Asp.opt.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana0000!
Raspunsuri - Pagina 6
Ana178081 spune:
Va pup fetele scumpe,acum am reusit si eu sa intru....
Azi am fost toata ziua cu ala mic,sunt rupta de oboseala,cred k ma voi culca si eu o data cu gainile!
Fetele s-ar putea ca de sapt viit sa-mi iau din nou teste de ovulatie,sper eu pt ultima data.Aseara am visat soareci(erau vreo 4-5),eu sper sa n-am atatia copii .Colega mea care ramasese cu gemeni,prietenul ei visase inainte 2soareci(deci gemenii),dar din pacate a facut avort Mama mi-a zis k e bine,stiu ca inseamna ca raman gravida
Azi sunt z4,de weekend-ul viitor incep iar sper eu din 2 in 2 zile ori facem si noi cand ne intalnim
Deci daca eu am CM 35z inseamna ca ovulatia ar fii cu 14z inainte de venirea urm CM,adica z21??Asa tarziu?Cand am mai facut teste de ov se pozitivau in z 15-16.
Velvet tocmai unde stai?
Dragutele sper sa nu ajungi la FIV,sa reusiti natural.Eu sunt asa optimista
Va pup si sa auzim numai de II
mya85 spune:
articolul acela trimis de lorena are putina urma de adevar in el. eu am ramas luna asta in pozitia descrisa de ei ca fiind benefica iar in lunile anterioare in poz misionarului, nu asta da de gandit
nu am mai facut test. cred ca il las pe sambata cand voi avea 5 sapt. nu am simptome, decat dimineata cand ma trezesc sunt ff ametita si am avut un gust parca ciudat in gura, cum il descriau alte fete, metalic. cam atat despre mine...
mami de ( iulie 2010)
emilia.m spune:
dana, eu ma bazez pe ce mi-a zis medicul + ce am gasit pe net si anume ca implantarea are loc in 6-12 zile de la contact si dupa implantarea completa se elibereaza gonadotropina. Adica 15 zile de la fecundatie. Daca vrei iti pot da pe privat nr dr sa o intrebi ce parere are despre daca si cand sa mai faci un test. Mie mi-e greu cu asteptarea. Imi vine sa cumpar toate testele din farmacie si sa le fac incepand de azi dar stiu ca nu are rost acum ca e prea devreme. Oricum e prima luna cand ovulez in ultimii 10 ani din cate stiu asa ca inceputul e bun.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Marcella777 spune:
Lorena, celelalte sarcini au fost avortate spontan, intre 10 si 13 saptamani. Ultima (dupa operatie) a fost cea mai avansata si s-a declansat nasterea. Cerclaj mi-au recomandat ei (medicul meu + dr. specializat in sarcini cu risc ridicat) pentru o viitoare sarcina (dupa ce va fi confirmata si considerata viabila - 12 sapt.)
Bettercy, . Felicitari si sper sa fiti bine! Despre linia de test, asa citisem si eu, dar acum nu stiu daca este palida pentru ca urmeaza sa se elibereze hormonul luteinizant (inainte de ovulatie) sau este doar o ramasita (de dupa ovulatie). O sa mai fac teste daca tot am inceput.
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m dana, eu ma bazez pe ce mi-a zis medicul + ce am gasit pe net si anume ca implantarea are loc in 6-12 zile de la contact si dupa implantarea completa se elibereaza gonadotropina. Adica 15 zile de la fecundatie. Daca vrei iti pot da pe privat nr dr sa o intrebi ce parere are despre daca si cand sa mai faci un test. Mie mi-e greu cu asteptarea. Imi vine sa cumpar toate testele din farmacie si sa le fac incepand de azi dar stiu ca nu are rost acum ca e prea devreme. Oricum e prima luna cand ovulez in ultimii 10 ani din cate stiu asa ca inceputul e bun. Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Emilia am nr ei,daca nu vine la noapte maine dim ma duc sa fac beta.Oricum trebuie facuta si repetata de 2 ori.Daca e sarcina o sun.Doamne ajuta sa fie!
Am dureri de burtica cum aveam la CM, pe mine ma durea cand venea nu inainte...acum fac ture la baie sa vad daca e ceva nou
Dar daca sun dr oare cum isi da seama ca sunt eu? Tine ea minte la cate paciente are? O sa vedem
Noapte buna fetelor!
Sa visati soricei sa fie cu bebei!
MeAlex spune:
Dana, si eu aveam dureri ca de menstruatie, dar pe mine ma durea tarziu, in prima zi de flux normal, dupa vreo 3 zile de spotting. Si eu zic sa faci beta! Tinem pumnii!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!va invit la o cat o asteptam pe dana cu cele II!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
emilia.m spune:
eu cred ca tine minte. Oricum daca o suni cat e la medicover si-i dai MRN-ul te cauta si isi aminteste. Pe mine ma tine minte ca prietena mea cea mai buna a nascut cu dansa. Imi doresc sa vii cu vesti bune si eu sa te urmez :)
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Ana178081 Va pup fetele scumpe,acum am reusit si eu sa intru.... Azi am fost toata ziua cu ala mic,sunt rupta de oboseala,cred k ma voi culca si eu o data cu gainile! Fetele s-ar putea ca de sapt viit sa-mi iau din nou teste de ovulatie,sper eu pt ultima data.Aseara am visat soareci(erau vreo 4-5),eu sper sa n-am atatia copii .Colega mea care ramasese cu gemeni,prietenul ei visase inainte 2soareci(deci gemenii),dar din pacate a facut avort Mama mi-a zis k e bine,stiu ca inseamna ca raman gravida Azi sunt z4,de weekend-ul viitor incep iar sper eu din 2 in 2 zile ori facem si noi cand ne intalnim Deci daca eu am CM 35z inseamna ca ovulatia ar fii cu 14z inainte de venirea urm CM,adica z21??Asa tarziu?Cand am mai facut teste de ov se pozitivau in z 15-16. Velvet tocmai unde stai? Dragutele sper sa nu ajungi la FIV,sa reusiti natural.Eu sunt asa optimista Va pup si sa auzim numai de II |
Neata fetele!!
Eu luna trecuta am facut teste de ovulatie de mi-au iesit pe nas. Eu am ciclu de aprox 37zile si in z20 era banda de test muuult mai inchisa ca cea de control.E drept si ca in seara dinainte ma intepase destul de tare in dreapta...medicul imi zisese deja ca o sa ovulez pe dreapta.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Marcella777 Lorena, celelalte sarcini au fost avortate spontan, intre 10 si 13 saptamani. Ultima (dupa operatie) a fost cea mai avansata si s-a declansat nasterea. Cerclaj mi-au recomandat ei (medicul meu + dr. specializat in sarcini cu risc ridicat) pentru o viitoare sarcina (dupa ce va fi confirmata si considerata viabila - 12 sapt.) Bettercy, . Felicitari si sper sa fiti bine! Despre linia de test, asa citisem si eu, dar acum nu stiu daca este palida pentru ca urmeaza sa se elibereze hormonul luteinizant (inainte de ovulatie) sau este doar o ramasita (de dupa ovulatie). O sa mai fac teste daca tot am inceput. |
Cum spuneau si fetele a doua liniuta tre sa fie de aceeasi intensitate sau mai inchisa, altfel nu e nimic, e negativ, ti-o spune ala patitu :)
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010