Educatie cu ...mopul
Raspunsuri - Pagina 12
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Ca sa faca pisu baietii pe unde apuca de dragul distractiei, eventual in mijlocul clasei, educatoarea si/sau femeia de serviciu pliscul mic ca de aceea sunt platite. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Exagerezi, exagerezi, exagerezi. Tare si aiurea. NIMENI nu a sustinut ceea ce scrii tu aici.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ramonika spune:
pentru clarificare
- educatoarele de la gradinitele cu program scurt lucreaza 4 ore cu copiii si inca o ora singure, deci stau la serviciu de la 8 la 13.
- educatoarele de la gradinitele cu program prelungit lucreaza in 2 ture: tura de dimineata lucreaza de la 8 la 13 cu copiii, iar tura a doua lucreaza de la 13 la 17, timp in care de la ora 13 la 15 - 15,30 copiii dorm, iar de cand se trezesc incep sa-i ia acasa parintii pana la ora 17.
marius spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
Exagerezi, exagerezi, exagerezi. Tare si aiurea. NIMENI nu a sustinut ceea ce scrii tu aici. <hr noshade size="1" /> Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
E vorba de mentalitate. Si din nefericire din experienta o spun. Te crucesti cand intalnesti asa ceva in realitate. Da, am intalnit si nu o data astfel de pozitii, reactia parintelui? Indiferenta totala. Daca i s-a reprecizat gesturile facute de copil a venit raspunsul:
"De aceea sunt platite sa stearga urina de pe jos. Daca nu le place sa-si schimbe meseria, sunt destule care sa vina in locul ei."
Hmmmm...
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Ilinca_M. spune:
Eu continuu sa cred ca educatoarele nu sunt platite nici sa stearga urina de pe pardoseala, nici "sa puna copiii la punct". Chiar numai in extreme putem vedea lucrurile?!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Laura25 spune:
Marius, unde anume ai intalnit tu copil care a facut pipi in mijlocul clasei si parintele a zis ca educatoarea /ingrijitorea e platita sa stearga !?!? Raman la ideea ca exagerezi aiurea. Sau poate traim in lumi diferite. Eu am intalnit mult mai des parinti care cer expres sa le fie "pusi la punct" copiii de catre educator decat parinti care sa isi apere copiii in fata abuzurilor (mai mici sau mai mari). Si eu personal nu am intlanit pana acum parinte cu atitudine de genul celei descrise de tine.
La acest subiect toti am fost de acord ca e nevoie de educatie, ca cei mici trebuie indrumati, educati, invatati cum sa se comporte corect si civilizat. Doar modul in care alegem sa facem educatie sau doar sa ii "punem la punct" difera de la persoana la persoana, se pare.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
laurenta spune:
Marius la tine in mesaj era un "eventual".......
eu vb de real..........
cu totul off topic.........
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Marius, unde anume ai intalnit tu copil care a facut pipi in mijlocul clasei si parintele a zis ca educatoarea /ingrijitorea e platita sa stearga !?!? Raman la ideea ca exagerezi aiurea. Sau poate traim in lumi diferite. Eu am intalnit mult mai des parinti care cer expres sa le fie "pusi la punct" copiii de catre educator decat parinti care sa isi apere copiii in fata abuzurilor (mai mici sau mai mari). Si eu personal nu am intlanit pana acum parinte cu atitudine de genul celei descrise de tine. La acest subiect toti am fost de acord ca e nevoie de educatie, ca cei mici trebuie indrumati, educati, invatati cum sa se comporte corect si civilizat. Doar modul in care alegem sa facem educatie sau doar sa ii "punem la punct" difera de la persoana la persoana, se pare. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Eu am vazut asta la o petrecere la restaurant cind pustiul a scos instrumentul a a facut in mijlocul terasei. Parintii nu au schitat un gest si toata lumea s-a crucit.
La masa am stat linga mama copilului si am intrebat-o "Dra acasa cu ce freci cind se usureaza pe mobile ?" si mi-a raspuns intepata ca copilasul e "curat" se duce la WC.
Si mama cu pricina nu m-a mai adresat vreun cuvint vreme de citiva ani.
Si eu, o rea si o afurisita, refuzam strict sa-i primesc in casa sa nu mi se pishe in mijlocul salonului.
Androix spune:
Sa intelegem ca ei stateau cu nasurile turtite pe geamul salonului si se uitau cum petreceati voi inauntru fara sa va pisati in mijlocul casei? Unde ai intalnit pisaciosu asta si pe intepata de maica-sa?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
grigutza spune:
Poate e putin offtopic dar e a doua chestie shocanta care o citesc despre persoane din Franta in ultimele zile. Presupun ca acolo s-a intamplat incidentul povestit de Mik, iar la alt subiect spunea Cristinuc@ "vin la scoala copiii aici in Franta cu cruste de varicela dupa ce trece febra, cu muci pana la genunchi, cu tuse seaca grasa de care vrei pe alese si nu in ultimul rand cu paduchi astia sunt asa de comuni ca pe mine ma manca capul numa cat ma gandesc" brrrr
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Sa intelegem ca ei stateau cu nasurile turtite pe geamul salonului si se uitau cum petreceati voi inauntru fara sa va pisati in mijlocul casei? Unde ai intalnit pisaciosu asta si pe intepata de maica-sa? www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Ai venit si tu in tirg ?
Ai inteles prost, as usual.