FIV 300
Raspunsuri - Pagina 5
claudina78 spune:
many draga mea, speranta moare ultima. fii in continuare optimista. realista inseamna sa fi astfel: din 4 embrionasi, pentru ca ai racit cu tot tacamul va ramane prin selectia naturii doar cel mai rezistent si mai mult ca probabil doar unul.
capul sus, pana la proba contrarie esti graviduta:)
te pup.
claudina78 spune:
aruam,
eu care cunosc doar gustul esecului ma pot pronunta cel mai putin despre simptome, insa stiu ca starea ta agitatie si neliniste nu sunt o gazda primitoare pentru un bebe.
relaxeaza-te cat poti si gandeste-te ca la sarcina normala nu ai stii de perioada asta si nu ai putea avea grija de acum de el.
te pup
pety1981 spune:
ziua buna fetelor si sa aveti un weekend superb!ieri am facut et cu doi embrioni frumosi ...unul de 10 celule si unul de 5 celule cu hatching.ma doare un pic spatele jos,in zona lombara si nu stiu de la ce...ori de la saltea ori de la et?poop si astept raspunsul vostru...poate,poate ma mai linistesc un pic:)
angieangie spune:
petty..sa dea Dumnezeu sa fie lipiciosicred ca de la saltea te doare spatelw..stai linistita un patut sa nideze bine embrionasii..lichide multe si rekax...unde ai facut fiv..pup
pety1981 spune:
angieangimultumesc de raspuns....cred ca ai dreptate,m-am miscat un pic prin casa si e mai bine.am facut fiv la szeged cu dr.zadori.inca sunt la szeged si o sa mai stau aici pana luni.super weekend la toata lumea!
aruam spune:
Buna fetele
Azi ma simt mult mai bine decat ieri si sunt din nou mai optimista.
Multumesc mult de tot pt sustinere pt mine inseamna f mult.
Pety bafta multa sa fie cu ochisori!
Dureri de spate am avut si eu inca de la punctie pana dupa ET.
Many sper ca esti mai bine
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
jaguar spune:
Citat: |
(in Belgia asigurarea de ex., acopera fiv in UE, poate merita intrebat) to be continued.. |
Lara ce aigurare din Belgia acopera procedura in UE??!!
Asigurarea mea a zis clar, nici un cent nu acopera dak ai mai multe info astept cu interes
bafta multa tuturor!!! week fain
rentz67 spune:
In primul rand, buna tuturor forumistelor cu aspiratii la un test cu 2 liniute!
Am intrat si eu in speranta ca va trece timpul mai repede pana la momentul adevarului. Saptamana trecuta am avut punctia, si din cei 8 foliculi, 4 s-au transformat in embrioni, Din pacate 2 dintre ei s-au oprit din evolutie dupa 4 zile, iar ceilalti 2 care au fost in stare foarte buna, dupa spusele embriologilor mi-au fost implantati acum 3 zile, vineri pe 30.03.12. Acum astept cu nerabdare ziua testului, 10.04 si nu stiu ce sa fac sa treaca mai repede timpul. Fiv-ul l-am facut la SB cu Dl. Dr. Ispasoui, prin programul national.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rentz67 Am uitat sa intreb.Mai asteapta cineva ziua in care va afla rezultatul ET? |
Bine ai venit, sedere cat mai scurta pe la aspirante si nu in ultimul rand visul sa devina realitate.
Da, mai suntem cateva fete in asteptare, Aruam este prima pe care o asteptam cu Beta mare (03.04 daca am retinut bine) apoi eu pe 05.04 si cred ca mai este Pety, daca am uitat pe cineva in asteptare de beta, scuze. Asa ca nu esti singura.
Asteptare usoara.
PS scrie repejor 10-12 mesaje, ptr.ca acum esti moderata si este posibil sa nu iti vedem in timp real mesajele.