Strengari 49 - Bv franqois,Tania!Hai Lady_X!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ronina, sigur esti moment de cotitura, sotul meu si acum povesteste tuturor de momentul cand m-am dus plangand la el ca ti s-a rupt apa.

Uite miscare barbie gatut la inghitit:
http://www.breastfeedinginc.ca/content.php?pagename=vid-reallygood

Scriu putin si greu ca scriu din pat, sorry.

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Bine ai sosit Adrian Nicolae!

Ronina nu stiam ca atat de putin tine sterilizarea... Stiam la unele de 24 h daca nu deschizi cutia dar... oricum sper sa am laptic caci curgedeja colostru pe la sani, si sa il folosesc doar la vreun bibe sau vreo suzetica.Lucruri foarte mari nu incap in el, iar pentru pompa de la Avent vad ca e ok.

Dara si tu in pat? Eu simt nor de ploaie si simt ca-mi crapa burta jos de durere. Iar bebe azi m-a simtit cred si de azi dimineata misca in continuu sper sa doarma la noapte si sa asculte de mami.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
39+ Victor Gabriel

AMR 4 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Fetele, ! Nu/l mai car pe Finn, de acum inainte se ocupa doar sotul. Il mai ridic , poate il iau in brate si/l plimb 2 pasi, dar atat. Sunt din ce in ce mai obosita si ma dor toate cele. Bebe este un agitat si ma doare la unele miscari. Se enerveaza foarte rau cand il prind de picior si abia astept sa/l va in realitate.

Lady, felicitari! Recuperare usoara.

Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Amy, hai ca mai ai putin. Mie mi-e dor de burtica. Ma apuca nostalgia de fiecare data cand vad o graviduta.
Dara, si Natalia a fost mai micuta decat estimarea ecografului cu o saptamana inainte. Vei naste de ziua sotului meu Neaparat sa chemi consultanta din prima zi.
Miha, acum am vazut ca mai ai 4 zile! Abia astept sa-l vad pe Vladut, ca vad ca faci baietei frumosi.
Ronina, dupa cele 2 zile in care a regurgitat aproape dupa fiecare masa, uneori in cantitati destul de mari si branzit, am fost la o pediatra cu competente in gastro si ne-a zis ca, inainte de a interveni cu tratamente sa aplicam "batutul" mai viguros pe spate cu mana caus, cam 20 de minute, pana scoate aerul. Nu a mai regurgitat cam de atunci. Cred ca si adunase mult aer in stomacel, avea burtica foarte tare cand am fost la ea. Nici colici nu cred ca mai avem. Ieri seara a plans pentru ca, cred eu, se scremea sa faca ceva si nu reusea. Azi e a doua zi in care nu a facut cacut... Maine incercam cu supozitor cu glicerina. Stiu ca e ok sa nu faca pana la 3 zile. Pana acum facea cam 3/zi.
Dana, ma bucur ca v-ati mai linistit. Si pe mine m-a ajutat mult consiliera, chiar si dupa o saptamana de la nastere (abia atunci s-a intors in oras). 10minute suna acceptabil. Adevarul e ca nu stam niciodata 20de minute sa faca bac.
Dia, noua ne-a zis dr s-o tinem la ragait si cand doarme. E mai greu, intr-adevar, dar de multe ori ragaie si asa. Noroc ca mai ragaie si asezata pe burtica. Cred ca e important sa nu se adune mai multe ture de aer in burtica. Sunt de acord cu tine cu dormitul, desi si pe mine m-a sfatuit consiliera sa nu o las sa doarma. Eu o iau de la san cand e adormita si suge doar din reflex, apatic.
Danaang, ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii.
Nelli, o sa vezi ca totul o sa ti se para natural, cu tot cu greutatile inerente
Tala, oare de schinduf era vb? Matilda termina de papt mai repede daca ai fluxul mare? Am remarcat si eu la pompat ca din unele canale tasneste, dar nu mereu, rar... Cu kg... eu am dat jos 10 in primele zile si m-am oprit. Ma laud, totusi, ca am intrat dupa 2 saptamani in blugii de dinainte de sarcina.
Strumfy, am lasat-o si eu pe Natalia azi-noapte sa doarma 5 ore legate, ca eu o trezeam. Acum, ca vad ca ia bine in greutate, o s-o las sa doarma chiar si ziua. Eu am controlat mereu cat mananca, din obsesia pe care mi-o creasem la inceput ca nu lua in greutate. Acum voi renunta la cantariri/treziri si o sa merg pe mana ei.
JD, cum reusesti sa-l prinzi de picior, ca am incercat si eu, dar nu reuseam niciodata Poate ca aveam aproape mereu burta tare?

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Felicitari Lady X !!!
Bine ai venit pe lume bebe Adrian Nicolae!

Ronina, metroclopramid??? la bebe asa de mic? si eu as avea retineri, ca e foarte puternic; as intelege daca ar vomita foarte des si ar scadea in greutate si s-ar pune problema de eventuala deshidratare...dar daca vomita odata pe zi...nu stiu daca e cazul de medicamente asa de puternice. (pe de alta parte nici n-am vreo alta idee/sugetsie...)

Azi ne-am intalnit cu o alta mamica la cursul de inot al Adrianei - urmeaza 2 saptamani vacanta, deci ne vedem peste 3 saptamani iar...iar ea imi ureaza sa ne vedem dupa vacanta in aceeasi formula ...i-am spus ca eu sper totusi sa nu ...parca n-as vrea sa mai fim tot 2in1 pana in 21 aprilie...nu vreau nici sa o grabesc pe bebelina, dar ...

Ieri i-am citit Adrianei primele mele impresii legate de ea...o mica poveste (un feld e mini-jurnal) de la inceputul sarcinii pana a implinit 1 an ...super ..;chiar ma bucur ca mi-am gasit timpul sa scriu cate ceva acolo; acum e atat de placut sa mai recitesc din cand in cand. Si i-a placut mult si Adrianei sa afle ce facea cand era mititica, cum a fost cu ecografiile, pe udne am plimbat-o in burtica, si dupa aceea...

Sarcina asta am fost prea stresata...dar poate ar fi o idee buna sa-mi gasesc iar un carnetel sa mai scriu cate ceva (sa nu trebuiasca sa ma pun sa cotrobai prin tot forumul cand mai vreau sa imi amintecs una-alta.

Data trecuta a fost ciudat...intr-o zi, la inceput de sarcina, am dat in supermarket de un carnetel pe care scria "sweet memories" - cu tweety si cu alte personaje din desene animate, si cam asa mi-a venit ideea.

Nu stiu daca mai ajung pe forum pana luni ...asa ca, pentru Supermami si Cristoiu (si pentru alte mamici la care poate se va hotara bebe ca week-end-ul asta e momentul potrivit pentru a-si face aparitia):

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Lady_X felicitari! Bine ai venit bb Adrian Nicolae!
Dana sa-mi spui daca reusesti sa-l faci sa nu adoarma la san. Piticul meu mai si suge prin somn si singura metosa se a adormi e la san, altfel nu merge, poate cand o fi mai mare.
Tala ce fain ca acum esti la greutatea la care vrei, tin pumnii sa ramai asa daca asta vrei
Nelli sa vii cu vesti bune luni
Amy tin pumnii sa stea piticul pana pe 4
Ronina asa si trebuie, sa fii optimista ca altfel oricum nu se rezolva nimic.
Anca wow, bravo pt incaputul in blugii de dinainte de sarcina. Ma bucur ca e mai bine Natalia si papa bine.

ma apuc de capitol nou, sper sa reusesc ca se cam foieste piticul

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitolul 50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Ronina, eu aud cand inghite, ca face cum facem noi cand bem din sticla. Incearca sa bei, sau pune-l pe sot si stai si asculta - dupa care urmareste la Bianca, e acelasi zgomot.. bine, tre' sa fie liniste, e adevarat.. Iar de supt vs jucat, observa-i obrajii.. la supt se umfla, la jucat doar da nitel din barbie.

Felicitari Lady X! Sa-ti traiasca minunea!

Dara, Amy.. uff, saracutele Haideti ca mai e putin!

JD, nu mai terorizati copchilu' ca iese cu chef sa va terorizeze si el :)

Dia, ce frumos ai facut Adirana

Monna, te anunt cu siguranta, insa nu cred sa reusesc sa-l adorm fara tzatzica.. tot ce am obtinut pana acum e o stare de somnolenta in brate, dupa care daca il las jos s-a terminat.. :) insa vom persevera (in limita brandului meu..). Cum iti sunt sanii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

oricat m-as stradui, ma depaseste.... nu reusesc sa va urmaresc.
daca aveti nevoie de mine imi puteti scrie direct. Pe fb gasiti si nr de tel. Oricand.
E mai ok asa... raspund numai celor care au nevoie de raspunsul meu( economie de timp si energie)
Crestere usoara tuturor bebeilor si nasteri usoare mamici

Mergi la inceput