Strengari 49 - Bv franqois,Tania!Hai Lady_X!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

sriu asa la sentiment, doamne ca va citesc in fiecare dimineata din decembbrie incoace

Mergi la inceput

strengarita mea avea saptamana trecuta 3350 gr la eco presupun ca sunt si marje de eroare

Mergi la inceput

stiu ca suna destul de nasol, dar ultima data am facut o eco 2D si de atunci am ramas cu un gust amar, ne-a dat dr o poza cam deformata, da r mi-a zis ca e in regula bebelusa, sa-mi fac griji?

Mergi la inceput

si de atunci sunt intr-o depresie si imi intreb sotul intruna daca a vazut bine copilul la eco, o iau razna?

Mergi la inceput

stiu ca sunt stresanta, pun multe intrebari dintr-o data , dar am tot cautat info pe net despre eco deformate da n-am gasit nimic

Mergi la inceput

deja cred ca am insumat 10 mesaje sper sa le vedeti sa ma pot alatura si eu grupului, v-am descoperit cam tarziu ca lucram in invatamant si dupa ce veneam acasa cine mai avea timp de pc

Mergi la inceput

am avut o sarcina frumoasa, fara probleme deis mi s-a spus inainte ca ma va durea spatele de numaa, avand probleme cu coloana, nu am intampinat decat greturi si varsaturi, doctorii astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

bravo, bebe Andi pentru desfundare canal...ce barbatel puternic esti
Danaang, bun venit!
Bravo bebe Natalia pentru luat in greutateAredwyn, tinem pumnii sa va reglati cu mesele si cu productia.
Monna, poate la al doilea bebe o sa ai ocazia sa filmezi valurile
Ronina, imi place tare ca esti asa de optimista si ai o vorba buna pentru toata lumea...si ai depasit anumite situatii cu alaptarea cu mult optimism si naturalete, de parca nu ai fii la primul copilas...mamica zen a Biancai.

Miha, mamica fericita de Rares si 38+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 4 zile

Mergi la inceput

pupicei bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Monna felictari pt canalul desfundat
Chito inca un pic si vine si bebe.
Anca si eu am stat cu bb la san cam toata ziua... dar nu cred ca din cauza ca nu se satura ci pur si simplu am impresia ca asa ii place. Eu am observat ca mananca(,) cateva guri si apoi inchide ochii si mai suge de 2-3 ori si apoi adoarme. Iar cand o pun jos mai mult de 5 min nu sta si se trezeste... deci cred ca ii place la san. Ca sa verific daca am suficient lapte... dupa fiecare supt ma uit dak mai este lapte sau nu. Motzata mea are nopti cand doarme si 5 ore legate... de pe la 22 pana la 3 papa 15 min si mai doarme 2-3 ore... iar eu cred ca mananca ziua si-si face provizii pt noapte.
Sper sa scapam cat mai repede de mancatul asta care se intinde pe toata ziua, ca parca is legata de maini toata ziua.
Va pupik pe toate!

Mergi la inceput