Piersicute de iulie august (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ioana, nu mai spune de brate .Eu sunt obsedata de chestia asta, zici ca am facut maini de halterofil.Dar, gata dupa morfologia de luni, am niste gantere de 2kg si am vazut niste exercitii ptr. femei insarcinate pe youtube si ma apuc .

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fetelor, tot cu nebunia mea cu greutatea bebelusului...fiecare cu ce-o doare...dar poate mai intereseaza pe cineva...am gasit tabelul asta (care, odata in plus, ar trebui sa ma linisteasca...sper):

http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Fetelor, tot cu nebunia mea cu greutatea bebelusului...fiecare cu ce-o doare...dar poate mai intereseaza pe cineva...am gasit tabelul asta (care, odata in plus, ar trebui sa ma linisteasca...sper):

http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Tocmai ma pregateam sa ti-l trimit ... acum chiar o sa te linistesti

24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Fleur, bebele meu avea la morfofetala de 22 de sapt, cam 460-500 gr, iar dr nu s-a aratat ingrijorata, ba chiar a spus ca este in limite normale. Si mai toate graficele pe care le-am vazut indica aceeasi greutate. Eu mai citesc si pe site-ul despre copii, la odiseea sarcinii pe saptamani, cum se dezvolta saptamanal. http://www.desprecopii.com/info-id-SAP26.htm Uite, la 26 de sapt, cat avem noi, zice ca are cam 33 cm si 720 gr, putin diferit de cat este pe link-ul dat de tine, insa in niciun caz bebele tau nu este prea mare..

26 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

http://www.desprecopii.com/info-id-SAP26.htm
Fleur ....

24+ Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Fleur, bebele meu avea la morfofetala de 22 de sapt, cam 460-500 gr, iar dr nu s-a aratat ingrijorata, ba chiar a spus ca este in limite normale. Si mai toate graficele pe care le-am vazut indica aceeasi greutate. Eu mai citesc si pe site-ul despre copii, la odiseea sarcinii pe saptamani, cum se dezvolta saptamanal. http://www.desprecopii.com/info-id-SAP26.htm Uite, la 26 de sapt, cat avem noi, zice ca are cam 33 cm si 720 gr, putin diferit de cat este pe link-ul dat de tine, insa in niciun caz bebele tau nu este prea mare..

26 sapt +

Multumesc fetelor pentru raspunsuri.
Ca sa fie mai clara nebunia mea, eu ma ingrijoram ca bebe e prea mic, nu prea mare, cum s-ar banui la prima vedere dat fiind dimensiunile mele...
Oricum m-am mai lamurit si linistit...e (sau era) un picut sub medie la mom. respectiv, sper ca pe parcurs recupereaza/a recuperat.

Pupici

26 + X Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Abia acum am apucat si eu sa vad ultimele poze pe care l-ati pus pe picassa.
Sunteti superbe toate. Ali, pune ceva in albumul ala ca sunt convinsa ca si tu esti o gravida frumoasa.
Bea, excelenta poza de la eco.
Mi-ati facut pofta cu pozele din vacanta.
Eu inca nu am poze si sotul meu fotograf imi tot spune ca facem dupa ce isi recupereaza apartul. Momentan e lasat la socrii.
Pupici.

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Abia acum am apucat si eu sa vad ultimele poze pe care l-ati pus pe picassa.
Eu inca nu am poze si sotul meu fotograf imi tot spune ca facem dupa ce isi recupereaza apartul. Momentan e lasat la socrii.
Pupici.

19+

...si nici cizmarul nu are cizme .

Muraturici, fa-ti poze cu telefonul, nu sta dupa el!

26 + X Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hey girls! am intrat sa va salut nu am cine stie ce noutati...zilele astea sunt la un training super interesant, am scapat de birou sambata vreau sa merg la baby boom - cica sunt mai multe firme si produse decat la baby expo...bebelina mea e din ce in ce mai activa - imi trage niste suturi de mama-mama! am cam inceput sa am dureri in fiecare zi, nu f mari, dar totusi bag cate un no-spa la nevoie k mi-e sa nu fie contractii si sa nu-mi dau seama.
aruba - sa stii ca si eu am remarcat sapt asta k am aceeasi senzatie de urinare acuta si cd merg la baie...2-3 picaturi...ciudat.
o sa mai pun poze de la roma dar tb sa mai iau de pe laptopul sotzului
in alta ordine de idei - am inceput sa-mi pun utrogestanul de luni...cumplit!!! noroc k mi-a dat sotzul ideea sa folosesc putin lubrifiant inainte k altfel nu reuseam sa le pun nicicum voi le puneti pur si simplu? k la mine se "blocheaza" la intrare, se lipesc...
bun venit noilor burtici
aaa, sa nu uit, k tot nu e nimeni pe lista in august - treceti-ma pe mine pls 14.08.1982

va pup!

Roxy
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

BUNA .AM FOST SI NOI AZI LA DOCTOR si e totul ok.bebe e cica mai mare cu 0 saptamana.dar eu nu ma prea iau dupa asta.si la primul ba era cu o saptamana mai mare ba mai mic.cred ca fiecare are ritmul lui de crestere.asa ca fleur stai linistita.
i am spus si ca am cu 10kg mai mult si a spus ca sunt la limita.apoi m a intrebat la primul cat am pus si cand i am spus ca am pus peste 20 a zis ca probabil asa e felul meu sa pun mai mult si sa nu imi fac griji.
i am zis si de umflatul picioarelor si a zis sa evit statul in picioare mult si sarea.si ca nu e o problema atata timp cat nu are legatura cu tensiunea.sa mi o iau regulat si sa nu depaseasca 14cu 9.vad ca pe mine ma cheama la 3sapt.daca la primul ma chema la o luna mi se parea prea mult.acum parca mi se pare prea putin.(suceala din oameni)

vedeti ca bine am facut ca am scos pozele,fiindca asa m am ambitionat sa imi fac mai repede la burtica(burtoi).ma pun acum sa le pun.oricum cred ca v am intrecut pe toate dar asta e sanatosi sa fim

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput