Asp.opt.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana0000!
Raspunsuri - Pagina 7
laurika1982 spune:
Hai fetele cu 2 liniute!!
Mya: tu a cata zi DPO esti? Eu am facut un calcul dupa UM si ieri ar fi fix 5 sapt.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
dana0000 spune:
Neata fetelor!
Sa va zic cum sta treaba, am fost la medicover aici in pipera si in 2-3 zile da rezultatul la beta. Synevo am abia la lizeanu,m-as duce la pranz dar probabil nu voi mai primi rezultatul azi.
Am facut 2 teste,unul ieri seara si unul azi dim la 4 cand m-am trezit ca nu mai puteam sa dorm si ambele au a 2a liniuta amarata dar e acolo si a aparut si in primele 10 minute. Sa nu ma felicitati pana nu aflu cum e beta. Jumatatea mea mai buna imi zice sa nu ma entuziasmez ca e posibil sa nu fie nimic si o sa plang rau de tot dar eu tot sper. Nu am avut in viata mea teste de sarcina pozitive,fie chiar cu o liniuta anemica.
Acum pot sa mananc si sa recoltez la pranz beta? Sau trebuie pe nemancate? Nu de alta dar sunt lesinata de foame…
Alex,Lore cum e,am voie sa pap?
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Neata fetelor! Sa va zic cum sta treaba, am fost la medicover aici in pipera si in 2-3 zile da rezultatul la beta. Synevo am abia la lizeanu,m-as duce la pranz dar probabil nu voi mai primi rezultatul azi. Am facut 2 teste,unul ieri seara si unul azi dim la 4 cand m-am trezit ca nu mai puteam sa dorm si ambele au a 2a liniuta amarata dar e acolo si a aparut si in primele 10 minute. Sa nu ma felicitati pana nu aflu cum e beta. Jumatatea mea mai buna imi zice sa nu ma entuziasmez ca e posibil sa nu fie nimic si o sa plang rau de tot dar eu tot sper. Nu am avut in viata mea teste de sarcina pozitive,fie chiar cu o liniuta anemica. Acum pot sa mananc si sa recoltez la pranz beta? Sau trebuie pe nemancate? Nu de alta dar sunt lesinata de foame… Alex,Lore cum e,am voie sa pap? |
nu te felicit , desi ma ,, mananca '' tare tastatura sa ma abtin
te pup doar cu drag si astept rezultatul de la beta
Primavara incepe cu tine...
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Neata fetelor! Sa va zic cum sta treaba, am fost la medicover aici in pipera si in 2-3 zile da rezultatul la beta. Synevo am abia la lizeanu,m-as duce la pranz dar probabil nu voi mai primi rezultatul azi. Am facut 2 teste,unul ieri seara si unul azi dim la 4 cand m-am trezit ca nu mai puteam sa dorm si ambele au a 2a liniuta amarata dar e acolo si a aparut si in primele 10 minute. Sa nu ma felicitati pana nu aflu cum e beta. Jumatatea mea mai buna imi zice sa nu ma entuziasmez ca e posibil sa nu fie nimic si o sa plang rau de tot dar eu tot sper. Nu am avut in viata mea teste de sarcina pozitive,fie chiar cu o liniuta anemica. Acum pot sa mananc si sa recoltez la pranz beta? Sau trebuie pe nemancate? Nu de alta dar sunt lesinata de foame… Alex,Lore cum e,am voie sa pap? |
Dana daca ai drum prin pipera poti sa iti faci beta la Biomedica iti da rezultatul in aceeasi zi eu acolo am facut de fiecare data, analiza costa 39 lei!
Bafta multa, de abia astept sa te felicit!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Mihaelafalt spune:
Dana fara nici o grija ia si manancasi dute la amiaza sa recoltezi.
Eu am recoltat la 3 dupa amiaza si la 5 aveam rezultatul.
Baga si tu o vrajeala ca e urgent si sa ti-l trimita pe email sau sa iti dea parola sa cauti tu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Neatza fetele! haideti ca de emotii am uitat sa salut
Marcela bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta, imi pare tare rau sa aud prin ce ai trecut, asculta sfatul fetelor si fati profilul de trombofilie.
Lore sa sti ca si eu in lunile cand am facut stimulare am avut intepaturi pe mijlocul uterului, acum nu mai stiu daca chiar de fiecare data, sper sa fie la tine de la implantare.
Va si o zi cat mai frumoasa!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
daena spune:
Buna dimineata fetelor! O zi frumoasa si insorita va doresc!
Kmy, multumim de cafelutza.
Dana, bafta la beta! Daca liniuta a iesit anemica, macar beta sa fie una grasa.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
daena spune:
Raluca, tie ce medicament ti-a prescris pt stimulare?
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
velvet spune:
buna dimineata fete
dana,hai cu beta mare!
ana,nu as vrea sa scriu chiar unde stau.la 100 km de craiova.
va pup si va doresc o zi usoara!
dana0000 spune:
Gata ma duc sa fac cereale cu laptic:D
Am o intalnire de la ora 1,nu stiu daca plec la 11.30 o sa reusesc eu sa ma intorc in timp util.
Miky sunt chiar pe Dimitrie Pompei si nu sunt cu masina,langa mine am regina maria (am sunat si nu primesc fara programare) si medicover care imi dau rezultatul in 2-3zile.
Daca e poate fac maine dim la Synevo daca nu ajung la pranz.
Va pup