Cel putin 10 kg jos (7)
Raspunsuri - Pagina 8
LYADA spune:
Exact Lulu, prin acelasi proces de "reorganizare" am trecut si eu, doar ca am dat startul schimbarilor pe 7 feb, tot 5 kg am dat am insa impresia ca mananc mai mult 3 mese+ 1/2 gustari - functie de zi. Chiar m-am gandit sa ma alatur grupului vostru a carui energie ma inspira- citesc zilnic- insa nu sunt asa constiincioasa cu scrisul.
Ellinia, bad news- si eu sunt mega-carnivora si te inteleg. Carnea se digera foarte greu, probabil stii - eu am fost multe saptamani neincrezatoare ca doar renuntand sa mai includ carnea la masa de seara as putea slabi. Partea buna este ca dupa prima luna de mancat diferit nu o mai suporta stomacul prea bine- caci evident ca ma mai abat functie de ocazii, evenimente, vizita mamei care gateste super si orice alta oportunitate de neratat .
lulu77 spune:
Atunci bine ai venit alaturi de noi Bianca.
Cat despre carne, si mai ales la masa de seara, acelasi lucru simt si eu....daca acum mananc carne seara- in afara de peste- ma simt oribil, si tocmai de aceea ma feresc de altceva in afara de salate sau peste.cand nu am alte alternative o servesc pe doamna Carne seara, altfel la pranz.
Inainte serveam fripturica asezonata cu un piure de cartofi sau alte combinatii odioase, plus si o painica calda, aburinda si poate si un pahar de bere. S-au dus vremurile alea.
Acum o servesc cu o salata de legume sau sosuri de iaurt si poate, rar, in special in week-end, un pahar de vin alb.
ieri m-a aprovizionat sotul cu o punga mare de Selgros de peste- Somon afumat, pastrama de somon, salate de peste- vreo 4 feluri, marinat, asa ca maine si in week-end am ce manca.
SOACRA MARE
Doua maini stangi
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 ieri m-a aprovizionat sotul cu o punga mare de Selgros de peste- Somon afumat, pastrama de somon, salate de peste- vreo 4 feluri, marinat, asa ca maine si in week-end am ce manca. SOACRA MARE Doua maini stangi Ce idee buna, chiar nu am mai mancat de mult peste, mai ales somon afumat. |
lulu77 spune:
Alina, abia astept sa il infulec, cum altfel decat cu paine prajita, putin unt si capere
SOACRA MARE
Doua maini stangi
alinkav spune:
Bine ca am mancat deja, salata de rosii/castraveti/ou si branza. M-am umflat bine, am baut si multa apa. Ca altfel ma apuca salivatul pe aici.
Zilele astea mi-a cam fost foame seara, chiar si cu colon help la purtator, dar am rezistat eroic.
Raport 57.8 kg.
lulu77 spune:
si ca sa pun capac: mai fac uneori o reteta, amestec almete sau branza dulce cu pasta hrean si ceva usturoi verde, pun peste somonul afumat si fac rulorui
SOACRA MARE
Doua maini stangi
LYADA spune:
Multumesc! Cat de bine ma recunosc in ce povestesti- asa faceam si eu, mai ales ca al meu sot gateste cu placere orice si toate ii ies bine.
M-am linistit, vad ca nu exagerezi cu nemancatul. Doar ca nu apareau toate informatiile public
Si felicitari tuturor celor care au slabit, este asa placut sa citesc despre fiecare victorie.
arturicii spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Neata Fetelor cand pot manca fasole la Rina ? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! DE TOATE PENTRU TOTI!! |
cred ca vine cam tarziu raspunsul meu dar, da, in ziua de "amidoane" poti manca fasole.
" fasole, mazare; boabe de soia, linte, naut, orez
sau cartofi, crupe de hrisca (sau soia), mei, cu alte cereale
(fierte, īnabusite sau sotate īn cāt mai putina grasime). "
arturicii spune:
Bianca, bun venit
Azi sunt la R14, "amidoane' - stie cineva ce-s aia cartofii rantaliti?
Laura25 spune:
citat din mesajul lui arturicii Bianca, bun venit Azi sunt la R14, "amidoane' - stie cineva ce-s aia cartofii rantaliti? Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada |
http://www.haisagatim.ro/2009/02/cartofi-rantaliti.html
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me