Piersicute de iulie august (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Beatrice cred ca de la usuroi iti este rau, eu toata sarcina nu am suportat ceapa si usturoiul, dadeam afara instantaneu tot ce mancam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna.nu stiu de ce nu m a lasat sa intru pana acum pe forumcredeam ca e ceva de la ei dar vad ca pe voi v a lasat.puteam sa intru pe site ul despre copii dar pe forum nici cum.

ma bucur ca nu ma considerati ciudata si ma intelege si pe mine cineva si va multumesc ptr asta.tocmai de aceea imi place asa de mult sa discut aici cu voi.aici parca toate aveam aceleasi ganduri,dureri,probleme ,bucurii si ne putem ajuta una pe alta chiar si doar cu o vorba buna.va spun sincer ca nu mai discut cu nimeni problemele mele ,nici chiar cu prietenele mele cele mai bune(chiar daca au si ele copii)am impresia ca toata lumea ma judeca si nu ma intelege.aici in schimb e altfel.
hai ca iar v am zapacit.
ada chiar la tine ma gandeam aseara ca tu nu mai ai stresul asta ca baiatul tau e deja mare.dar se pare ca nu e asa
si eu incerc sa ii explic in fiecare seara de cand am ramas gravida ca t va fi de frumos cand v a aparea bebe pe lume si ca il voi iubi la fel de mult si incerc sa gasesc fel si fel de avantaje pe care le va avea el.acum parca mai incepe sa se bucure si el dar la inceput oricine il intreba zicea ca el nu vrea nici fratior nici surioara si oricum il va arunca pe geam.bine sunt constienta ca nu prea intelege el ce si cum pana nu il va vedea pe bebe acasa.si sunt convinsa ca ii va placea mult doar ca va trebuii sa stim noi cei din jurul lui cum sa ne comportam cu el astfel incat sa nu se simta mai putin bagat in seama.sper se ne descurcam si sa nu fie o problema.
chiar cand am ramas gravida si l am intrebat daca vrea sa aibe un fratior sau o surioara a spus ca nu ca nu vrea sa merg la spital
ptr ca eu ii tot povestisem cum a venit el pe lume si cum am fugit repede la spital.vom vedea ce va fi la momentul respectiv.doar ca sper sa fie cat mai putin dureros ptr el



22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fetelor, ati schimbat capitolul intre timp.
La mine se incheie ziua de munca la birou. Continua acasa ca am o gramada de munca. Eu pe langa job mai prestez cate ceva si se apre ca mai nou imi ocupa tot timpul liber. Obosesc din ce in ce mai repede si cred ca de aia devin si asa depresiva. Am senzatia ca nu ma mai odihnesc niciodata.
Aruba, exact aceleasi probleme le am si eu. Parca mi-ai citit gandurile. Ma dor ingrozitor articulatiile de la un sold. Nu pot dormi nici cum pentru ca dupa socul de a nu mai putea sta pe burta, m-am invatat pe stanga. Acum nu mai pot din cauza durerii de sold. Off...Statul pe scaun la birou imi produce dureri suplimentare...Sunt ca o baba plangacioasa.
Ada, ma socheaza rautatea copiilor care ii spun lui Tudor asa ceva. Oricum, sunt convinsa ca toate mamicile cu doi sau mai multi copii se vor descurca foarte bine.
Poate mai intru azi daca am timp. Oricum, macar sa va citesc.


16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

am vazut si eu pozele cu burticutele .sunteti toate niste gravidute frumoase.eu nu mi am facut inca nici o poza cu burtica.nici nu stiu de ce.de aceea le am sters pe celelalte poze ce le aveam.poate asa o sa imi vina sa imi fac poza la burtica mai repede.sa nu fiu singura care nu are

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Da, Aruba, mi-a crecut o burta. Am 163 si deja am 56 de kg, am pornit de la 49-50 kg. Credeam ca sunt singura cu dureri de picior si sold . Ma mai ia si pe mine. Eu o sa ma duc la masaj anticelulitic pe picioare dupa morfofetala.Da mai fetelor.Asa am patit cu Tudor. Am mai vorbit si cu o prietena care este psiholog. Mi-a spus ca atunci cand vin de la spital, sa nu intru eu in casa cu bebe ci tatal, sa nu vada altfel copilul.Primul lucru sa pup baiatu si sa-i spun ca mie nu-mi plac bebelusii si asa baietii mari ca el.Apoi sa vorbesc cu prietenii care vin in vizita sa-l felicite pe Tudor si tot asa, va mai povestesc eu ca trebuie sa plec acasa.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MULTUMESC pe fuga pentru carucioarele roz celei care a deschis capitolul!!!

Bebelinele mele la 17 saptamani cand avuram prim morfo-fetala...avura una 232g si cealalta 256g...si astept cu mare nerabdare urmatoarea morfo pe 11 aprilie,de azi in 2 saptamani.
Ada,spune-i lui TUOR ca el va fi primul si numarul 1 in viata si inima ta toata viata.Eu asa-i spun lui Rudy.Cati ani are Tudor de merge la scoala?Tare rauti si invidiosi colegii lui de-i spun asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ada,nu minti copilul,te rog mult!!! Adevarul e cea mai buna cale...mai ales acum.I spui ca bebe aare nevoie de multa iubire din partea voastra si din partea lui si ca ai vrut ca el,Tudor sa aiba frate/sora...sa vada cat de minunat e sa iti cresca sub ochi un pui de om,sa vezi cum evolueaza de la o zi la alta.Spune-i ca viata inseamna oamenii pe care-i avem langa noi si cu noi ci nu jucariile si hainele;spune-i fratelele il va iubi foarte mult pe el caci va fi fratele mai mare...si invata-l ca sa-si faca din frate un aliat.Spune-i ca acei copilasi sunt gelosi pe el ca va avea frate...si de asta spun asemenea grozavenii.Daca-i spui ca nu-ti plac bebelusii...il..dezinformezi....si isi v da seama seama ca-l minti la un moment dat,cat te poti ascunde ca ti-e drag bebe.O prietena de-a mamei mele cand eram copil eu...avea baietel de 5 ani si a nascut o fetita....iar cand a venit acasa cu ea,dupa cateva saptamani...in timp ce mama era la toaleta....baiatul a deschis fereastra si noroc ca a intrat mamica in dormitor in timp util tocmai cand baietelul incerca sa o arunce pe fereastra...si i spunea ceva de genul"sa te duci de unde ai venit,nici mami nici tati nici eu nu te vrem aici"...i spunea asa tocmai pt ca parintii se prefaceau ca nu o iubesc pe bebelusa ci doar pe pe el....IUBIREA ca si URa...se invata:).Invata-l ca asa cum iubirea lui pt tati nu exclude iubirea lui pt tine mami....asa nici bebe nu va face ca voi sa-l iubiti mai putin pe el,Tudor.M-am lungit,sper sa nu te fi suparat,intentia mea e 100 buna.Povestea cu baietelul e adevarata,mamele nostre radeau ani mai tarziu si o tot repetau si se tot minunau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

oau delia?hai ca m ai speriat cu aruncatul pe geam.ca al meu asta zicea cand il intreba cineva daca vrea fratior.sper sa nu ii vina totusi astfel de ganduri cand venim acasa.
ada eu cred ca al tau fiind mai mare va intelege mult mai usor fata de cei de 2,3 4..5 ani.
daca mai ai ocazia sa vb cu psiholoaga sa vii sa ne mai spui si noua ce si cum...

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Doamne Delia 21 cum sa ma supar?chiar accept price sfat.Tudor are 11 Ani. Orice IMi prinde bine ptr. Ca mi-e frica sa nu fiu la momentul respectiv depasita de situatie.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

In sfarsit imi merge si mie forumul.
Azi de dimineata am facut capitol nou si apoi n-am mai reusit sa intru.Nu apucasem sa pun link la cel vechi,dar vad ca intre timp a facut altcineva.Multam!

Miha,mersi ca mi-ai pus si mie cele doua poze facute azi pe fuga de fi-miu.
Mi-a facut el saracul citeva,dar cam toate strambe,hahah.

Ada,ce rai sunt copiii,Doamne.Aici al meu e invidiat de cei care n-au frati si el chiar se simte mandru ca o sa fie big brother.

Ali,asa sunt si eu cu depresiile in perioada asta...dar eu zic ca la mine e ca la ciclu de obicei,hahah.
Te pup si hai cu poze,ca abia astept sa te vad.

Azi am facut pulpe la cuptor,pilaf cu legume si salata de rosii cu castraveti.Astept sa-mi vina barbatii de la fotbal sa mananc ca mi s-au lungit urechile.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)



23+ sapt

Mergi la inceput