Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
blanca000 spune:
Ups am ramas logata..intrasem sa ma uit pe prima pagina de diverse si am scris asa....eu eram
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 30s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anxy Ceeee credeti voi ca fac eu? Ma imbrac sa merg la Baby Boom Macar in plimbarePlanul e sa nu mai cumpar nimicDeeeeeeesiiiiiiiiiiii... gogosica pe druuum 34+ hai cu totiiiii 5+ to go!!! |
Anxy,, te rog, daca te duci la babyboom sa scrii impresii cand te intorci, eventual tu poti face si comparatie cu celalat targ de saptamana trecuta!
Vreau sa merg si eu sambata si macar sa stiu daca merita sa fac un drum pana acolo sau nu.
Ma intereseaza hainutele, paturici, cosmetice de la Welleda si chestii de genul asta.
Noi caruciorul l-am luat -Inglesina Zippy 3 in 1, iar patutul si comoda le-am vazut, insa trebuie sa ne hotaram la nuanta.
Multumesc muuult!!
31+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
blanca000 spune:
Ca sa nu ma mai incurc la saptamani eu mi-am trecut la semnatura 31s....sa sune si la mine a 7 luni..si e si corect, sunt in saptamana 31 de ieri (nu incheiata ci inceputa dar nu mai pun+..)...hihihi..sa ma uit si eu cat mai am.
Si cand ajung la 40s (da Doamne sa ajung si sa fie bine) sa nu scriu 39s+ ci 40s..suna altfel .
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Anxy spune:
Ma gandeam eu Blanca Cine sa mai fie asa racituta? Merci si sanatate multa si tie! E asa...uffffys...altii iau 3 plicuri de Coldrex sau TeraFlu si le trece si noi o taraiiiiiiiiiiim
Notat si rezolvam, Albinutzo! Nu ratez nimic! Revin cu info pe seara cand ma culeg de pe drumuri
gogosica pe druuum 34+
hai cu totiiiii 5+ to go!!!
ana_lia spune:
Ionelu ne bucuram ca vii cu vesti bune
Felicitari fetelor care au mai facut eco si au primit rezultate bune .
Alina analiza de care spui nu este decontata de casa, ai intrebat acolo? Poate te duci cu reyultatele si la un alt doctor ca sa scapi de incertitudini, insa ai dreptate atitudinea doctoritei tale nu este una normala.
blanca000 spune:
Alina dar la ce doctora mergi? Mda si eu zic ca reactia ei a fost una nepotrivita.
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
ionelu spune:
Buna dimineata burtici, noi raportam o noapte linistita din toate punctele de vedere
Tocmai ce am stabilit cu Anxy si Joana sa ne vedem la BabyBoom la 12:30, sa dam o tura pe acolo, dupa care sa papam ceva prin Herastrau. Mai tenteaza pe cineva sa ne insoteasca?
Eva, ma bucur sa aflu ca lui Radoi i-a venit mintea la cap si a renuntat la tariful suplimentar. Stiu sigur de la o prietena care a nascut cu el in vara trecuta ca avea 1500 lei... iar alta prietena a renuntat la el, tocmai pt ca avea tarif si a nascul cu Tarpan, care pe vremea aia era la tarif standard, dar vad ca acum s-a smecherit si percepe 1000 lei tarif suplimentar. Badescu a avut dintotdeauna tarif, asa ca eu eram linistita din start In fine... nu mai conteaza detaliile astea, important e sa se nasca bebeii bine si sa fim cu totii sanatosi.
Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa si linistita
Ioana 33+ cu Bianca Maria
Anitta_O spune:
Deja va gantiti la botez???
Mama-mia, dar chiar ca avetit totul pus la punct pana acolo.
Eu nu voi face botez mare, cum am facut la M, cu multa oboseala si consum si alergatura. Numai nasii (nici nu stiu ce nasi va avea bebelina ), parintii si noi. In fond, botezul e crestinarea copilului, nu mai vreau tam-tam, ma bucur ca macar avem un restaurant calumea in orasul asta unde putem sa ne rasfatam putin, cele mai apropiate persoane ale fetitei. Deci noi n-avem nasi, n-avem cumparaturi de bb facute, n-avem nume, dar suntem senini si asta e cel mai bine. Se gasesc de toate, mai e o multime de timp. Observ despre mine ca sunt foarte relaxata la al doilea copil, nici nu ma compar cu mine acum 8 ani, desi si atunci am fost destul de calma.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 29+
aever spune:
Vin sa ma plang azi. Am fost inapoi la primarie sa le intreb totusi pe tantile alea daca se poate face cumva sa grabim cu buletinul, daca nu e vreo taxa mai mult sau mai putin oficiala ca sa mearga mai repede, ca sunt insarcinata si ca atunci cand ar fi fost gata buletinul eu trebuia sa intru in prenatal si ma incurca cu actele, si altele de-astea. M-am dus dupa ce sotul a aflat de la un coleg ca tantile alea sunt dragute daca le dai o ciocolata si fac buletinele in 2-3 zile. Si m-am dus, mai cu jena asa ca nu fac eu de-astea si de obicei nu-mi place sa ocolesc legea, de-aia nici n-am indraznit ieri sa insist cu urgenta. Si mi-am facut curaj, m-am dus pana acolo, am zis fac o incercare, intreb, daca merge bine, daca nu, n-are ce sa se intample rau. Si m-am dus si ce m-au balacarit alea si ce m-au luat peste picior si ce s-au atacat de parca zici ca le-as fi invinovatit de ceva. M-am blocat pur si simplu. A fost genul de atitudine la care nu ma asteptam sub nici o forma. Ma asteptam sa se codeasca, sa para ca se gandesc(ca sa le dau ceva) sau sa spuna ca nu se poate, sau sa ma trimita sa platesc pe undeva o taxa, ma asteptam la oricare din astea dar nu sa ma ia peste picior. Cica de ce am venit acolo si n-am sunat? Pai daca era de platit taxa la ce folosea sa sun, m-am gandit eu. Cica de ce n-am zis ieri, ca ce, ieri nu stiam ca-s gravida? Spun, Doamna, dar se vede...si in plus asta e, recunosc ca a fost vina mea ca n-am spus nimic ieri. M-au luat cu faze de-astea ca poate eram eu mai grasa si de unde sa stie ele ca-s gravida? Si ce, acu am aflat ca o sa nasc? Si altele de genul. Si imi mai spuneau si "fetita" pe deasupra. Doamne, deci ma blocasem pur si simplu, nici nu mai stiam ce sa spun, nu imi mai gaseam nici cuvintele. Le-am zis la un moment dat ca eu n-am venit sa ma cert cu nimeni, ca eu doar am nevoie de buletin mai repede si am venit sa vad daca se poate, daca nu, asta e, dar nu vreau sa ma cert cu nimeni. Au zis ca saptamana viitoare sa dau un telefon. Evident ca n-am mai scos nimic din geanta(ca aveam pregatita o atentie asa...desi nu-s de acord cu astea dar cand e disperarea mare...) Am plecat si am sunat sotul care a zis ca mai bine le injuram si-mi vedeam de treaba. M-am pus in masina si da-i plans. Nu ma puteam opri. M-am mai linistit un pic, mai mult cu forta ca sa pot pleca si eu spre casa. Pe drum iar imi dadeau lacrimile si am oprit la benzinarie ca oricum trebuia sa alimentez. Am zis ca stau putin, ma linistesc, mananc ceva...De unde, cum am dat cu ochii de oameni si ei de mine, eu asa plansa ma busea plansul de nu puteam pur si simplu sa ma abtin. Vai, ce jenata m-am simtit si cu cat vroiam mai mult sa ma opresc cu atat era mai rau. Se uita lumea la mine ca la urs si mie imi venea sa plang cu sughituri. Am platit benzina si-am plecat, zic lasa ca mananc acasa. Acum mi-am mai revenit, cel putin nu mai plang, am reusit sa ma conving ca nu se merita sa ma afecteze niste proaste. A fost o experienta oribila pe care sper sa nu o repet niciodata. Cred ca n-am patit asa ceva niciodata pana acum si clar nu-mi imaginam ca o sa trec prin asa ceva fiind gravida si din partea a 3 femei. Bine, in weekend am mai patit alta ca stateam la o coada si vine un barbat, cam de varsta mea asa(adica pe la vreo 30 ani) si se baga in fata mea. Ii spun ca totusi...e dupa mine si ma ia la misto, cica "Serios? Si ce?" si altele de-astea. Cu ala m-am certat, cred ca saream si la bataie desi probabil ca ieseam batuta, dar l-am facut nesimtit ca dupa ce ca nu vrea sa stea la rand se mai baga in fata si la o femeie gravida. De ala am zis ca e un mitocan si gata. Dar de la 3 femei trecute de 40 ani nu ma asteptam la asa ceva. Sa sara ele toate 3 pe o gravida, sa faca tot posibilul sa ma faca sa ma simt ca un cacat, ce-o fi frate in capul lor? Ce fel de oameni or fi astia? Pe urma se mira de ce le-o fi greu in viata sau de ce le da Dumnezeu vreo boala sau mai stiu eu ce. Concluzia mea e ca adevarata omenie se vede atunci cand ajuti pur si simplu pe cineva fata de care n-ai nici o obligatie, cand ajuti doar pentru ca acel om necunoscut are nevoie de ajutor. Cand lasi locul in autobuz unuia care chiar are nevoie sa stea jos.
Sa vedem cand o fi gata buletinul meu si cand ma duc sa-l ridic tot le zic eu vreo doua. Asa rau imi pare ca m-am blocat pe moment. Nu eram pregatita pentru atitudinea asta. M-au luat prea pe nepregatite. In capul meu incercam ori sa platesc ori sa le sensibilizez. Ce sa sensibilizezi la tampitele astea?
Scuze ca mi-am varsat oful aici, trebuia sa ma plang cuiva...Citesc din urma si mai scriu.
Andreea, 28+ cu BebeLUnu
Andra_C spune:
Andreea, nu te mai necaji, din pacate hormonii urla in noi si de aia reactionam asa. Am schimbat si eu buletinul acum 2 saptamani, i-am zis aluia ca tre sa nasc in curand, poate poate face cumva sa grabeasca si a zis ca da, nicio problema, sa vina sotul peste o saptamana sa il ridice, sa nu mai vin eu.
Dar acum trebuie sa umblu pe la primarie sa mut dosarul Amanei de pe Bucuresti pe Ilfov, sa imi iau adeverinta de venit de la ei pt perioada cat am fost in ingrijire copil, sa mut masina pe Ilfov, sa schimb talonul si carnetul, ma apuca groaza numai cand ma gandesc.
Dar le rezolvam noi, nu raman ele asa, nu? Stai calma, nu mai supara bebelunu'!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+