Mamici si Gravidute Italia (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

am deschis subiect acolo ...daca vreti sa intrati sa palavragim (cand avem timp , bineinteles )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!
danangie, eu in meniul de Craciun am borsul clasic cu taitei de casa, racituri (piftie) si tochitura plus aperitivele clasice(toba, carnati, masline, prosciutto, ecc).
De Sf Stefan cred ca voi organiza o cina cu prietenii ca e onomastica lui Loris.
nafi, sanatate multa. Cu raspunsul...stii ca ei sunt lenti, plus ca vin sarbatorile..eu zic sa mai ai putina rabdare. I-am dat si eu lui L siropelul ala dar fara mare efect.
ginger, o sa ma uit si la subiectul din diaspora...aici insa cred ca e mai nimerit sa se discute sb de mamici si copii.
monica, e bine ca aveti familia aproape si sarbatoriti impreuna. E mai frumos asa.

Azi nu l-am dus pe L la gradi, si el mi-a tusit toata noaptea ceva de groaza.Am pus si umidificatorul si i s-a ameliorat putin, a reusit sa doarma. Il tratez cu aerosol si laptic+miere+lamaie+unt...tratament recomandat de o prietena, sper sa functioneze.
Astazi a zis sotz ca va cumpara brad si poate il impodobim..dar maine, ca dupa-amiaza mergem la o onomastica, la Lucia, amica lui Loris.
O zi buna!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetili!!
NAFI siropul HELIXIN il dau si eu cand are tuse grasa acum ca era seaca nu a functionat si mi_a dat ped LEVOTUSS cate 8 picaturi in putina apa(eu le puneam in suc de fructe)aeara inainte de culcare si a functionat
KEMSY da e super ca avem familia langa noi si putem sta impreuna.
eu de mancare fac bors ,sarmalute,tochitura,turte,aperitive si racituri
NAFI cum e ochiul?cat despre job cred si eu ca si KEMSY ca nu vei primi raspunsul decat dupa sarbatori
am terminat curatenia ,acum am emotii duminica e pregatirea generala pt serbarea lui DENIS.marti au facut la gradinita biscuiti cu bucatareasa si cu maestrele si azi ii picteaza si impodobesc bradutul cu ei iar restul ii impacheteaza si daca vrem ii putem cumparaasa ca azi pap biscuiti facuti de gargarita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Am pus casa un pic la punct si in curand ma duc sa-l iau pe pufi de la camin
Ochiul si durerea de spate sunt mult mai bine. a fost ceva usor se pare! meno male!
Azi nu e soare si e o zi asa de gri ca de cand m-am trezit sunt prost dispusa.
Stiu ca aia sunt lenti dar ma enerveza linistea asta...Eu sunt acuma ca aia de la atlestism ..in startblock pentru cursa de 100 de m obstacole si ala cu pistolu nu mai trage odata! exact asa ma simt..simt ca explodez. mama lor de moshcaitzi!

Noi am facut deja pomul si ricky e dj-ul , se duce si schimba jocul de luminite dupa cum vor muschii lui. mai nou isi pune singur dvd ul cu desene animate si mai urmaresc si eu cate o emisiune , ma duc la wc si cand ma intorc gasesc Cars,,sau oaia Shaun!!

Aseara m-am culcat tarziu ca am stat sa vad Frumsica ( Preety Woman) . nu-l mai vazusem de vreo 12 ani! ce mi-a placut

Va pupic pe toate si spor la pregatirile de sarbatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Neatza!
Si noi suntem bolnavi. Stefan racit,pe mine ma tot supara o masea de vreo saptamana,sotul cu spatele(a ramas blocat duminica in timp ce vroia sa se ridice din pat).
De ieri dimineata suntem pe aerosol(puff-uri din 3 in 3 ore) si ceaiuri.Deja se vede diferenta,respira mai bine si incepe sa expectoreze.

nafi Noi avem Digi ,dar in acelasi timp,daca inchidem Digi-ul se deschid programele italienesti.Si cand ti-e lumea mai draga,inchide Stefan Digi-ul sa se uite la 'mama'(desene).Dimineata cum se da jos din pat se duce si deschide tv,nu ca s-ar uita la el,dar 'bine mama'(vin desenele) si nu cumva sa piarda inceputul.

Maine avem curatenie generala in program ! Si dupa-amiaza.. shopping !

Ce vreme urata e azi ! :( Ma simt si eu la fel de mohorata si n-am chef de nimic!

O zi frumoasaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Sanatate multa tuturo: mici si mari. Si eu sunt iar blocata u spatele, de marti sunt pe cortizon in vena :((((((.

De aseara a nins incontinuu. Azi e plin de zapada. F frumos.

Eu nu pot face nimic azi. E' gia' tanto dac#259; reusesc sa fac de mancare.

A dopo

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!
Ce faceti?Noi nu prea bine, Loris are otita, iar, si trebuie sa ia antibiotic. Maine il duc la gradi, are aproape o sapt de cand e acasa.
Danangie, cum e durerea, te-a mai lasat? Te rog sa-mi spui tu ce probiotic sa-i iau lui Loris, stiu ca vb la un moment dat de unul bun. Enterogermina parca nu ma convinge, e buna?
nafi, a venit posta sau nu??

Eu am o durere de genunchi cum au babutele, de cand cu frigul asta. Nu pot ingenunchia si nu ma ridic fara sa ma sprijin.
In rest, saptamana asta incerc sa ma organizez pentru Craciun si sa ma apuc si de invatat.
Seara placuta!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Noapte alba si de data asta :(. Nu mai sunt bloccata dar mi fa male sempre.
GIANI se chiama . reuterin.
ghiaccio e antinfiammatori per il ginocchio. scriu de pe telefono si nu ma lasa sa scriu in Ro! multe parole :(

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Buna fetelor. Am o nelamurire si speram sa ma puteti ajuta. Am un copil cu o problema la inima si ar trebui operat cat de curand. Cineva mi-a recomandat un spital in Bergamo. A auzit cineva de el? Ca eu pe google nu gasesc mare lucru, nu stiu daca sa am incredere sa merg acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adita

Buna fetelor. Am o nelamurire si speram sa ma puteti ajuta. Am un copil cu o problema la inima si ar trebui operat cat de curand. Cineva mi-a recomandat un spital in Bergamo. A auzit cineva de el? Ca eu pe google nu gasesc mare lucru, nu stiu daca sa am incredere sa merg acolo.

Buna !
Pai care este numele spitalului ? Ai vorbit cu un doctor de acolo ? Cere mai multe detalii persoanei care ti-a recomandat acest spital.
Sau,cel mai bine cauta pe net numere de telefon si suna si cere direct de la ei informatii.
Numai bine si muuulta,multa sanatate !

Mergi la inceput