http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/peste-6-milioane-de-romance-vor-fi-chemate-la-doctor-au-mai-ramas-doua-luni-pana-atunci.html
Nu e obligatoriu, dar macar e un pas inainte...
Eu chiar ieri am primit rezultatul testului
Bine, banuiesc ca doar cele asigurate la stat vor fi "chemate", nu?
O veste buna!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Ultimul l-am facut in vara anului trecut... Parca la 6 lluni trebuie repetat? Sau anual? Ca sa ajungi sa vezi ca ai 3 teste consecutive negative, adica...
F. buna vestea.Si eu mi l-am facut in ianuarie.
Legat de frecventa cu care trebuie facut citisem pe undeva ca inainte de 40 de ani se recomanda odata la 2 ani,iar dupa 40 de ani anual.
Ca la noi se va face gratuit odata la 5 ani doar,ce sa zic ... dupa buget Dar cum unele nu l-au facut nu cu anii sau cincinalele ci chiar cu zecile de ani sau chiar niciodata,tot e ceva.Atat ca era mai ok sa fie obligatoriu,ca tare mi-e ca respectivele din categoria de mai sus nu se vor inghesui defel sa faca testul.
XIO legat de cele trei teste consecutive ok de care ziceai , trebuie sa fie anuale,sau e suficient sa fie ok 3 teste facute odata la 2-3-5 ani?
Si aici se face tot la 5 ani.Se tine cont de incidenta bolii cand se stabilesc aceste intervale.
Xio, lasa-ma cu o data la 3 ani dupa dupa 3 teste normale. Imi fac pap de 10 ani anual. Ei bine, acum 1,5 ani am avut cancer in situ. Pai daca asteptam 3 ani sa mi-l fac?????
Vicky si Printzesone