Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Buna, fetele!

Eu zac... Fii-mea nu a dormit astnoapte si eu pe langa ea. dimineata mi-a zis ca nu vrea la gradi, ca ea doarme. Pana la urma am dus-o, dar pe la amiaza ma suna de la gradi sa vin sa o iau, ca are febra si e apatica. Adormise cu capul pe masa la pranz.
Am adus-o acasa si s-a culcat instant. Doarme si acum. Are mai bine de 4 ore. Sper ca dupa somn sa isi revina si sa nu mai faca febra.
Ma gandesc ca imi va fi f greu cu 2 micuti... Dar, cum s-au descurcat altii cu mai multi, trebuie sa ma descurc si eu.

Abia astept ziua de vineri, sa merg si eu la eco. Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

Valicutza te cred ca ai avut o mare bucurie,si eu abia astept pina maine dimineata cind merg la ecograf si probabil analize.Tu cite saptamani ai?
La mine saptamina trecuta abia la vazut si la masurat 2mm,inima a zis ca e prea devreme ,eu de azi intru in saptamina a 7...acuma trebuie sa se vada ceva mai mult....astept sa vad daca nu am gemeni,al doile embrion nu era vizibil dar nici nu l-am eliminat...cum zicea si Dr se poate sa fie mai mic si nu la vazut la ecografia in saptamina a 5 fara o zi,poate a aparut Abia astept pina maine dimineata.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Oau Loona, gemeni! Ce frumos! Sa dea D-zeu sa fie asa cum iti doresti, si bebeii sa nu mai fie rusinosi si sa se arate amandoi la eco
Si eu sunt nespus de nerabdatoare sa-mi vad bulinutza la 10 sapt, dar mai e pana atunci
Asteptam vesti dintre cele mai bune.

6
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

saluti, furnicutzelor, dati din degetzele ceva de speriat!, hi hi, nu ca nu mi-ar place:)
va pup, apar si eu, intr-un minut furat de la job ca sa va vad, ca imi lipsitiéé

Looana, m-am amuzat cu intrebarea ta, te-am prins ca nu ai citit tot din urma!got ya!:)Pentru ca dupa ce ti-am povestit ce si cum cu fiv-ul meu,am mai povestit muuuulte si intre timp avem si un subgrup care asteapta cu nerabdare sa isi vada samburelul, iar eu tot in categoria aia intru, inca nu am avut prima eco!Asa ca inca nu iti pot raspunde, insa tu bucura-te din toata inima de vestile bune si noi ne bucuram de vestile fetelor, pana stim si noi ceva concret despre ce ni se intampla

Lavida
, felicitari si bine ai venit! sa ai sarcina usoara si la termen si bebe sanatos!
Eu am facut testul de sarcina dupa ce facusem valoarea beta de doua ori:), dar am vrut si eu sa ma minunez de liniute, de parca abia atunci aflasem:), hi hi hi

Eu sunt in continuare nesimtitoare, decat ca ma simt asa, cam ca un balon si obosesc tare repede, ceva nemaintalnit la mine..
te pomenesti ca am sansa aia maaare sa fiu in procentul ala mic de sarcini care nu creeaza probleme, greturi si alte nebunii deloc faine la viitoarele mamici...Om vedea, ca abia am 5 sapt si, abia luni am 6

Repet, usurel cu ceaiurile, cafeaua, ciocolata, nimic care sa stimuleze in mod anormal ce nu trebuie stimulat, grija! Nu va mai bat la cap, dar fiti cumintele..

Va pup, mai am comentarii, insa nu mai am timp.
Timp bun in toate, burtici!

5 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenisaDeNyys spune:

Bine ai venit LAVIDA ....sarcina usoara

voi gravidutzelor cum sunteti?greturi una alta?eu nu am nici o treaba nu am deloc greturi momentan...poate am noroc sa nu am..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Bine au venit noile gravide va doresc sarcini usoare fara greturi duse pina termin si bb sanatosi.
Bubu da,mai prins ...recunosc ca citesc pe sarite,ce sa fac unele fete se lupta cu greturile eu ma omor cu somnul nu stiu cum fac cind zic sa ma pun un pic sa va citesc si adorm rapid ......da sa va ma si scriu....deci ma intelegi E adrevarat dimineata ce mai reusesc sa scriu,dupa aceia ma chinuie cititul
Poate ca daca azi am intrat in sap-7 poate voi fi mai activa

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna seara, fetele

Bun venit noilor gravidute!
Denisa felicitari pentru bulinuta. Sper ca te-ai mai adunat acum, ca erai tare dezorientata si haotica la inceput

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Eu am facut testul de sarcina dupa ce facusem valoarea beta de doua ori:), dar am vrut si eu sa ma minunez de liniute, de parca abia atunci aflasem:), hi hi hi

eu am facut invers- miercurea trecuta 2 teste, vazut II de fiecare data, dar pentru ca abia marti (3) am programare la nenea doctoru' si paranoia e in floare luni si azi am prestat beta, asa pentru linistea mea, si ca tot veni vorba luni a fost 14600 si azi 24600

Onutz 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Bubu, super bine de tine ca nu ai niciun simptom, pe mine ma chinuie gerata naiba de vreo 2 ore asta dupa ce cateva zile am fost fff bine.
asta e, bebe sa fie bine si sa creasca sanatos.
Lavida bun venit si tie si sarcina usoara!
Offf Geani, stres mare cand sunt puiutii bolnaviori.Sanatate multa fetitei tale si o a fie bine repede,ai sa vezi.
Denisa, bravo pt punctulet.
eu maine sunt de garda si maine am fix 6 sapt asa ca....urmeaza reanalizarea,poate maine vad si eu totusi ceva. va tin la curent.
pop am fugit ca tre sa fac la puiul meu niste macaroane cu branza,pana acum am pictat numai chef de fluturasi nu aveam dupa serviciu dar ce nu facem noi pt comorile noastre.
o seara cat mai placuta va urez!

Adriana, 5+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

hahaha acum am vazut ce am scris, gerata in loc de greata...deh aici cu frigul asta numai la ger imi sta mintea.noroc ca acum se anunta si la noi primavara.

Adriana, 5+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Asaaaa, sa mai butonez si cu user-ul comun poate scapam de moderare. (c'est moi, Popica)

Mergi la inceput