Ma simt jignita (2)
Raspunsuri - Pagina 3
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Eu stiu doar povesti de la aradeni si nu numai, care au traversat Bulgaria (cred ca mai mult pe traseul spre Grecia) cu masina/autocarul si tot din belele in belele - hoti,politisti care ii taxau aiurea.Poate acum n-o mai fi asa,dar o vreme numai de-astea auzeam. Noi in '90 n-am avut probleme de gen. |
nu poate, ci sigur nu mai e asa. daca tot ne facem impresiile din povestile vecinilor si prietenilor, n-ar strica cate-un update, ca sa aflam ca unele tari mai si evolueaza.
nu fac apologia Bulgariei, dar acolo am fost de doua ori - o data de Paste la Nisipuri si o data intr-o vacanta de vara la Sunny Beach. pe litoralul nostru am mai fost de vreo 3 ori in ultimii... mai bine de 15 ani: o data am fost de dragul unor prieteni care erau cazati la Costinesti - am rezistat 3 zile, la o gazda, plaja extrem de aglomerata, si am descoperit ca nici in ziua de azi Costinestiul n-are o piscina (descoperire care ma socase in studentie, cand am prins o perioada cu pesti morti si, hotarand ca eu si ei nu coabitam in acelasi mediu, am luat trenul pana la Olimp ca sa fac si eu o baie).
celelalte 2 iesiri pe litoral au fost de cate o noapte. una in Mamaia, unde am facut greseala sa mergem intr-un club. trecand peste faptul ca mie nu-mi placea genul de muzica (house cred ca era la moda pe atunci), decibelii erau atat de multi incat singurul mod de a comanda ceva era sa arati cu degetul in meniu, n-aveai nicio sansa sa schimbi cateva cuvinte. plaja am facut in mai multe locuri, imi amintesc cateva ore petrecute in Venus (una din statiunile mele preferate in studentie). plaja era plina de alge, iar daca te uitai in spate vedeai un hotel de 10 etaje dezafectat (cel putin la momentul respectiv) - nu era chiar cea mai indicata priveliste pentru o relaxare pe dragul nostru litoral.
a doua a fost de fapt o delegatie la Constanta - in prima dupa-amiaza spre seara am fost pe plaja Modern din Constanta, care mi-a placut, era relativ aerisita si curata. a doua zi am fost in Mamaia - rezultatul a fost ca m-am intors la Bucuresti mai repede decat imi programasem.
Victoria_mami spune:
Buflea, eu nu am simtit-o ca pe un compromis, ci ca pe o binecuvantare. Aveam o scuza sa fiu in pat la 8 Oricum, pe mine soarele ma oboseste, imi place soarele fff mult, dar seara sunt rupta de oboseala de la caldura, asa ca in pat la 8 ptr. mine e super!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
mianna spune:
citat din mesajul lui ramiris Inclusiv in UK am fost unde in Scotia am stat la un hotel extraordinar iar langa Londra la un Hilton care avea mobila de varsta mea (si nu sunt tocmai tinerica) si camere mai mici decat la hotelurile foste comuniste de pe litoralul romanesc. Si mirosea a mucegai...brrr. Noroc ca am fost doar in trecere, doua nopti. |
om fi fost la acelasi Hilton? al meu era in Bracknell, in sudul Londrei.
ramiris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
om fi fost la acelasi Hilton? al meu era in Bracknell, in sudul Londrei. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
La ala am fost si eu :).
Marina spune:
io stiu ca voi aveti dreptate dar eu am fost cu copiii in vacanta vara de pe la 1 an , si iarna cand au facut 2 si m-am simtit intotdeauna excelent. Nu imi mai amintesc detalii ce si cum dar stiu ca ne-am distrat mereu pe cinste.
Letitia1 spune:
Desiree: Dar la 8 seara, eram in camera. Sa poata copilul sa se odihneasca in pat, ca lumea, sa doarma toata noaptea. |
SI al nostru tot 2 ani avea si tot asa faceam si noi, dar nu era nici decum o corvoada sa stam in pat la ora 8, eram obositi manga, deci numai bine. Mi-e dor de vacantele cu copil mic! Al meu cupil are acum 12 ani!!!
Da, Hiltonul nu mai este ce a fost. Numai numele a ramas de el.
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Marina io stiu ca voi aveti dreptate dar eu am fost cu copiii in vacanta vara de pe la 1 an , si iarna cand au facut 2 si m-am simtit intotdeauna excelent. Nu imi mai amintesc detalii ce si cum dar stiu ca ne-am distrat mereu pe cinste. Marina |
MArina, eu cred ca fiecare stie ce e mai bine ptr. familia si copiii personali. Ce eu nu fac, nu inseamna ca e gresit ptr. alta familie si invers.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
SI al nostru tot 2 ani avea si tot asa faceam si noi, dar nu era nici decum o corvoada sa stam in pat la ora 8, eram obositi manga, deci numai bine. Mi-e dor de vacantele cu copil mic! Al meu cupil are acum 12 ani!!! Da, Hiltonul nu mai este ce a fost. Numai numele a ramas de el. |
Letitia, am mai scris un mesaj, in care spuneam ca si ptr. mine era o binecuvantare, nu un compromis. Cred ca depinde de fiecare ce catalogam drept compromis si ce nu. Dar ptr. mine, daca e vacanta de familie, atunci petrecem tot timpul in familie. Ni s-a sugerat foarte insistent de catre un alt tatic pe care abia il cunoscusem la resort sa o lasam pe Victoria la locul de joaca (unde au supraveghetori) si noi sa petrecem timp in 2 ca asa se face! Sotul meu i-a zis ca poate asa se face la ei in familie, la noi in familie stam impreuna tot timpul; mancam impreuna, ne jucam impreuna, ne plimbam, ne balacim si dormim impreuna.
_
VICTORIA
Selene_Bunny spune:
monica, una dintre fetele de la mine de la Odisee a pierdut sarcina (12 saptamani) dupa ce a mancat, in concediu in Bulgaria, o salata (daca retin bine) care continea si ceva branza. S-a si retras de la Odisee dupa asta.
Eu am mai patit-o si cu lapte Panda, de exemplu.
monicabo, sigur a fost de la laptele ala. 100%. Pacat ca nu am pastrat ambalajul, ca il duceam undeva la analize, asa bacterie sau virus, ce-o fi fost, eu n-am pomenit. La 21 l-am baut, la 23 eu eram deja in cap.
ch_dana, Daria numai iaurt cu fructe Mueller mananca, de-ala pastos, nu cu bucati de fructe. Nicio alta marca, nici macar daca pun alt iaurt in paharelul de Mueller. De la iaurt niciodata nu am patit nimic.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
buflea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Letitia, am mai scris un mesaj, in care spuneam ca si ptr. mine era o binecuvantare, nu un compromis. Cred ca depinde de fiecare ce catalogam drept compromis si ce nu. |
De acord ... totusi ma intreb ce te opreste acasa sa te culci la ora 8:00 P.M. ?
Strict discutand asta cu culcatul, noi cand suntem in vacanta ne culcam mai tarziu ca acasa pentru ca nu avem scoala / servicii a doua zi si de obicei avem diverse activitati programate dupa amiza care includ dinner la restaurant (si nu la fierbator in camera ) in jur de 7:00 P.M. si dupa aia ceva, o plimbare, o cascare de gura, o terasa ... este ceva ce nu fac acasa, asta este definitia concediului pentru mine, activitati care ies din rutina zilnica.