Clubul "babelor" FIV-oase 22

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Balanta nu a avut protocol lung?! Si ea are un AMH micut, iar hormonalele mele nu ar fi cele mai naspa. Trebuie sa mai rumeg problema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu nu am magazine preferate si nici mall-ista innraita nu sunt.
se gasesc foarte multe porcarii "de firma" si de multe ori platesti doar brandul si te alegi cu panarame de produse.
cumpar cu aceeasi placere si de la magazinele de firma si de la no name-uri daca imi place ceva si daca imi vine bine.
cu siguranta insa marfurile din magazinele de firma din strainatate sunt net superioare din punct de vedere calitativ fata de marfurile din RO ale aceluiasi brand.
si de multe ori si mai ieftine.

ca branduri imi plac:Debenhams,Marks&Spencer,Yoko,Promod,Esprit,Maddame.
Mango si Zara cateodata da cateodata nu,de la Berska imi plac tricourile...iar lucrusoarele de la Desigual sunt lipite de sufletul meu.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta din cite retin eu avea amh mai maricel; si stiu ca amhul se datora si faptului ca ea se baza mai mult pe un singur ovar; din cite retin avea ciclul regulat, nu avea luni cand avea menstra cu duphaston. Sper sa ma scuze si sa ma corecteze daca gresesc Balanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sami
da, da medicii decid..doar daca n-au de-a face cu Sabina, care nu se lasa pana nu are protocolul lung..
Ana, dap, balanta a avut la ambele fiv-uri protocol lung..hm, PK, din cate am observat eu, nu-l prea da din prima, il tine asa, ca as din maneca..si eu si sami, l-am primit la a 3 a incercare la el, dar o sa vezi, cu siguranta, ce-ti va spune tie..
Ady, o prietena de-a mea, cu AMH micut (undeva in jur de 0.6) a primit protocolul lung, din prima, la GK..cele scurte sunt mai noi, mai usoare, medicii mai dornici sa le experimenteze..multi factori


to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara prietena ta avea ciclul regulat, ovula si natural? Din pacate nu putem judeca intreaga situatia doar din prisma unui amh.Clar e cel mai important; insa trebuie vazut intreg tabloul, profil hormonal, amh, monitorizare ecografica;avem ciclul regulat sau nu, etc, etc. Abia apoi se ia o decizie.
In fine sunt pareri pur personale , sigur Ana va avea parte de pareri mult mai avizate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Mie imi prind bine si parerile voastre, mai imi dau mie de gandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hm, ady, cred ca da..ca si varsta e aproape de Ana si tot la categoria inexplicabile..eu as merge in cazul Anei pe varianta long, nu ca s-o inhibe exagerat si ca sa aiba oo superioare calitativ..prietena mea, a avut inainte de lp, 2 incercari (la PK) cu short si cu rezultat in urma stimularii/fecundarii, disaster..nu cred oricum, ca-i da PK, lp din prima, dar m-as bucura sa ma-nsel..Ana, vezi ce fain vb de tine, ca si cum n-ai fi aici? ady, tu ce protocol ai avut la greci?

aaahhh, si lipseste specialistul in protocoale, Sabinutz, dar cred ca stiu deja pentru ce-ar opta..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...ma retrag.
o avem pe mama in vizita la noi.
o seara faina tuturor.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Eu am avut protocol lung, dar aveam hormonale de vis, amh de 2 si ceva, ovulam lunar si ciclul regulat la 29-30 de zile. Si am avut doze mari de stimulare, si la final 2 embrio de 48 h, unul bun si unul mai slabut.
Stiu ca protocolul lung aduce calitate ovocitelor, si dr grec sustine asta cu tarie; insa cred ca trebuie tinut cont de mai multeee variabile ale corpului uman....
E adevarat ca si la protocolul scurt se pot umfla ca baloanele foliculii Anei si sa fie goi, la fel cum se poate ca dupa protocol lung sa aiba citeva ovocite foarte bune si sa fie o reusita...
Ana sper ca nu te superi ca discut si fac scenarii cu ovocitele tale ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Nu, mai, nu ma supar deloc. Eu vreau lung pentru ca vreau ovocite de calitate. Nu vreau scurt ca sa fac 2-3 si pe urma sa ajung la lung sau, si mai rau, sa ma trimita la donate. As vrea lung din prima ca mi-a intrat mie in cap ca as avea rezultate mai bune dpdv calitativ, nu cantitativ. Bun, cantitativ n-as putea avea ever. Desi, daca e corecta teoria cu ovocitele latente, am sanse si asa.

Mergi la inceput