Ma simt jignita (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Fomalhauti spune:
M-am dus pe site-ul hotelului Phoenicia. Am scris 2 adulti, 3 copii, 7 nopti de pe 4 iulie. Rezultat?! 1460 euro, va rog sa ma verificati daca gresesc.
Mai departe cautati cazare pentru 2 adulti, 3 copii, aceeasi perioada in Tenerife. Pe booking.com. Cereti "in ordinea pretului". Nu va scriu care este primul pret care apare, ca nu ma credeti.
Eu una nu imi permit hotelul Phoenicia.
buflea spune:
Ah ! mi-a mai venit inima la loc ca vad ca mai sunt si altii de parerea mea ...
Noi am fost cu baiatul la ocean o singura data cand avea 9 luni si mergea de-a bushilea ...Dumnezeule, tine-l la umbra, da-l cu crema, nu-l lasa in nisip ca pe orice punea mana baga in gura, in carut nu vroia sa stea ca doar se putea deplasa, crema il enerva, palaria si-o dadea jos de pe cap, in apa trebuia tinut in brate si erau valuri, abia a adormit la ora de somn ca era alt mediu, alt pat (carutul), agitatie in jur, cui ii ardea de somn desi era mort de oboseala ... Am supravietuit fireste, daca fac abstractie de toate aceste activitati care ne-au ocupat toata ziua, as putea spune ca a fost frumos ...
Concluzie : n-a mai vazut oceanul pana la 4 ani, nici el si nici noi.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti M-am dus pe site-ul hotelului Phoenicia. Am scris 2 adulti, 3 copii, 7 nopti de pe 4 iulie. Rezultat?! 1460 euro, va rog sa ma verificati daca gresesc. Mai departe cautati cazare pentru 2 adulti, 3 copii, aceeasi perioada in Tenerife. Pe booking.com. Cereti "in ordinea pretului". Nu va scriu care este primul pret care apare, ca nu ma credeti. Eu una nu imi permit hotelul Phoenicia. |
Pai da-ne toate amanuntele ... Tenerifele sa aibe exact aceleasi conditii ca Phoenicia, aceleasi stele, aceleasi mese, aceleasi activitati ...si la Tenerife mai adauga prestul a 5 bilete de avion ...si apoi spune-ne totalul sa vedem care este mai ieftin.
Fomalhauti spune:
Mai incercati, tot cu booking.com, Salou sau Benidorm. Tot asa, in ordinea pretului. Vedeti de la ce pret incepem...
E drept ca e fara mancare, dar eu una nu mananc de diferenta de pret intr-o saptamana (nici cu sot si copii). Incape si avionul pana la pretul de la Phoenicia (low-cost luat din timp).
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui buflea Ah ! mi-a mai venit inima la loc ca vad ca mai sunt si altii de parerea mea ... Noi am fost cu baiatul la ocean o singura data cand avea 9 luni si mergea de-a bushilea ...Dumnezeule, tine-l la umbra, da-l cu crema, nu-l lasa in nisip ca pe orice punea mana baga in gura, in carut nu vroia sa stea ca doar se putea deplasa, crema il enerva, palaria si-o dadea jos de pe cap, in apa trebuia tinut in brate si erau valuri, abia a adormit la ora de somn ca era alt mediu, alt pat (carutul), agitatie in jur, cui ii ardea de somn desi era mort de oboseala ... Am supravietuit fireste, daca fac abstractie de toate aceste activitati care ne-au ocupat toata ziua, as putea spune ca a fost frumos ... Concluzie : n-a mai vazut oceanul pana la 4 ani, nici el si nici noi. |
cand era mic pan la 2 ani mergeam saptamanal la ocean.
dar trebuia sa stam pe faleza unde era un parcultez cu iarba,luam patura si jucarii, saucerul sa il tinem in el sau sa il plimbam cu caruciorul pe faleza. era dificil dar se merita, ne placea la aer curat.
in primele luni plangea de ziceai ca moare daca schimbam directia de mers...simtea parca avea senzori cand intorceam caruciorul inapoi. de cateva ori l-am trimis pe tati inapoi pe jos, sa ia masina si sa vina sa ne ia de unde eram.
nici eu nu imi pot imagina statul pe nisip la cateva luni cand baga totul in gura...dar am vazut ca altora nu le pasa asa ca nu ma mai mira nimic.
michelle
monica70 spune:
BUFLEA si eu sunt de acord cu ce zici,asta chiar daca si eu dorm la mare la amiaza ,nu frecventez discotecile si copiii mei se culca si acasa la ora 23
Eu am dus fetita la mare cand avea 1,5 si 2,5 ani si mai ales prima oara a fost destul de obositor - sotul nervos ca nu poate profita de plaja,io lihnita de foame - chiar daca-s slabanoaga-s mare fomista si fetita n-avea rabdare sa stea la masa neam.O duceam la camera,o lasam sa o culce taica-su si eu fugeam singura sa bag rapid ceva de papa . Cand a implinit 4,5 ani deja a fost altceva insa cum baietelul avea atunci doar cca 1 an - pe el l-am lasat acasa cu maica-mea.Daca l-as fi dus si pe el cu noi atunci (cand avea inca doua ture de somn pe zi),nu ne-am fi simtit bine niciunul ... asa macar noi cei trei care am fost la mare ne-am simtit grozav.Pe de alta parte cu sugari de pana pe la 6 luni ,care inca-s alaptati cred ca e destul de comod totusi de mers in vacanta.Zic asta ca ai mei de pe la 6 luni deja au luat-o la pas - intai in patru labe desigur si de-atunci ... s-a dus relaxul
Victoria_mami spune:
Sper s anu supar pe nimeni cu mesajul asta.
Eu cred ca e ok sa pleci cu copil mic-mic la mare, atata timp cat esti ok sa lasi copilul sa doarma in carut. Eu nu as putea, nu m-as simti bine sa imi las copilul sa doarma in carucior seara, rupta de oboseala, ca sa ma simt eu bine intr-un restaurant cu sotul. Noi ne relaxam in timp ce copilul e rupt de oboseala... nu mi se pare corect. Si noi am plecat prima data in concediu cand Victoria avea 2 ani. Dar la 8 seara, eram in camera. Sa poata copilul sa se odihneasca in pat, ca lumea, sa doarma toata noaptea.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
buflea spune:
Pai da Michelle, dar tu de duceai la ocean pentru ca locuiai la ocean. Adica nu te costa nimic plimbarea aia, ori in parcul din oras, ori pe faleza de la ocean - acelasi lucru.
Dar sa planifici si sa platesti o vacanta, drumul pana acolo ...ca sa ce ? sa stai 10 zile pe faleza si in parculetul de bebei ? Nu mai bine stai acasa in parcul orasului ?
buflea spune:
citat din mesajul lui Victoria_mami Sper s anu supar pe nimeni cu mesajul asta. Eu cred ca e ok sa pleci cu copil mic-mic la mare, atata timp cat esti ok sa lasi copilul sa doarma in carut. Eu nu as putea, nu m-as simti bine sa imi las copilul sa doarma in carucior seara, rupta de oboseala, ca sa ma simt eu bine intr-un restaurant cu sotul. Noi ne relaxam in timp ce copilul e rupt de oboseala... nu mi se pare corect. Si noi am plecat prima data in concediu cand Victoria avea 2 ani. Dar la 8 seara, eram in camera. Sa poata copilul sa se odihneasca in pat, ca lumea, sa doarma toata noaptea. |
Deci deja un compromis major zic eu, ca in concediu, la ora 8:00 P.M. esti in camera, cu lumina stinsa ... aproape ca mai convenabil este acasa unde pui copilul intr-o camera si mai faci si tu altceva dupa ora 8:00.
Apoi si cu dormitul asta in carut - e clar ca pana la urma adorm, dar adorm greu - sa nu-mi spuneti ca nu e asa ca nu ma convingeti ... este o schimbare de mediu majora pentru bebei, majora si neplacuta. Programul li se da peste cap, nu mai au patul lor, carutul ala e stramt, in jur e agitatie, galagie, EI nu vor sa doarma ca li se pare ca pierd actiune ... imi aduc aminte ca odata am fost la o petrecere cu planul ca tot asa, sa-l culcam in carut - Dumnezeule, a durat o vesnicie pana a adormit acolo - era obosit muci, agitat si mai muci, vroia afara din carutul ala in care era legat, nu stiam unde sa ne ducem sa scapam de muzica, lume, lumina ...etc.
monica70 spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti M-am dus pe site-ul hotelului Phoenicia. Am scris 2 adulti, 3 copii, 7 nopti de pe 4 iulie. Rezultat?! 1460 euro, va rog sa ma verificati daca gresesc. Mai departe cautati cazare pentru 2 adulti, 3 copii, aceeasi perioada in Tenerife. Pe booking.com. Cereti "in ordinea pretului". Nu va scriu care este primul pret care apare, ca nu ma credeti. Eu una nu imi permit hotelul Phoenicia. |
Si eu m-am uitat inca de anul trecut sa vad ce si cum cu resortul ala si cand am vazut preturile,am si pa si pusi.
Eu n-as plati atat pentru un concediu la mare in Ro nici sa fie luxul luxului.Pe banii aia mai bine m-as imbarca intr-o croaziera pe Mediterana sa ma trezesc in fiecare dimineata in alt port si sa vizitez alt oras.Sau daca am chef ,doar sa zac pe punte la piscina ...