Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Buna dimineata, fetele! Bun venit noilor sosite, sarcini usoare si bebelasi sanatosi!
Am incercat sa intru si ieri, dar nu am reusit, nu stiu d ce. Acum oricum am ajuns la zi cu cititul.
Alma, super cu acupunctura! Mai auzisem de la cineva ca a functionat si a scapat de greturi. Mie nu imi este chiar asa de rau, inca nu am vomitat, sper sa nu se inrautateasca senzatiile. . Citind ce povestesti imi aduc aminte de sarcina
precedenta cand, cum spui tu, nu mai eram eu. Conduceam tinand punga pe genunchi si cand ma apuca, trageam pe dreapta, puneam avariile si asta era. Brrrrrrr, nici nu vreau sa imi amintesc!
In alta ordine de idei, le-am spus ieri alor mei de sarcina, si a fost chiar mai naspa decat ma asteptam. Ma rog, fiecare cu ideile si cu filozofia proprie de viata. Am fost tare suparata, acum e ok.
Va doresc o zi linistita si fara greturi!

Mergi la inceput

Am tot vrut sa intreb: cele care ati facut analizele pentru mutatii, le-ati facut la recomandarea medicului, ati avut suspiciuni privind rezultatul sau cum? Mie nu mi-a indicat niciodata sa fac ceva de genul asta. Sper ca nu supar cu intrebarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura1713

Buna dimineata, fetele! Bun venit noilor sosite, sarcini usoare si bebelasi sanatosi!
Am incercat sa intru si ieri, dar nu am reusit, nu stiu d ce. Acum oricum am ajuns la zi cu cititul.
Alma, super cu acupunctura! Mai auzisem de la cineva ca a functionat si a scapat de greturi. Mie nu imi este chiar asa de rau, inca nu am vomitat, sper sa nu se inrautateasca senzatiile. . Citind ce povestesti imi aduc aminte de sarcina
precedenta cand, cum spui tu, nu mai eram eu. Conduceam tinand punga pe genunchi si cand ma apuca, trageam pe dreapta, puneam avariile si asta era. Brrrrrrr, nici nu vreau sa imi amintesc!
In alta ordine de idei, le-am spus ieri alor mei de sarcina, si a fost chiar mai naspa decat ma asteptam. Ma rog, fiecare cu ideile si cu filozofia proprie de viata. Am fost tare suparata, acum e ok.
Va doresc o zi linistita si fara greturi!

Laura mami de Rares, Tudor si 7+
Doamne ajuta!

Off,Laura...Nu te mai consuma ca nu-ti face bine nici tie,nici minunii din burtica. O sa aiba timp ai tai sa "digere"vestea si se vor obisnui in final cu gandul.Stiu ca doare o astfel de reactie dar...fruntea sus! E momentul sa fii putin egoista si sa te gandesti in primul rand la tine si la bebe!

Alina 7+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Multumesc, Alina, asa e, va trece. Pentru ei insa nu se pune problema sa digere, ci sa ma convinga ca nu mai este mult timp ca sa "rezolv problema".

Mergi la inceput

V-am povestit oare ca am visat o fetita? Era asa de frumoasa, statea pe genunchi si se juca... Ma gandeam ca poate dupa doi baieti... vine si fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

hop si eu dupa zile intregi de absenta dar in care am citit tot ce ati scris.
spun si eu bun venit noilor burtici si sarcini usoare si care ajung cat mai repede la termen.
eu sunt de 3 zile ff rau, am fost joi noaptea de garda si am dormit extrem de putin, ce sa mai am fost rupta in doua, am si vomitat o data, vineri am dormit toata ziua si ieri mareee greata, nu mai pot, vad ca azi m-am trezit la fel. doamnee, o asa greata care tine toata ziua, exact ca la prima sarcina doar ca atunci a inceput pe la vreo 8 sapt. acum, ghinion. plus ca m-a durut aseara capul de imi venea sa il tai.
in alta ordine de idei sunt varza, nu stiu cum sa fac sa dispara greata asta nesimtita, simt ca un mare bolovan in burta, ca o apasare, nu am chef de nimic, starea mea de spirit nu e prea roz.
asta e, nu am ce sa fac, am intrat in hora trebuie sa joc.
ma bucur pt noile inimioare, pt vestile bune care au mai aparut.
eu mi/am mai facut o eco joi si de data asta s-a vazut si la mine clar micuta pata neagra. pana pe 10 mai e putin...

va pup mult,aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine.
o sa mai intru si eu cand ma mai pun pe picioare.
o duminica excelenta sa aveti!!!

Adriana, 6+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna dimineata tuturor! Imi pare rau Laura de reactia familiei tale, incearca sa fii calma si linistita pentru tine si pentru bebe. Despre analizele de mutatii, eu le-am facut pentru ca erau pe o lista de investigatii de infertilitate. De obicei, se dau in cazul in care pierzi o sarcina (sau mai multe), trombofilia poate fi un motiv de avort spontan (sau o cauza pentru care nu poti ramane insarcinata). Tu nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji, ai avut 2 sarcini fara probleme, asa ca sansele sunt mici sa ai trombofilie.

Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

Mergi la inceput

Multumesc, Andie, de gandurile bune si de explicatii. Nu era ca imi fac griji, dar voi toate stiti atatea despre asta si eu habar nu am despre ce vorbiti. Imi pare rau pentru cele care trebuie sa faca atatea investigatii si sa ia tratamente pentru a avea un bebelas. Cu toate ca, trebuie sa sppun, rezultatul merita cu varf si indesat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Bine v-am gasit! cred ca ma inscriu si eu la voi in odisee.UM 25.02.si DPN(cf.calc.de pe site, 03.12.)La dr.maine dupa amiaza abia ajung.Am 2 teste f.pozitive inca de vineri si cum nu ne asteptam inca mi se pare ca nu e adevarat.Mai am o fetita, Alessia Stefana nascuta pe 16.10.2007.Ca si la prima sarcina nu am simptome decat un pic de oboseala. Asteptam sa vedem maine cum va fi la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Bine ai venit Cristina! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

Mergi la inceput