Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
joana2672001 spune:
aaa am uitat s ava spun ca are cordonul in jurul gatului. Daca nu nasc pana la sfarsitul lunii intru in cezariana, insa daca nmi se rupe apa o sa nasc natural fara epidurala. Dr m a asigurat sa stau fara grija ca daca i se pare ca nu iese usor imi face cezariana insa in principal nasc natural. Acum sunt atat de confuza nici nu stiu daca sa mi doresc sa mai stea o luna si sa mi faca cezariana sau sa vina cam in 2 sapt si sa incercam o naturala. Uffff....chiar sunt bulversata
Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +
AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!
onutza83 spune:
Vaiiii Marutza a luat bataie in direct:)) OMG:))
Oana cu Bebe Tudor 34 +AMR UN PICCCCC
ionelu spune:
Ioana, o iei usor, din aproape in aproape si vezi ce se intampla dupa urmatorul control si dupa urmatorul... si tot asa. Dar parca vad ca de Paste vine iepurasul
Ioana 33+ cu Bianca Maria
Anxy spune:
Ioana stai tu linistita ca pana la ora asta e posibil sa si-l fi dat jos deja. Se joaca si el ca daca nu are cu ce altceva! Si chiar daca il tine pana la capat nu'i bai ca un dr bun gestioneaza relaxat situatia, iese capsorul, el desfileteaza cordonul si apoi scoate restul. Rapid sa fie Asa ca tu mergi cu Dzeu inainte si o sa fie totul bine indiferent cum o fi ceza sau natural
Ce face? De cand vroiam eu sa i-o dea cineva ca nu'l suport A fost pe bune sau tot fakeuri de ale lor?
Mmamita spune:
Hey!
Fetelor, am vazut ca v-ati mutat pe FB cu scrisul..si aveti un spooooor de numa'!
Vad ca incep pregatirile intense pt nasteri - Joanna, tinem pumnii sa fie totul bine, sa vina bebe dupa 37 implinite, frumos si sanatos.
Si eu tare am impresia ca 12 iunie al meu se va face 20 si ceva mai, undeva acolo, dupa 25. Pana acum ziceam 1-2 iunie, acum mi se pare ca va veni mai repede de atat bebelina..plus ca nu mai am pic de piele, nu mai are unde sa creasca burta!
Ieri n-am mai fost la dr. asa cum era planificat, m-a sunat asistenta sa-mi faca reprogramare deoarece dr. tocmai asista la o nastere..asa ca a ramas pe luni. Partea proasta e ca atata m-am stresat sa nu uit joi dimineata de proba de urina si n-am uitat, ba am chiar carat-o cu mine la munca si ..degeaba!!!parca vad ca luni uit
Vad ca va rasfatati la maxim cu cumparaturi, bravo voua ...si eu vreaaaaaau..dar am de toate, asa ca o sa ma abtin!
Cam atat, tocmai am terminat de mancat zilnica ciocolata si astept sa treaca timpul asta sa merg si eu acasuca! Va pupacesc!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (29+) :)
onutza83 spune:
Anco o fost o farsa de a lui!! Ratatul naibii nu ma mai uit de acuma:)))
Oana cu Bebe Tudor 34 +AMR UN PICCCCC
virgiL spune:
Seara buna,burtici nazdravane!
Ma bucur ca per ansamblu tonusul pe aici e bun,incet-incet problemele isi gasesc intr0un fel sau altul rezolvarea si in curand vom incepe sa ne tinem in brate comorile mult dorite si asteptate.
Felicitari ANXY,pt noua saptamana!Rabdarelu ca micutza karatista tre sa devina si mai fortzoasa ,sa poata sa-l capaceasca si pe tati cel putin cat te-a inghesuit si pe tine!.Ai fi uimita ce mici si neajutorati sunt la 35 de sapt,chiar daca aparent lovesc atat de energic...La 2,5 kg inca arata precum niste mici extraterestri si sunt asa slabutzi,de le plangi de mila.Dar fortzosi ,nimic de zis..Hai ,la mai multe saptamani!
IOANA,cumintica si ZENica la patutz!Mult a fost,putin mai este!Da chiar,ce frumos iepuras de Paste.Ai vorbit cu medicul,nu pleaca in concediu atunci?Eu am avut o grija cu doctoritza ...si e plecata acum,ca sa fie prin preajma in caz ca avem surprize Pascale.Are mai multe paciente care tre sa nasca in perioada aceea+eu care ma stiu de mai multa vreme cu amenintare de nastere prematura!
ONUTZA,da frumos iti sade cu muci la nas...pai ce-ai facut?Eu credeam ca iti curge ZEN prin vene.Si eu is superinfundata si ma ustura mucoasa nazala de-mi dau lacrimile,da nu ma las...De ELLYSHOR ne mai zici ceva?Si chiar ,de Laura ce se mai aude?Poate o intrebi tu pe ELLY
Vad ca ati inceput cu urarile de azi,asa ca ma aliniez si eu:ANITTA,BLANCA si AMANA
LAAAAAA MUUUUULTI AAAAANNNNNNNNIIIII!!!!!
Sa fiti sanatoase si aveti parte de o viata lina si plina doar de bucurii!
Virginia 33+ cu ,mami de Ioana
virgiL spune:
SI SCHIIIIIMBAM SEMNATURAAAA!
A mai ramas,cat a mai ramas
Virginia 34+ cu ,mami de Ioana
joana2672001 spune:
Anitta , Blanxa si micuta Amana la multi multi ani fericitiiiiii. Va pup cu drag.
Virgi, de Paste dr nu pleaca nicaieri ca iti imaginezi ca a fost primul lucru care am intrebat o :)) Cred ca tu spuneai, fara sor fara sot insa fara medic e durere:)))
Anxy felicitari, hai ca mai avem un picut si vin dragii de ei pe lume sa ne boxeze live:)))
Dr m a asigurat ca faptul ca are cordonul in jurul gatului si ca e si asa jos nu e nici o problema si daca cumva sinte ca va fi imi face cezariana imediat. Am incredere in ea ca o sa ia cea mai buna decizie in fuctie de situatie.
Dragul de el daca vrea berbec berbec sa fie atunci, si asa nu cunosc deloc zodia. He s my precios si de abia il astept:)
Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +
AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!
elena_gd spune:
Fetelor...ajutorrrr, mi-a picat greu la fiere o salata cu ceapa verde si ma doare capul , ce am voie sa iau pentru durere de cap???
Elena 29+ cu Bebster