Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Bubulina42 spune:
Bun venit, Mya, usa noastra e deschisa oricand, cu muuuult drag!
Sarcina usoara si la termen, cu bebe sanatos si voios!
Dana, multumesc mult, incerc sa nu ma gandesc, desi nerabdarea da buzna peste mine non-stop! Doar analiza beta am mai asteptat-o asa nebuneste!
pupici pentru toate burticile, voi o sa faceti nani in curand feteleeeee
6 sapt +
andie_n spune:
Succes maine la eco, Bubu, sa-ti vezi samburelul (sau sambureii ) si sa te linistesti si tu! Si eu abia astept sa vina ziua de vineri cu urmatoarea eco, sa vad si eu inimioara . Noapte buna tuturor burticilor, sa va simtiti bine si sa va bucurati de aceasta perioada!
Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
onutz83 spune:
Buna seara, cucuietele,
Am citit tot ce ati scris si as avea cate ceva de spus, dar nu ma simt in stare, in unele seri am niste greturi infioratoare.
Bun venit burticutelor noi
Bubu, tinem pumnii pentru maine
Sa schimbam 'prefixul', zic!
Onutz 6+
Bubulina42 spune:
Multumesc, multumesc, dragele mele...am inima cat un purice dar, cum spuneam, am si nerabdarea cat un munte:), de emotii nu mai vorbesc.. sper sa dorm la noapte, sau macar o sa sa incerc..
Feteleeeee, abia acum am realizat ca azi e 1 aprilie, asa ca va doresc o luna buna, linistita, plina de vesti frumoase si de ganduri bune, cu cei dragi aproape si cu toate cele dorite, iar sambureii sa creasca sanatosi si cu spor!
Un aprilie frumos, sanatos si insorit la burtici!
6 sapt +
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MACARIE Camitu numele meu este Macarie DPN 0612-2012 Dana0000- avem acelasi DPN , sa vedem care se tine de el unde nasti tu ? -------------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658 |
Sincer m-am gandit sa nasc la Medicover,am reducere si nu ar costa mai mult de 4000 RON cea naturala.Cezariana e un pic mai scumpa,pana in 5000 RON.Acum sa ne vedem ajunsi sanatosi acolo,imi fac 1mil de griji pt ca nu am mai fost insarcinata pana acum,e in urma unui tratament si incerc sa nu imi fac multe planuri,doar ma rog sa fim sanatosi cu totii.
Bubulina tu nu stii daca sunt 2,chiar...maine tinem pumnii sa fie in regula 1 sau 2,cum o fii.Datorita diferentei de fus orar noi o sa aflam pe seara?
Bubulina42 spune:
Daca am sansa sa intru de la serviciu (ceea ce nu prea cred, lunea, dar vedem!)- vin cu raportul pe dupa amiaza, probabil in jur de ora 17-18 ora Ro, daca nu...voi o sa faceti nani de muuult la ora 19.oo cand ajung eu acasa, asa ca abia marti.
Sa vedem! Fiti insa sigure ca eu mi-as dori sa vin cat mai repede sa impartasesc noutatile si rezultatele cu voi! Si sper, doresc tanjesc - sa fie bune si foarte bune...sunt nerabdatoaaaaare!
pupici!
6 sapt +
almy spune:
Bun venit CRISTINA si MYA!!!
LAURA, si pe mine m-a durut sufletul de ce ai scris. Asa sunt ei, provin dintr-o generatie in care orice peste 2 sarcini se considera "o problema". Tu ai spus foarte bine, fiecare cu filozofiile lui de viata. Eu ti-am zis tie mai demult ca familia mea era pregatita moral ca mai vrem copii, dar prima reactie a unuia din membri (si nu spun cine: mama/tata/soacra/socru) a fost: "dar ce, sa creada lumea de noi ca suntem sectanti?" La noi e o mare problema cu acest "ce o sa zica lumea?" si orice iesire din tipar pune in pericol imaginea in fata lumii. Fiecare cu viziunile lui. Voi va construiti o familie frumoasa si binecuvantata, si sa nu uitam ca Dumnezeu stie ce face cand o femeie ramane insarcinata, eu asa vad lucrurile. Inima buna sa ai!
GEANI, eu te inteleg. Raul asta e insuportabil, e greu de explicat, si numai cine il simte stie prin ce treci. Si mai stiu si ca barbatii NU AU CUM sa inteleaga prin ce trecem noi, al meu la primele doua sarcini ma tot intreba "dar de la ce ti-e rau"? pana cand m-am ratoit urat de tot la el, ca eu v-am spus ca am stari de nervi rau de tot la sarcina, iar acum nu mai zice nici "ps". Ma lasa in pace, ca si-asa n-are cu ce sa-mi aline suferinta. Iti doresc putere si rabdare. E bine ca iti iei concediu, macar stai in pat. Dar du-te mai des la perfuzii, daca poti, eu cred ca tu ai hyperemesis gravidarum din ce povestesti, e cea mai violenta forma de greturi. Si trebuie supraveghere medicala.
Si eu cer concediu marti cand ma duc la doctorita mea, pt 2 saptamani. Ca nu stiu cat o sa tina minunea asta dupa acupunctura, si nu mi-e 100% bine, dar ceva mai bine imi e deja. Si am facut doar 3 zile abia.
BUBULINA, succes la eco! Sa nu zicem vorba mare, dar daca ti-a crescut burtica deja, poate sunt 2 intr-adevar. Ce/cat o fi, sa fie cu sanatate si noroc! Asteptam vesti bune!
O saptamana usoara fetelor!
Alma 8+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Mami_de2 spune:
Bubu bafta la eco azi! sa vii cu cele mai frumoase vesti!
- cat ai exact azi?
* eu abia maine am 6 saptamani fix si nu stiu cand sa ma duc la eco sa le vad inimioara batand....m-as duce vineri la 6,4 saptamani insa mi-e frica sa nu ma duc prea devreme si sa fiu dezamagita daca nu a inceput deja sa bata (ca cica depinde de ovulatie.eu am avut cam tarzior, prin ziua 16,17 si cine stie cand s-a implantat in uter) si mi-e sa nu inceapa mai tarziu sa bata inmioara si sa ma sperii degeaba ca si la 5 sapt fix cand am fost medicul nu a vazut decat 2 puncte negre si atata fara nik (de 7,4 mm fiecare) si m-a cam speriat ca cica nu seamana cu sarcina de 5 sapt ca nu se vede nik altceva si am plecat tare dezamagita d ela cabinet, dar fetele m-au incuraj si mi-au zis ca e normal ca la doar 5 sapt sa nu se vada inca embrionul, mai ales ca am facut beta si acesta a crescut, s-a dublat la 2 zile dupa eco de 5 sapt. Acu..cum vrea Domnul!
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.)
IPopica spune:
Neata fetele!
M-am intors de la mamanul meu mancata bine, dotata cu una bucata catel agitacios si cu forte proaspete! Am reust sa-mi tin gura si sa nu suflu nimic, deci tot iepurasul le va "aduce" nepotelul/nepotica
Miha_ralu bine ai venit. Prima vizita (de confirmare a sarcinii) poate imbraca multe forme, depinde de doctor si de istoricul tau cu el. La mine s-a limitat la "felicitari! ai comis-o" si reteta pt arefam si femibion. Dar asta pentru ca fusesem inainte de a ne apuca de treaba la el si prestasem deja toate analizele posibile. In concluzie: eco, trimitere la analize, prescriptie vitamine (plus/minus - istoric familie, sesiune de intrabari si raspunsuri). Sau doar eco si rechemare peste o anumita perioada in functie de cat de devreme considera respectivul doctor ca meriti a fi bagata in seama (unii asteapta 6 saptamani, altii 12 s de sarcina).
Cami, esti sigura de legatura intre analizele tale si S Down? Pt ca ce ai tu acolo sunt analize de trombofilie care sunt legate de infertilitate sau imposibilitatea de a tine o sarcina (eu asa citisem, ca le-am facut si eu inainte de a ramane). Chiar sunt conexate atat de strans cu sindroamele numite?
Ico, felicitari pentru inimioara!
Macarie, Mamide2, Kriss, Mya bun venit!
Danaaaaaaaaaaaaa acu pot sa te smotocesc linistita . Fi-tu ii face cinste lu' fi'miu, da? (pastram traditia; al meu are de dat milumil pentru aia mica a lui Bob)
Bubulinule, avem asa: distensia intestinelor - creste uterul si le impinge, sau, saaaaaaaaaaaaaaaaaau : ie doi
Astept eco cu mare interes (chiar dublu as putea spune)
Laura, ai mei parinti au o singura vorba: atat timp cat noi financiar nu te putem sprijini, deciziile in ceea ce priveste viata ta iti apartin. (s-au impus cat timp a fost nevoie sa ma tina in facultate, dar nu la modul invaziv; acum nu fac decat sa-mi prezinte eventualele "riscuri" implicate, si doar pentru cazul in care eu nu le-as vedea). Si-ti spun asta pentru ca daca nu depinzi de ei financiar, le poti da peste nas foarte usor. Daca in schimb ei sunt mana ta dreapta (nu numai financiar, ci si ca "bone", atunci trebuie sa le intelegi si frustrarile lor, dar in acelasi timp fie sa-i linistesti fie sa-i ignori.
V-am pupacit fetele!
Saptamana usoara !
gogoasa hormonizata
valicutza spune:
buna fetelor ,
urez si eu bun venit noilor gravidute, o sarcina cat mai usoara si frumoasa sa aveti, si bebei sanatosi
eu la servici , nimic nou , tot obosita si lipsita de vlaga , astept mai repede trimestrul 2 sa fiu plina de energie
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png fericita cu dragonel de 2012