Asp.opt.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana0000!
Raspunsuri - Pagina 13
MeAlex spune:
Macarie, testul nu e influentat de antibiotic sau ketonal...deeeeci, sunt sanse mari sa fie pozitiv!
Miky, stai linistita, repet, nu e musai sa simti ca ovulezi mereu.
Mihaela, de ce nu iei de aici Ovitrelle sau Brevactid? Lorena a gasit la Catena. Stiu ca se mai gasesc si la Sensiblue.
Velvet, suna maine la ei, e posibil sa se fi intamplat ceva cu proba la transport. Mi-a zis o tipa de la ei cand imi recolta ca recolteaza 2 probe pentru ca mai sunt probleme cu eprubetele si atunci o trimite si pe a 2-a (sau trimite 2 din start, nu mai stiu). Sau poate e altceva si doar au anulat numarul ala de proba si iti dau altul. Am patit si asta.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
velvet spune:
alex,off,de-abia asteptam sa vad rez.nu am telef lor,nu stiu la care sa sun.multumesc de raspuns.
MeAlex spune:
Velvet, suni la Call Center: 021-9666 sau 021-208.28.28 si le spui ce si cum. Sau gasesti pe linkul asta numerele de la fiecare clinica:
http: // www.synevo.ro / laboratoare /
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
velvet spune:
alex,eu nu sunt din buc.multumesc mult
multumesc,alex.sper sa am timp maine.
fete,noapte buna
MeAlex spune:
Nu conteaza, vezi ca am completat cu linkul cu toate clinicile lor. Oricum, ei iti fac legatura la laborator sau se intereseaza ei ce s-a intamplat. Se rezolva telefonic cu siguranta.
Suna dimineata, clinicile din Bucuresti si callcenterul incep programul la 7. Cred ca e la fel peste tot.
pentru sanatos!
MACARIE spune:
deci chiar ar putea fi ......acum am si mai mari emoti cu toate ca ma cam dor ovarele , dar pana la urma a doua linie a aparut
maine dimineata mai fac un test , cel de azi l-am facut acum pe seara , poate maine o sa iasa mai aprins
-----------------------------------------------------------------------[
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
MeAlex spune:
Macarie, fa-l musai la primul pipi, ca sa fie concludent. Tinem pumnii!
pentru sanatos!
dana0000 spune:
Dragelor tot nu am vesti,cred ca abia maine e gata.
Intre timp am luat duphaston,la pranz si acum si acid folic 400mg.
Cand vad rez la beta,daca e ce trebuie imi sun dr sa imi dea indicatii in continuare. Nu vreau sa risc nimic,intelegeti voi.Chiar mi se pare prea putin 2 duphaston pe zi.
Si am luat un no-spa,avem un deces in familie si ma durea burtica si am zis sa ma relaxez un pic ca tare m-am suparat.
In rest stau cumintica pana aflu ce si cum.
Noapte buna tuturor!
MeAlex spune:
Of, Dana, imi pare rau pentru deces, condoleante...te rog sa ai grija de tine, sa incerci sa fii cat mai linistita! Poti lua 3 duphaston, iar nospa pana la 6 pastile pe zi (la nevoie se da si mai mult). Ia-le ca sa te relaxezi. Mai poti lua si 2 MagneB6 pe zi. Tot ce iti spun am luat si eu recomandat de hematolog si ginecolog, sunt sigura ca e OK.
pentru sanatos!
dana0000 spune:
Alex multumesc pt raspuns,deocamdata ma simt bine.Sper sa dorm la noapte,ca azi noapte m-am trezit la 4 si nu am adormit pana la 5.30.
De maine iau duphaston dim,la pranz si seara.Imi cumpar si MagneB6,nu am in casa.