Asp.opt.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana0000!
Raspunsuri - Pagina 15
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 A,Am uitat sa mai zic ceva Laurika multumesc de sfat,offf si CM-ul tau ce lung e.Al meu s-a cam lungit din dec,ma enerveaza k tb sa astept asa mult pana sa vad dak vine............... |
La mine asa a fost mereu..de aia nu eram eu lamurita ce si cum cu ovulatia.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
Mihaelafalt spune:
Neata.
Gabyv o sa vad cum fac cu pregnylul, ideea era ca poate scot gratis si transportul are ea grija sa-l puna intr-o geanta termica ceva, acum sa vad ca nu am putut vorbi aseara.
Dana condoleante si ai grija de tine, stii ca in perioada asta trebuie sa fii atenta la tine. Te astept cu o beta mare sa te felicit.
Velvet ce ai facut cu analizele, ai sunat? Mie mi-a mai intrat aseara inca 1 care e negativa dar mai am inca, parca mai bine nu ma puteam uita la ele decat sa stau in tensiune si sa tot caut.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
laurika1982 spune:
Dana, condoleante!!
Bafta multa sa fie beta mare!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
miky82 spune:
Neatza fetele!
Dana hai cu beta mareeeeeeee
Fetele multumesc de incurajare aseara am prestat cu multa dragoste dar nu inainte sa ne contrazicem putin cu pozitia care s-a aprobat in parlament
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
velvet spune:
miha,neatanu am sunat.nu am timp acum.poate sun la 12.am putin timp atunci.sper sa ne iasa bine si restul!am asa emotii...
miky,neata
Mihaelafalt spune:
Miky ca e aprobata sau nu, de undeva, dintr-o pozitie sau alta tot sare iepurasul ca tot vine primavara acum.
Eu deja incep sa ma uit dupa reteta sa vad ce fac de Pasti.
Azi ziua 28 si ziua 3 dupa duphaston si uratii mei nu vreu sa vina, am controlat cu betisorul si e impecabil inauntru asa ca azi nu cred, aseara m-a durut tare burta si ovarele in special, parca in dreptul gaurelelor de nu puteam sa stau in pat, am zis ca pana dimineata sigur vin uratii dar nimic, acum s-a oprit si durerea.
Moni tu pe unde esti? Sper ca esti bine, au plecat uratii de la tine?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Miha uite cum arata pregnylul
http://www.okazii.ro/sanatate-altele/pregnyl-5000-ui-a55543758
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Mihaelafalt spune:
Miky mersi, asta asa ca sa stiu cum arata.
Care sunt conditiile in care trebuie transportate, la cate grade?
dana0000 spune:
Neata!Imi pare rau ca va tin in suspans,am verificat site-ul de 1mil de ori dar nimic.
Nu e gata nici acum. Mare nu are cum sa fie ca ieri s-au implinit fix 4 sapt de la UM,dar macar sa arate o sarcina acolo.
Maine dim ma duc iar la Synevo sa imi recolteze,sper sa fie gata mai repede daca ma duc la ora 8.
Asistenta mi-a zis de ieri ca abia azi dupa ora 2 e gata dar deh...ce mai puteam sa fac. Mi-au mai trecut durerile de burtica,ma simt bine si singura modificare ar fi ca nu prea mi-e foame seara,eu care eram vesnic lesinata de foame
Gata ma intorc la treaba,va tin la curent.