toata ziua stau in sutien , macar cand ajung acasa sa-l dau jos . dar acum , gandindu-ma sa stii ca mai tare ma doare cand nu sunt sustinuti , deci ar fi cazul sa-mi cumpar un nr mai mare , fara sarma si sa-l tin si in casa .( eu am sanul mare si intr-adevar e greu ... ).
lalu85 nu stiu daca e bine sau nu cu sarma , dar avand sanul mare , la mine , fara sarma nu stiu cum ar fi ...daca gasesc si ma simt ok , cred ca am sa-mi cumpar .
in legatura cu carceii : pot fi mai multe motive ( sigur si ce ai spus tu ) , dar pot fi si un efort de plimbare , de stat in picioare mai mult decat de obicei ...poate ai supra-solicitat muschii...daca ti se mai intampla , incearca sa te radici in picioare si sa stai pe varful piciorului unde ai carcelul ( sau pe amandoua varfuri daca ai la ambele picioare in acelasi timp !!!) si sa impingi cu forta ...e pe incercate ...
am auzit si vazutt pernele pentru insarcinatele vreau si eu !!!
problema e ca nu stiu de unde sa cumpar !!! ce am vazut e doar pe net si preturile de aici cred eu ca sunt exagerate ( 70-100 euro ) . poate este vreun magazin unde se pot cumpara .
16 +
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Noi ne-am luptat cu o raceala ingrozitoare ,4 zile nu am putut merge la serviciu si dupa o saptamana tot nu sunt bine.
Am facut si noi ieri morfofetala pt trim 1 si bebe e 100% baietel.
si cat mai putine probleme de sanatate.
Robert Andrei (15.03.2007)
anne`mary spune:
si eu vreau perna pt gravida. Pe internet am gasit la 95-120 lei + transport. Mi se pare rezonabil asa ca o sa-mi cumpar si eu. 100 euro mi se pare cam multut dar la banii tai lulutz
+ 10
Tzuki spune:
luluta, sa stii ca sutienele mele cele mai bune sunt cele fara sarma. de curand mi-am luat unul push-up - nu stiu din ce e facut, dar de multe ori uit ca il am pe mine. si n-are sarma. sau bustiera, la fel, nu are asa ceva si ii tine bine pe nazdravani . e drept ca eu nu-s dotata excesiv la capitolul asta, dar oricum, e o crestere vizibila fata de perioada ne-gravida. profit si eu .
carceii cica apar de la lipsa de magneziu.
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalu85 Supunea cineva la un alt subiect despre sutienele cu sarma ca nu ar fi ok in sarcina...acum nu stiu ce sa cred eu folosesc numai sutiene cu sarma, ce-i drept mi-am cumparat un nr potrivit pt acum. In primele 2 luni de sarcina ma dureau si pe mine ff rau...acum nu ma mai dor. Cum spune si Tzuki, incearca o bustiera sau ceva mai lejer...dak nu trece si durerile sunt fff mari intreaba medicul Eu m-am trezit azinoapte cu carcei la ambele gambe si am simtit o durere de imi venea sa plang...Din cate stiu apar carceii din cauza lipsei de calciu si magneziu. Eu acum iau elevit, oare pot lua pe langa si calciu cu magneziu? voi ce stiti? lalu85 19+ cu din cauza lipsei de magneziu apar carceii...poti lua pana la 300 de mg de magneziu pe zi |
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 18+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota