Strengari 49 - Bv franqois,Tania!Hai Lady_X!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

dara-ma bucur ca sunteti relativ bine,eu zic sa ai incredere in tine si bebe si totul va fi binemai aveti putin pina va vedeti,profita de timpul in care o mai ai in burticaeu mereu ma gandesc ca o sa-mi fie dor de burtica meaindiferent de cat de greau mi-a fost uneori sigur nu ma pot compara cu tineo sa fie bine ai sa vezi

37+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara multumesc, uitasem de care seminte. Vitamine eu luam Centrum Materna ma gandeam sa continui tot cu ele.

Dana baietii sunt mai puturosi si le place tzatza, deci nu spera prea tare. David si acum daca ma vede dezbracata face ochii ca fliperele.

Matilda a reusit performanta sa faca caca pe spranceana lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Tala, e tare Matilda chiar ca performanta...si Rares ca si David...tot asa face ca flipper-ul...el isi face iluzii ca o sa bea lapte si el cu bebe ...de la san evident
ma intrebai de Rares cum mai rezista? pai vrea sa plece la tara la soacra-mea in vacanta ca s-a saturat de gradi...o sa vad cum fac poate in cea de-a doua sapt de vacanta de la gradi sa-l trimit...abia am si eu mai mult timp pt mine si bebe....ma gandesc sa apuce si el sa stea cu frate-su sa vedem cum ne descurcam...etc
Ma apuc de sterilizat pompa si ceva biberoane...sa fie

Miha, mamica fericita de Rares si 38+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Miha si la mine la fel, isi alesese tzatza. Dar i-am dat in linguritza si i-a trecut pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dana, daca simti ca te-ajuta ce te-a invatat Andreea Andrei, imi dai si mie nr ei, te rog? Ca amica mea imi zice orice, numai numere de telefon nu reuseste. Iti scriu aici ca pe mail ziceai ca mai rar.

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Salut fetele!

Dara intrasem in ... ma gandeam ca disparitia ta are alte explicatii Nu te ingrijora tare de greutatea bebelusei caci masuratorile sunt relative chiar si de la un eco la altul (testat pe pielea mea)

Danaang bine ai venit! Eu am tot timpul dureri de menstra, chiar si acu 1 ora am zis ca nasc in masina pe drum... Scobutil+no spa

Dana abia astept sa vad daca merge treaba cu nedormitul la san. Sincer nici eu nu ma vad adepta statului cu orele la tata. As fi legata de maini si picioare tot timpul. Si daca e asa, as recurge la 2 mese la biberon muls de la mine, bineinteles. Cumnata mea asa face si fata suge si tata si bibe foarte bine si poate pleca oricand de acasa (mai are un copil de 7 ani)fara probleme cate 2-3 ore.

Supermami , lasa copilul la tara, te odihnesti numai bine ...
Daca sterilizezi de acum, unde le tii? Si de exemplu stii cat tine sterilizarea la aparatul elecric? Eu am de la primii pasi si nu scrie nicaieri...???

Multumesc Bunului Dumnezeu!
38+ Victor Gabriel

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Am schimbat semnatura si nu-mi vine sa cred. Daca ma operam joi, acum realizez ca deja dadeam tatica lui bebe
Acum sa vedem daca ii place data de 4 ....

Multumesc Bunului Dumnezeu!
39+ Victor Gabriel

AMR 4 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Aredwynn: ma bucur ca v-ati mai reglat cu papatul si ia Natalia in greutate, va fi tot mai bine Si Bianca mea papa cateodata cu orele pe timpul zilei dar totusi eu nu cred ca din lipsa de laptic in sani, ci asa e stilul ei sa suga incet, e ardeleanca Noaptea e intuneric, nu-i atrage nimic privirea si e mai expeditiva la supt. Ma bucur ca a functionat Protectis la voi ca am comandat si eu, astept sa ajunga pe luni. Sper sa ajute si la reflux. Da, mai vomam cam o data pe zi si regurgitam de vreo 5 ori pe zi. Acum avem si salteluta inclinata dar regurgitam si acolo. Pediatra a zis sa-i dau metroclorpamid, chiar mi-a dat o sticla ca avea mostre dar nu e din cel pediatril sau cum ii spune si am retineri sa i-l dau, mai urmaresc putin cum evolueaza situatia pana sa ma decid.
Danaang: vezi ca exista si un topic cu gravidute si mamicute de Cluj, poate mai primesti informatii si de acolo Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji cu poza de la echo, e normal sa nu se vada limpede cand e mare bebe. Haha, deci patania mea cu ruptul apei e moment de rascruce daca ai ajuns sa-l tii minte
SuperMami: pai nu am alta optiune decat sa fiu optimista, altfel risc sa clachez Cand mi-e greu imi amintesc ca am incercat 2 ani sa obtin sarcina si ca au fost momente in care abia asteptam sa ajung la problemele pe care le am acum si imi mai trece
Strumfy: cum anume verifici daca mai e lapte dupa supt?
Tala: credeam ca doar la mine e program de supt intins intre 6 si 9, ma bucur sa aflu ca nu-s unicat si ca e oarecum normal. Eu iau in continuare vitamine, poate asa mai reglez fierul si anemia Biancai daca are de unde-si lua necesarul. Nici Bianca nu plange, ori geme si se screme cumintel ori direct tipa, iar cand tipa singura salvare e sanul
Dara: ce putin mai e pana marti La mine ecograful estimase 2400 grame cu o sapt inainte sa nasc si Bianca a avut e fapt 2300, nu-ti fa griji pana nu vezi exact cat are.
Dana: felicitari pt progrese si picat buricut Ti-a explicat cum te prinzi cand inghite? Bianca mea papa atat de silentios incat nu prea ma prind cand infuleca si cand se joaca, ai ceva hint-uri sa-mi dai?
Supermami, Amy: din cate stiu sterilizarea tine cam 8 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Bebe Adrian Nicolae a venit pe lume azi, 3070gr, apgar 10, 51cm

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Felicitari,Lady! Sa-ti traiasaca puiul si sa fie sanatos! Recuperare usoara si mult laptic!
Amy, biberoanele le las in sterilizator, iar pompa o pun in bagaj pentru luni intr-o punguta.Eu am tot de la primii pasi de-ala de pus in cuptorul cu microunde. Sa stii ca o sa-l las la tara daca ma mai bate la cap
Ronina, n-am stiut ca doar 8 ore dureaza sterilizatul si eu tot 2 ani am incercat de bebe pana a prins...deja e a doua coincidenta

Miha, mamica fericita de Rares si 38+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 4 zile

Mergi la inceput