FIV 300
Raspunsuri - Pagina 6
daniela74 spune:
fetelor
saptamina viitoare facem petrecere mare,bafta multa tuturor
Angie suna bine ce zici tu acolo,bafta la punctie si embrionasi lipiciosi
Many a mai trecut raceala?
c`est la vie,pas le paradis
aruam spune:
Buna fetele,,
Eu o sa fac maine beta pt ca nu mai pot sa stau in stresul asta, ma doare f tare burta si spatele nici nu stiu daca mai apuc sa iau rezultatul la beta mie frica sa nu imi vina CM intre timp
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam Buna fetele,, Eu o sa fac maine beta pt ca nu mai pot sa stau in stresul asta, ma doare f tare burta si spatele nici nu stiu daca mai apuc sa iau rezultatul la beta mie frica sa nu imi vina CM intre timp PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane 04,mg /zi FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi in 2012 o sa fiu Doamne ajuta |
doamne ajuta,sa fie cu ochisori
c`est la vie,pas le paradis
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam Buna fetele,, Eu o sa fac maine beta pt ca nu mai pot sa stau in stresul asta, ma doare f tare burta si spatele nici nu stiu daca mai apuc sa iau rezultatul la beta mie frica sa nu imi vina CM intre timp PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane 04,mg /zi FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi in 2012 o sa fiu Doamne ajuta |
Bafta multa .
Eu daca nu am asteptari, nu ma grabesc cu beta, prelungesc letargia.
Din ce spui tu acolo eu zic ca este cu ochisori
angieangie spune:
fetele eu azi plec spre buc ..
maine am punctia..brrr..emotii..o sa stau la buc pana
la test sarcina..ma ajuts mama
va pup si va doresc sa fiti gavidute toate cat mai curand
many...aruam...bafta maxima la test.<3<3
many_bani spune:
Bafta Angi
Aruam hai cu vestea mare
Gravidute nu mai spuneti nimic? Erika cum esti ?
O sapt. faina
aruam spune:
Dupa ora 5 aflu rezultatul am niste emotii.....nu mai pot
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta