Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Multumesc fetelor pentru primire. Din pacate din lipsa de timp intru mai rar pe calc. Am un program destul de incarcat la servici de unde din pacate nu pot accesa forumul despre copii, iar cand ajung acasa nu stiu de ce sa ma apuc mai repede. Si eu ma simt obosita, sunt balonata si am probleme usoare u onstipatia. Deocamdata acestea sunt semnele de sarcina...a si uitasem de dimineata cand m-am parfumat mi-a venit rau de la mirosul de parfum. In rest la mancare nu mi-e rau. Saptamana viitoare o sa merg la medic, sper sa reusesc sa-mi fac programare. Am inercat doua zile la rand sa fac programarea dar din pacate cand sunam eu nu mai era nimeni la cabinet.
Le urez bun venit noilor gravidute. Sarcina usoara sa avem.

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha_ralu

joi pe 5 aprilie la ora 18 am prima mea programare la medicul ginecolog, in calitate de viitoare mamica. dar pana atunci....spuneti mi va rog si mie cateva lucruri....cum va fi?...prin ce voi trece?? deja am niste emotii..
multumesc pentru primire!

Bun venit, Miha-Ralu! Felicitari pentru buburuza!
La prima intalnire cu dr., cand mi-a facut eco si mi-a confirmat ca bebe e acolo bine, eram asa emotionata ca nu mai stiam sa raspund la nici o intrebare
Deci, daca vrei sa pui intrebari, te sfatuiesc sa ti le notezi inainte.
Oricum va fi multa, multa emotie si bucurie cand vei vedea bulinutza!
Te asteptam cu vesti bune-bune!

6
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Bun gasit,burticile mele vorbarete!

Cred ca o sa intru in categoria citit tot si scris cand se poate,ca de la serviciu e clar, am niste zile asa nebune ca nici sansa sa deschid si sa va salut nu am mai avut-o..

Vreau sa va urez un weekend frumos, insorit si linistit, sa nu faceti prostioare si sa va fie mai bine si mai usor, fetelor cu greturi..De bine de rau, ajung si eu sa imi vad samburasul, saptamana ce vine, am niste emotii de nedescris, dar o sa ma tin ocupata weekendul asta, ca sa nu ma gandesc..

Va pup!

6 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ico1979 spune:

Buna dimineata,
Am fost ieri la eco, in sfarsit a putut confirma activitatea cardiaca, dupa masuratori sunt 7 sapt si 4 zile. Am o lista de analize de facut si merg azi sa rezolv problema. In rest, aceeasi stare de sfarseala care ma chinuie de 2 saptamani, somn agitat si greata. Dar vor trece in cateva saptamani, sunt sigura.
Va doresc un week-end linistit si sa va menajati cat puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata si de la mine
Ralu bine ai venit,sarcina usoara si sanatos.
Bubu e bine daca poti sa-ti umpli timpul zilele astea pt a nu sta cu emotii mari,stiu cum e de rau si eu aveam inima cit un purice,pt asta acuma am zis ca ne vedem la urmatoarea ecografie inainte de pasti ca sa am liniste 2 saptamani si dupa pasti Trebuie sa-mi revin la normal,nu am avut emoti dupa ET cind asteptam pt test beta cum am acuma la ecografie.
Pe mine ma omoara raul asta de dimineata din sptamana 7 parca -si face de cap,ziceam ca eu am scapat dar dupa se pare ca nu
Mai revin,dar pina atunci va doresc o sambata frumoasa sa aveti

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Neata burtici,

Sa aveti un weekend de exceptie,sa va odihniti si sa aveti zambetul
pe buze ca niste adevarate viitoare mamici.Stiti , se spune ca la
gravide se vede schimarea imediat pe fata lor...deci zambiti fetelor si fiti
fericite.

CAMITU 7+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna la toate burticile
intru timid printre voi pt ca abia am aflat de 2 zile ca sunt graviduta
si dupa un beta de 55,48 in saptamana 4 imi cam pun intrebari , dar...ma bucur si eu pana saptamana viitoare cand ma duc la eco
acum am 4 saptamani si 2 zile de la ultimul CM si DPO 6 decembrie

------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna tuturor. Bine ati venit noilor burtici, sa aveti o sarcina usoara si bebe sanatos. Sanatate si fetelor cu greturi, sa va simtiti mai bine si sa va puteti bucura de sarcina. Weekend placut tuturor!

Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_ralu spune:

buna ziua la toata lumea,
multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.
vreausaningaai dreptate...sunt extrem de emotionata, m am gandit si eu sa mi notez cate ceva pe biletel.tie sa inteleg ca ti s a facut de la primul consult o ecografie..si ti s a adresat un set de intrebari..mai mult ca sigur o sa primesc si un set de analize de facut..
macarie...bine ai venit
week end senin si fara ...rau pentru toata lumea si abia astept sa vad ce ati mai scris. din cand in cand am sa mai vin si eu cu noutati si poate uneori daca imi e permis......cu intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Sarcina usoara Macarie fara probleme si greturi si sanatos dus pina la termin,frumos cadou de Mos Nicolae
Fetele eu stau toata ziua ,mie rau in comparatie cu saptamana trecuta,in rest ma relaxez ,dorm,stau pe net...parca azi ar fi duminica la mine,mai ales ca sarcina mea e optinuta prin Fiv trebuie sa am grija .
O seara frumoasa sa aveti

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput