Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Mami_de2, eu spun sa iei utro 200 de 2 ori pe zi. Eu asa iau si imi este f bine. Eu pun unul seara pe la 10, apoi noaptea merg la pipi si apoi mai bag unul, ca sa pot sta minim 2-3 ore intinsa si cu utro 2.

Ai dreptate, cu trombo nu este de glumit, si eu am citit multe referitor la subiect, am si mutatiile din semnatura dar ma tratez

Succes la eco, cand mai mergi ?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Mami_de2, eu spun sa iei utro 200 de 2 ori pe zi. Eu asa iau si imi este f bine. Eu pun unul seara pe la 10, apoi noaptea merg la pipi si apoi mai bag unul, ca sa pot sta minim 2-3 ore intinsa si cu utro 2.
Succes la eco, cand mai mergi ?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

9+

mada'... nu am acasa acum decat utrogestan de 100 de mg si aseara mi-am bagat 2 ovule o data de 100 de mg si dimineata unul sg de 100. oare am facut rau? Deci in total 300 de mg pe zi (2 ovule seara o data si unul dimineata). Am citit pe prospect si parea in regula 300 pe zi,acum sper sa nu fi facut rau ca am bagat 2 o data:)) ca nu am de concentratie de 200 de mg in casa, pana ajung la medic am zis ca nu imi mai cumpar alt blister ca abia l-am cumparat pe asta:))
AL eco imi fac curaj sa merg vineri cand voi avea 6 sapt si 4 zile. Sper sa se vada toate bune! Am niste emotii de nu va imaginati, zilnic!

Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Popi s-a facut! Facem cinste,cu Milumil,cu NAN cu ce-o fi!
Bob are fetita?????Scumpa de ea
Foarte tare te-ai tinut,bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Bob vrea sa fie fetita, dar ei sunt cu surpriza - nu vor sa afle sexul copilului inainte de nastere; asa ca pana una alta mergem pe ideea ca ea are fata, io baiat

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui almy

GEANI, eu te inteleg. Raul asta e insuportabil, e greu de explicat, si numai cine il simte stie prin ce treci. Si mai stiu si ca barbatii NU AU CUM sa inteleaga prin ce trecem noi, al meu la primele doua sarcini ma tot intreba "dar de la ce ti-e rau"? pana cand m-am ratoit urat de tot la el, ca eu v-am spus ca am stari de nervi rau de tot la sarcina, iar acum nu mai zice nici "ps". Ma lasa in pace, ca si-asa n-are cu ce sa-mi aline suferinta. Iti doresc putere si rabdare. E bine ca iti iei concediu, macar stai in pat. Dar du-te mai des la perfuzii, daca poti, eu cred ca tu ai hyperemesis gravidarum din ce povestesti, e cea mai violenta forma de greturi. Si trebuie supraveghere medicala.
Si eu cer concediu marti cand ma duc la doctorita mea, pt 2 saptamani. Ca nu stiu cat o sa tina minunea asta dupa acupunctura, si nu mi-e 100% bine, dar ceva mai bine imi e deja. Si am facut doar 3 zile abia.

Alma 8+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

buna, Almy, asa este. pe biletul de la externare de vineri scrie disgravidie emetizanta.
tu ai facut acupunctura? a functionat? iarta-ma daca ai scris si nu am vazut...
m-am tot sucit dimineata si pana la urma am venit la munca. acasa as sta singura, ma tem sa nu mi se faca rau rau si sa nu fie nimeni in preajma. am anuntat astazi la serviciu si m-au sfatuit sa ii cer dr sa imi dea adeverinta pt program redus (6 ore). deocamdata nu cred ca fac, pt ca prefer sa stau la serviciu. cu ceva munca, imi mai distrag atentia de la starea mea. tot gandind-ma cat de rau imi este, mi se face si mai rau. am reusit sa mananc in we. m-am fortat, ce-i drept, dar pana la urma a meritat pt ca nu am mai vomitat. mi-am revenit cat de cat. mananc branza cu paine prajita si beau lapte cu cacao in fiecare zi. asa ca sa mai compensez din lipsa de calciu.

am vazut ca vorbeati de nastere, unde planuiti sa se desfasoare. eu una voi merge ca si prima data, la Medlife. mi s-a parut cea mai bune alegere. am fost tratata f bine, m-am simtit rasfatata, copilul bine ingrijit si o doctorita super (Caliopia Parfene). stiu ca nu e pt buzunarele oricui (eu am dat in 2009 vreo 65 de mil pt cezariana), dar avand in vedere ca nu o sa nasc de 100 de ori, am facut un efort.

va doresc o zi cat mai buna si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Sanatate in continuare, Geani! E bine ca ai reusit sa mananci ceva, ca sa nu ai nevoie de perfuzii. Si eu tot la Medlife vreau sa nasc, si tocmai acum cateva minute mi-a recomandat-o o prietena pe dr. Caliopia Parfene. Voiam sa te intreb, cat de greu gasesti programare la ea? (Eu am mai fost la Dragos Albu, dar la el cu greu gasesti programare peste o luna ). Multumesc de informatii!

Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Heeei, si io tot la Medlife vreau. Vedeti ca au o promotie cu Early Booking acum - n-am studiat-o in amanunt, dar sunt niste reduceri substantiale prin CAS.
Al nostru "fasolica" s-a grabit sa se prinda, ca noi voiam sa strangem mai intai banii de nastere si dupa aceea sa raman gravida . Deci din octombrie si pana acum, mare branza n-am agonisit, ma rog sa n-am nevoie de multe tratamente si/sau haine de gogoasa (adica sa ma transform si io mai catinel asa) ca sa nu ma trezesc ca ne zboara fondurile pe alte balariute. C-as vrea si un pachet Gold Single macar, ca deh, o data naste doamna prima data .... (chelu' si tichia de margaritar)

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

buna ziua si de la mine, gravidutelor!

Eu am fost vineri la medic, mi-a confirmat sarcina, 5s+, vezicula vitelina prezenta, toate bune cu saculetul embrionar daaar... exista si o problemuta: a mai vazut si un hematom decidual langa saculet, care speram sa se elimine sau sa se resoarba, altfel nu e prea bine. Vineri merg din nou la medic, sa vedem cum au evoluat lucrurile. Ma sa fie totul bine!

Apropo de cum se desfasoara primul control, inainte de ecografie aveam niste emotii mai ceva ca la primul copil, efectiv imi tremurau mainile.

Lavinia, 5+, mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andie_n

Sanatate in continuare, Geani! E bine ca ai reusit sa mananci ceva, ca sa nu ai nevoie de perfuzii. Si eu tot la Medlife vreau sa nasc, si tocmai acum cateva minute mi-a recomandat-o o prietena pe dr. Caliopia Parfene. Voiam sa te intreb, cat de greu gasesti programare la ea? (Eu am mai fost la Dragos Albu, dar la el cu greu gasesti programare peste o luna ). Multumesc de informatii!

Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

Andie, nu este f complicat sa faci programare la Dr Parfene pt ca are program in fiecare zi. ce-i drept, e un program cam aiurea ca e in mijlocul zilei, dar chiar si asa, merita. joia si vineri se pot face programari pt ecografie la ea si de luni pana vineri consult la camera de garda a spitalului. este un om amabil si un dr f bun.

IPopica, am vazut si eu niste pliante pe acolo si pe site parca ceva legat de early booking. o sa ma interesez mai bine. ar fi pacat sa nu profitam daca oricum avem de gand sa nastem acolo.

astazi m-am simtit mai bine, dupa ce am incercat sa mananc asa cum se recomanda: din 2 in 2 ore, cate putin. pana acum, a functionat. sa vdem cat ma tine.
Almy, poate te ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavida

buna ziua si de la mine, gravidutelor!

Eu am fost vineri la medic, mi-a confirmat sarcina, 5s+, vezicula vitelina prezenta, toate bune cu saculetul embrionar daaar... exista si o problemuta: a mai vazut si un hematom decidual langa saculet, care speram sa se elimine sau sa se resoarba, altfel nu e prea bine. Vineri merg din nou la medic, sa vedem cum au evoluat lucrurile. Ma sa fie totul bine!

Apropo de cum se desfasoara primul control, inainte de ecografie aveam niste emotii mai ceva ca la primul copil, efectiv imi tremurau mainile.

Lavinia, 5+, mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Lavida, cred ca ar fi interesant sa mai faci o ecografie la altcineva sa vezi ce parere are. nu ma pricep, nu stiu ce este, dar iti doresc sa dispara de acolo. sanatate!

Mergi la inceput