Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Bine ai venit, Kris, sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura1713

V-am povestit oare ca am visat o fetita? Era asa de frumoasa, statea pe genunchi si se juca... Ma gandeam ca poate dupa doi baieti... vine si fetita.

Laura mami de Rares, Tudor si 7+
Doamne ajuta!

Ar fi cazul sa aveti o fetita dupa 2 baieti.Eu am o fetita si toti din familie asteapta un baiat de data asta.Singura care asteapta tot o fetita,este ea,Deliuta mea. Si apropo de rezolvarea problemei,cred ca hotararea trebuie s-o iei tu cu sotul tau.Atata timp cat voi va doriti bebele,nimic nu mai conteaza.Voi stiti cel mai bine ce trebuie sa faceti.Si dupa cum te simt...iti doresti mult minunea.Asa ca...sa fie intr-un ceas bun !

Alina 7+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Bine v-am gasit! cred ca ma inscriu si eu la voi in odisee.UM 25.02.si DPN(cf.calc.de pe site, 03.12.)La dr.maine dupa amiaza abia ajung.Am 2 teste f.pozitive inca de vineri si cum nu ne asteptam inca mi se pare ca nu e adevarat.Mai am o fetita, Alessia Stefana nascuta pe 16.10.2007.Ca si la prima sarcina nu am simptome decat un pic de oboseala. Asteptam sa vedem maine cum va fi la medic.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Bine ai venit,Cristina!Te primim cu bratele deschise si-ti dorim ceea ce ne dorim si noua: sarcina usoara si bebe sanatos! e tot ce conteaza!

Alina 7+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Multumim de primire!
Sarcini usoare si bb sanatosi tuturor!

Mergi la inceput

Doamne-ajuta,Alina! Nici nu concep sa "rezolv problema". Ma doare doar situatia in sine, vorbele grele, faptul ca le e rusine, ca si cum as fi facut ceva condamnabil...
In legatura cu baietelul pe care il astepti... eu, pana sa imi spuna doctorul ca e baiat, ii spuneam Mariuca mea celui de-al doilea fecior , chiar l-am intrebat pe doctor daca isi bate joc de mine cand spune ca e tot baiat. Oricum, eu zic ca e important sa fie sanatos, orice ar fii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata
Laura nu pune la suflet,tu cu sotul stii mai bine ce e bun pt voi,daca voi va intelegeti atunci e bine,parinti tot timpul au impresia ca ei au ultimul cuvint..stai linistita ca va fi bine.Doamne ajuta sa ai o fetita
Andie e bine ca sa ai analizele pt mutati facute,eu am pierdut din cauza ca nu stiam ca am 3 sarcini 2 fiv esec si abia la acest fiv am facut si tratm.pt mutatie si embtionul sa prins.....nu e de joaca cu ele.
Kriss sarcina usoara si sanatos,fara probleme si greturi.
AC sa de-a DD sa fie baiat si daca e fata e bine si asa pt micuta ta,sanatos sa fie si tu si
Bubuleeee unde umbli,la apel iubita.... mai ai un pic si mergi la nea DR.sa vezi ce te topesti pe picioare de fericire
Fetele eu actualmente sunt ok,as mainca ceva bun,cred ca niste sarmale cu starea de rau ma mai infrunt dar asta e face parte si ea din joc,altfel am uita ca suntem gravide
O duminica placuta .

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Multumesc, Oana. Stii ce e culmea? Reactia lor imi arata de fapt cat de putin ma cunosc ei. Discutia a degenerat repede ajungand la ceva in genul in care eu as fi avut vreo 17ani si am venit sa ii anunt ca sunt gravi si nici nu stiu care e tatal. Sau oricum ceva de genul. Nu s-a discutat nici o sec despre un copilas, ci despre o problema.
Eh, asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Buna, fetelor!

Doar ca forma de salut e "buna"... Pt mine, nu e buna deloc...
Vineri am crezut ca mor si nu ma alint. Nu mai mancasem de 3 zile si abia mai aveam vlaga. Am reusit sa ajung la dr. Sarcina este bine, creste,deci nu a fost inca afectata de starea mea. Cand am ajuns la dr am facut o cadere de calciu si mi s-au inclestat falciile. Am facut repede eco si apoi m-am internat pt perfuzie. M-am simtit mai bine cat am stat acolo, dar cand am plecat, iar rau. Mi-e rau non stop... Zi,noapte, la orice ora.
Psihic, este o presiune f mare, mai ales cand stiu ca va mai dura cel putin o luna...
Imi voi lua concediu medical de maine si tot maine anunt la serviciu, desi f multi care m-au vazut vineri, s-au prins ce e cu mine.

In rest, ce sa ma zic... Ma plang si eu la voi, ca nu prea am la cine. Sotul crede ca sunt doar fite... As vrea eu...

Sanatate multa si bucurati- va de sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Sanatate multa Geani, sa reusesti sa te simti mai bine si sa poti sa mananci!

Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Laura asa e lumea asta cu fundu sus,dar cel mai naspa cind cei din jurul tau ,apropiati au reacti zic eu necontrolate adica secarata pe fatza adevarul....sti eu am o vorba,, Ursu merge caini latra" asa ca tu sa fii cu cu copii care ai ,sotul sa- ti fie alaturi,asta e locul unu....deci da-le spate si o sa fie bine,poate a fost socata se gindea ca ce-ti mai trebuie si al 3 dar e problema voastra pina la urma....eu de admir pt ca iubesti copii si DD iti va face bucuri de pe urma lor in viata
Geani nasol cu caderile calciu,bine ca vei sta acasa si va trece mai usor poate,mai ia calciu daca poti si iti face bine.
Restul de Gravidute ce faceti? Va plimbati pe afara,la mine e frumoasa primavara afara ...

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput