Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Fetelor...ajutorrrr, mi-a picat greu la fiere o salata cu ceapa verde si ma doare capul , ce am voie sa iau pentru durere de cap??? Elena 29+ cu Bebster |
De preferinta nimik, dar daca e insuportabil incearca Tylenol (acetaminophen). Bafta!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (29+) :)
virgiL spune:
ELENA,un nospa si un paracetamol ar trebui sa rezolve problema!
Virginia 34+ cu ,mami de Ioana
Anxy spune:
Din capitolul " voi ce mai faceti ca eu am insomnii" am zis sa intru sa fiu prima pe ziua de azi care le ureaza "La multi ani!!!" cu mult drag Anittei, lui Cori si Amanei dulci
Anxy spune:
Rectific Georgiei nu lui Cori:)))))) Dau si un tort ptr confuzarea nocturna si pun pe seama apei de mare din nas:)))))
asteropipan spune:
hop si eu
LA MULTI ANI fericiti fetelor care sarbatoresc azi..BLANCA,ANITTA SI micuta AMANA...sa fiti mereu fericite si implinite
mai,jur ca am citit tot ce a-ti scris zilele astea dar nu imi mai amintesc mare lucru:(..asta-i partea nasoala cu neuronii in sarcina..offf
JOANA uiiii,da ce grabit e si bebe al tau...relax maxim si stat in patut cu picioarele in X,sa mai stea bebita macar 2 sapt la caldurica..pupici...iar cu cordonul omb.,nu-ti face griji...am auzit de cazuri cu cordonul inconjurat de 3 ori si tot au nascut mamicile nat si fara probleme pt bebe...cel mai important e ca ai incredere in dr ta...si asta o sa te ajute mult
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 32+
asteropipan spune:
sanatate multa fetelor...sa va treaca raceala, ca e tare nasol, mai ales ca nu putem lua nimic acum...ufff, ca asa ma terminase si enervase si pe mine raceala de acum vreo 2 sapt...durerile de cap si nasul infundat mi-au dat mari batai de cap:(...
felicitari fetelor pt inca o sapt adaugata cu succes la semnatura
ELLA sper din suflet ca "problemuta" celui mic sa fie doar de la biscuitii OREO...sa ne dai vesti de indata ce afli ceva de la dr
DIANA pe unde umblati???ce mai face inimosul nostru drag?pupici
mai fetelor, pe mine nu stiu ce m-a apucat..dar nu mai am stare sa stau in casa deloc...as sta afara non-stop...la plimbari,la soare,cu pitica si sotul prin parc..imi aduc aminte ca dupa nasterea lui Asteropi am stat cam o sapt-10 zile in casa,dee,era si martie... inceput..putin racoare....acum mai mult de 4-5 zile nu cred ca o sa rezist inchisa in casa:)
fii-mea ,a inteles, draga de ea, ca o sa aiba o surioara...o intreb azi pt prima oara:" unde e mami surioara ta Raffaella???"...si imi raspunde:" burtica mami"....m-a topit ,nu alta...si soacra-mea era la noi, a ramas masca si ea..nu ne asteptam...si dupa o intreb cum o cheama pe surioara ta,imi zice" Affella"...abia astept sa le strang in brate pe amandoua...sa le vad in sufragerie crescand si jucandu-se impreuna...doamne ,ca nu e implinire mai mare decat sa iti ai copii si sa ii vezi fericiti....
ma bag la o portie de inghetata si apoi la nani..pupici
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 32+
BelissimaEva spune:
ANITTA, AMANA, BLANKA
Multi ani fericiti , cu multe impliniri si bucurii , va doresc dragele mele !!!
Eu voi fi plecata pana luni,in provincie la parintii mei pe care nu i-am mai vazut din noiembrie , din pacate Sunt tareeee nerabdatori sa vada birticoasa dolofana si sa o rasfete !
Fetelor incercati sa va odihniti mai mult zilele astea, sa treaca raceala, sa stea bebeii la cutiuta inca ceva saptamani ca-i prea devreme sa isi faca aparitia acum si ne auzim cu bine luni!!!
Pupici multi, multi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 32 weeks +
AMR 7 weeks +
alina_gabi spune:
Neata fetelor
Anitta , Blanca si micuta Amana la multi multi ani si multa fericire!!!. Va pup pe fiecare si va doresc sa petreceti frumos alaturi de cei dragi .
Alina cu bebelusa 33+
onutza83 spune:
La multi ani Anitta
La multi ani Blanca
La multi ani Amana
Raaportez o noapte de kkt.Ma da raceala asta peste cap.TRe sa ma mobilizez sa fac mancare ca azi imi vine nepoticaaaaa abia astept!!.E pe trecute raceala simt dar vreau sa treaca odata
Anxy
Virgi, elishor e la fel cum era acu 2 zile.Mai sta bb in burtik la mami lui.Maine ea face 35 sapt o sa mai stea inca 2 sapt macar sa imi merit porecla care mi-a pus-o.A trecut si ea pe oscillo ca a racit! Chiar nu stiu de unde atatia oameni bolnavi de racealaaaaa.
Va pup ma imbrac s ama duc lapiata ca fac ciorbita de perisoare de curcan si mai vad eu ce!!!
Oana cu Bebe Tudor 34 +AMR UN PICCCCC
miha81 spune:
LA MULTI ANI ANITTA, BLANCA si micutei Amana!!!!Sa fiti sanatoase, frumoase si iubite toate viata! Sper ca viitoarele mamici sa nu trebaluiasca prea mult astazi ca doar exista catering!!!!!
Multa sanatae si gravidutelor racita! Fetelor sa stiti ca eu am aparat de aerosoli si il folosesc cu succes si la mine, am folosit chiar si in sarcina!
Ioana cred ca te-au coplesit emotiile. Il rugam e bebe sa mai stea totusi putintele la mami in burtica unde-i cald si bine!
pozeBianca