Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Eu nu ma gandesc la botez, vreau sa se nasca sanatos apoi mai vedem noi. Parca nu as mai face cu multa lume, darsa vedem, chiar nu m-am gandit la asta. Nici la fimea nu m-am gandit, dupa ce s-a nascut ne-am organizat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Neata fetelor
Eu m-am mai linistit. Am avut ieri o zi de tot kk. Am baut un ceai de tei si am hotarat ca pana luni sa nu fac nimic si sa incerc pe cat posibil sa nu ma mai gandesc la situatia cu virusul asta nenorocit. Nu stiu poate sunt eu mai sensibila pe fondul sarcinii, dar nu mi se pare normal sa mi se vorbeasca asa. Culmea este ca am avut parte de asemenea atitudine din partea unui medic tanar la un spital particular. Azi m-am trezit la 6 de dimi de nervi si am facut n-spe mii de scenarii si incepusem sa respir greu si simteam ca ma sufoc, dar am zis STOP ca in felul asta ii fac rau bebelusei. Viremia nu se deconteaza de CAS. La Medlife am dat 420 de lei, iar la Matei Bals 450.
Acum am inceput sa fac bagajul pt spital. O sa nasc la stat. Ramane de vazut unde si cu cine. V-am mai spus eu ca nu prea am incredere in medici si imi este frica de cine dau si nu sunt inca hotarata daca o schimb. Pt mine am terminat cu hainute, mai am de la farmacie de cumparat, iar pt bebelusa m-am trezit ca nu am nici un body cu nasturi in fata. Ce am cumparat eu sunt mai mult haioase cu diverse mesaje, insa au nasturi/capse la umeri. Din cate am citit eu pe net e recomandat sa fie cu nasturi/capse in fata ca sa ne fie mai usor de imbracat bebe. Cel putin la inceput sunt sigura ca imi va fi frica sa nu ii fac ceva asa ca trebuie sa ma ocup de aspectul asta.
Va doresc o zi frumoasa.

Alina cu bebelusa 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_gabi

Neata fetelor
Eu m-am mai linistit. Am avut ieri o zi de tot kk. Am baut un ceai de tei si am hotarat ca pana luni sa nu fac nimic si sa incerc pe cat posibil sa nu ma mai gandesc la situatia cu virusul asta nenorocit. Nu stiu poate sunt eu mai sensibila pe fondul sarcinii, dar nu mi se pare normal sa mi se vorbeasca asa. Culmea este ca am avut parte de asemenea atitudine din partea unui medic tanar la un spital particular. Azi m-am trezit la 6 de dimi de nervi si am facut n-spe mii de scenarii si incepusem sa respir greu si simteam ca ma sufoc, dar am zis STOP ca in felul asta ii fac rau bebelusei. Viremia nu se deconteaza de CAS. La Medlife am dat 420 de lei, iar la Matei Bals 450.
Acum am inceput sa fac bagajul pt spital. O sa nasc la stat. Ramane de vazut unde si cu cine. V-am mai spus eu ca nu prea am incredere in medici si imi este frica de cine dau si nu sunt inca hotarata daca o schimb. Pt mine am terminat cu hainute, mai am de la farmacie de cumparat, iar pt bebelusa m-am trezit ca nu am nici un body cu nasturi in fata. Ce am cumparat eu sunt mai mult haioase cu diverse mesaje, insa au nasturi/capse la umeri. Din cate am citit eu pe net e recomandat sa fie cu nasturi/capse in fata ca sa ne fie mai usor de imbracat bebe. Cel putin la inceput sunt sigura ca imi va fi frica sa nu ii fac ceva asa ca trebuie sa ma ocup de aspectul asta.
Va doresc o zi frumoasa.

Alina cu bebelusa 32+

Alina, poti merge si la Radoi daca vrei. El este la Municipal. Varamea (cu care ai vb de vaccin) a ajuns la el in luna a opta cand a anuntat-o dr ei ca se retrage de la stat si ca va fi doar la particular. Si s-a purtat excelent cu ea, chiar daca a ajuns la el asa tarziu, si la nastere a fost super ok. Daca vrei sa o schimbi pe a ta si daca nu ai la cine merge, ti-l recomand cu placere.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+

Mergi la inceput

Of, Aever, de ce nesimtite ai dat si tu! Credeam ca numai mie mi se intampla de-astea ca sotul imi zice ca le provoc ca am limba ascutita . Dar chiar nu sunt agresiva, ci doar defensiva. Saptamana trecuta am fost la doctor cu RATB-ul singurica ca mie imi e frica sa conduc si asta nu de acum si nu mi-a oferit nimeni loc. Eu eram mai atenta cu gravidele decat cu mosii sau cu copiii, dar la mine nu se aplica .

Alina cu bebelusa 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ia fiti mai fete mai tupeiste daca tot aveti burtica..sunt la supermarket case prioritare, in autobuze scaune prioritare..daca sunt oameni la cozi mergeti acolo si cereti voie sa treceti, la fel in autobuz..eu asa fac si nu prea a comentat lumea...eu am si tupeu si le raspund daca zic ceva...atata vreme cat e semn de gravide acolo eu profit.

Ba ce mai ceream ajutor barbatilor sa ma urc in autobuze, tramvaie, sa trec de borduri cu caruciorul..ei nu se ofereau dar daca ii rugam nu stiau cum sa sara mai repede in ajutor..

Asa ca eu profit de burtica, nu ma cert cu lumea doar le atrag atentia zambind ca trebuie sa imi dea prioritate si sa stiti ca majoritatea se executa.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Citat:
citat din mesajul lui alina_gabi

Neata fetelor
Va doresc o zi frumoasa.

Alina cu bebelusa 32+

Alina, poti merge si la Radoi daca vrei. El este la Municipal. Varamea (cu care ai vb de vaccin) a ajuns la el in luna a opta cand a anuntat-o dr ei ca se retrage de la stat si ca va fi doar la particular. Si s-a purtat excelent cu ea, chiar daca a ajuns la el asa tarziu, si la nastere a fost super ok. Daca vrei sa o schimbi pe a ta si daca nu ai la cine merge, ti-l recomand cu placere.

Mersi frumos Andra. Sincer nu stiu ce sa mai fac. Am facut sute de analize pe perioada sarcinii si mi s-a luat. Credeti-ma ca am facut fobie de doctori si spitale. Nu ii mai suport. De-abia astept sa imi ajute Dumnezeu sa scap odata si sa imi vad buburuza sanatoasa. Mi-e teama ca daca schimb dr o iau de la capat cu analize si eco. O sa ma gandesc si la varianta asta, desi eu ca proasta fugeam de doctori barbati, vroiam numai femei. Si uite ce m-a ajuatat. Se vede ca nu are copil ca altfel ar fi inteles prin ce trecem si nu ar mai fi avut atitudinea aia de superioritate.

Alina cu bebelusa 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Alina ba sa stii ca eu fug de dr femei la gineco..barbatii sunt mai atenti, decenti, intorc privirea, mereu cu asistenta langa (obligatoriu), vorbesc frumos..eu cel putin asa am vazut diferente si am ales de fiecare data barbat...niciodata nu m-am simtit jenata sau rusinata..
Tu faci cum crezi, insa cu medicul trebuie sa te simti in largul tau mai ales la nastere.

Nu cred ca un alt doctor te-ar pune sa repeti analizele, ii explici ca abia le-ai facut si asta e...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 31s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Radoi nu-ti da analize de facut daca le ai, e super ok. Iar eco intra in consultatie. Si eu si Eva suntem multumite de el. Daca vrei, te gandesti, vb si tu cu sotul tau si si-mi zici. A, si e genul ala care te linisteste, vede partea plina a paharului

Mergi la inceput

Andra, Belissima voi mergeti parca la CMU. Eu am card la Medlife si nu as vrea sa platesc consultatia la CMU. La Universitar cum se procedeaza? Face si acolo eco?

Alina cu bebelusa 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

hai ca ma minunez de cat de nesimtita e lumea asta..credeam k numai mie mi s-a intamplat sa nu am parte de un minim de bun simt din partea celor din jur, mai ales in sarcina.
Blanca, ca ai pomenit de case prioritare..am fost acum o luna la Auchan cu sotul si cum pe mine v-am zis ca ma apuca rau din cauza ca imi scade tensiunea, era si cald acolo..am zis..hai sa mergem la o casa pt gravide. Ne asezam la rand, in fata noastra doua femei cu doua caruturi..Prima avea deja lucrurile puse pe banda, a doua astepta... Nici una nu era gravida sau cu vreun handicap fizic vizibil.
Merg la casiera in fata si o intreb daca se respecta ce scrie acolo, cum ca e casa prioritara si mi se raspunde ca DA! O intreb cum se procedeaza..si imi spune sa pun lucrurile pe banda. Evident ca tipa care era in fata mea, auzind discutia, incepe sa comeneteze cum ca si ea a fost gravida si ca a stat la coada ca orice om si ca pe vremea aia nu mai erau fite ca acum, ca ea e cu copiii la cumparaturi..si alte bazaconii. Am incercat sa-i spun ca in mod normal nu am o problema sa astept, dar ca nu ma simt bine..
Evident ca pe al meu sot l-au apucat nervii..si i-a raspuns pe masura..ba chiar..un pic cam mult.., iar ea nu se lasa mai prejos si i-a spus ca de ce nu ma lasa acasa daca sunt gravida .. Geeee.... In fine, casiera vazand ca respectiva nu vrea sa ne acorde prioritate, a chemat un gardian..si pana la urma ne-am pus produsele pe banda...evident in comentariile cucoanei.
Pana la urma al meu n-a mai tinut cont si a injurat-o explicit!
E penibila situatia si i-am spus si ei ca n-o sa stau sa ma cert pt. niste drepturi pe care le am, iar daca ea nu intelege desi spune ca are copii, probabil ca atat o duce mintea.
Deci....e cam no comment!

Cat le priveste pe cucoanele de la evidenta populatiei, Aever eu sincer l-as lua pe al meu sot cand imi ridic buletinul ca sa le faca o vizita si sa le umple frigiderul.. daca tot isi doresc asa de mult conflicte, macar sa le aiba cu cineva pe masura..

Alina_gabi eu zic sa nu te stresezi..daca vrei ma interesez si eu de medic..al meu din pacate e full, dar ne interesam.
By the way...v-am spus ca am descoperit ca eu si Alina_gabi am fost colege de facultate si de grupa? Traiasca pozele de la Odisee :))

31+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput