Asp.opt.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana0000!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, da, sa iti iei, Magne B6 relaxeaza si uterul dar te calmeaza si pe tine. Incearca sa dormi si nu uita ca tu ai o singura prioritate.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Noapte buna fetelor.Nu stiu voi, dar eu abia astept sa inceapa weekend-ul.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

seara buna fetelor. Am fost cu 2 bune prietene in centrul vechi la o bauta. Ele bere eu limonada cu capsuni. Am trecut pe la DM (Droghery Market) si aveau First Response. M-am plimbat cu el in mana 5 min prin magazin pana l-am pus la loc pe raft caci daca l-as fi cumparat l-as fi facut rapid si inca e prea devreme.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Salutari la toate fetele
Ce mai e nou pe la voi?
Bun venit noilor aspirante,sa plecati cat mai repede la odisee
Velvet te-am intrebat pt k ziceai k stai cam departe de Buc,acum inteleg.
Dana condoleante in primul rand,in al.2.lea rand sa fie o beta mare iti doresc,abea astept sa te felicit.
Fetele din Buc va zic eu unde sa faceti beta unde rezultatul se da in max 3h>Sp.Pantelimon,undeva pe la et.1 sau 2 parca,costa cam 40ron.Este un laborator de-asta privat.Asta pt cele care stati in zona/sector.Eu am facut beta,apoi am mers pana la MC Morarilor sa mancam ceva si cand ne-am intors rezultatul era gata!
Eu aseara asa frumos m-am iubit cu sotul asa as vrea sa fie si cand vom incerca pt bebe,sa nu ne gandim ca facem pentru ci asa pentru noi
Mai fetelor v-am zis si eu data nasterii si nu m-a trecut nimeni pe lista.......
Deci comentariile mele nu se citesc.......
Hai k m-am suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

A,Am uitat sa mai zic ceva Laurika multumesc de sfat,offf si CM-ul tau ce lung e.Al meu s-a cam lungit din dec,ma enerveaza k tb sa astept asa mult pana sa vad dak vine...............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

buna dimineata

Ana, listuta cu data nasterii a fost ideea lui Kmy sa fie actualizata, si in ulima vreme nu a mai intrat, poate de aia nu a mai modificat-o.
Zi inca odata sa o modific eu, mi-e greu sa caut in urma postarea cu data nasterii

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Alex, imi zici te rog ce concentratie are MgB6?
Ca eu iau unul de 400 si mi-e frica sa nu fie prea mare doza.

iau Mg 400 + complex B + vit E

pacat ca nu are si B9 in complexul asta, treb sa-l cumpar aparte. vreau sa reiau si acid folic, pt orice eventualitate

multumesc

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Neata fetele. Hai Dana cu Beta ca stau pe ghimpi.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Va invit la o cafeluta organica cu ciupercute (coffeeceps). E noua mea achizitie de pe i-herb. Bun-bun si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Hai fetele cu 2 liniute!!

Mya: tu a cata zi DPO esti? Eu am facut un calcul dupa UM si ieri ar fi fix 5 sapt.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

deci tu esti inaintea mea??? nu stiu de ce aveam impresia ca ai mai putin decat mine. eu sambata asta am 5 sapt. am avut UM pe 25 feb. tu cand ai avut-o???

mami de ( iulie 2010)

Pe 22feb

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput