FIV 300

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Many eu zic ca daca e sa fie, e si cu raceala.
Si tot eu zic ca va fi!

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Many eu zic ca daca e sa fie, e si cu raceala.
Si tot eu zic ca va fi!

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
19+

Multumesc tare mult, azi sunt pe fundul butoiului, de ieri sunt fara voce, am mers azi la farmacie si farmacistul, cu care m-am inteles prin semne, a zis ca am laringita, asa ca din ora in ora bag homeogene. Cat ghinion pot sa am?
Am facut terapie prin shoping, ptr. Vlad, i-am luat multe, multe hainute de primavara-vara, nu am incheiat capitolul dar mai asteptam. Trebuie tati sa-i gaseasca un tren cu sine, gara si alte accesorii ca a cerut copilul la iepuras.

Erika daca nu m-a lasat memoria, dar nu bag mana in foc, tu ai azi echo., nu? Te asteptam cu vesti bune. Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

Si eu am fost azi la eco si sunt fericita ca totul e ok
CLAUDINA capul sus te rog ca Dumnezeu vrea o sa vezi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luisianadsd

Si eu am fost azi la eco si sunt fericita ca totul e ok
CLAUDINA capul sus te rog ca Dumnezeu vrea o sa vezi

1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
1fiv REUSIT polisano dr ISPASOIU

felicitari , si bebei, bebei cati sunt doamna? zgarcita cu vorbele esti, prima echo. se povesteste tot. Lasand gluma, inca o data felicitari si sarcina linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudina78 spune:

ceau fetelor,

Inca nu mi-a venit ciclul si ma dor sanii ingrozitor si sunt si asa de mari:(
Incer sa ma ridic incet, incet sa inteleg ce a fost gresit sau nu cel mai corect si sa o iau de la capat.
Am tot citit pe forum despre diferite tratamente pe care le-au citit fetele. as vrea sa va zic ce tip de protocol am luat eu si as aprecia mult sa imi spuneti parerea voastra.
Am inceput in ziua a doua de menstruatie cu gonal f 300, pana in ziua a 6 cand la eco erau doar doi foliculi, asa ca mi-a adaugat si menogon 150 pe langa gonal f 300, in ziua a 9 am fost la eco si erau "probabil" 5 foliculi si in ziua a 12 erau clar 5 pe stangul si unul mic pe ovarul drept. seara pe langa gonal f si menogon am inceput cu orgalutran timp de 3 zile, apoi in ziua 11 am luat ovitrelle, iar in ziua 12 a fost punctia. Au reusit sa obtina 1+4, din care dupa 24 de ore era fetilizat un singur embrion, pe care l-au transferat in ziua a 14.De atunci iau in fiecare zi vaginal cate 3 capsule de progesteron cu estradiol.Dupa embriotransfer la 3 zile a trebuit sa iau Decapepyl 0,1mg/1ml.
Din pacate datorita experientei triste prin care a trebuit sa treceti stii foarte multe si de aceea vin la voi cu ragamintea sa imi spuneti parerea voastra despre tratamentul de mai sus si de asemenea daca are logica sa mai continu cu progesteron/estradiol pana luni cand imi va lua din nou sange.Cand m-au sunat de la clinica mi-au zis doar ca au rezultatatele testului de sarcina si ca e negativ, si ca vor ca luni sa merg din nou sa imi i0a sange pentru inca o analiza. e normal sa fie asa? sincer am fost asa de blocata incat nu am intrebat nimic de progesteron daca sa il mai iau.

va multumesc din suflet si va pup.

Mergi la inceput

Claudia, as vrea sa pot sa te lamuresc, dar nu prea am cum, eu am facut 3 FIV-uri si 2 CrioET (cum astept rezultatul la al 2 lea), insa la clinica unde eu am facut toate procedurile, se lucreaza pe loturi si am avut tot timpul diphereline (inhibare) menogon (stimulare) si pregnyl/ovitrelle (maturare si declansare). Eu personal nu am inteles de ce ai primit in a 3 a zi de la ET decapepyl (banuiesc ca ai vrut sa scrii decapeptyl care este ptr. inhibare). Am mai auzit de protocoale care contin pregnyl dupa ET, dar este numai o nelamurire de a mea faza cu decapeptyl, nici decum o parere. Poate intra una din fete care a facut ceva asemanator cu tine si bag si eu la cap faza cu inhibarea dupa ET.
Mai multe..... bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Buna fetele,

Desi va urmaresc de ceva timp abia acum mi-am facut curaj sa scriu. Am 35 de ani si la fel ca voi ma lupt cu infertilitatea. Am avut 2 FIV-uri (ICSI) nereusite, un FET esuat (embrionii nu au rezistat transferului) si acum o stimulare FIV intrerupta datorita lipsei ovulatiei. La noi e infertilitate masculina si in principiu cu mine totul ar fi ok insa din pacate la FIV embrionii nu s-au prins. Fac FIV in Belgia si mi-au pus prima data 1 singur embrion si a doua oara 2 dar degeaba.

@Claudina, eu cred ca sanii te dor si de la progesteron, mie dupa fiecare fiv esuat mi-au spus sa opresc imediat progesteronul (chiar daca a urmat inca o analiza de sange).

Succes tuturor, Carmen

Mergi la inceput

Many draga mea,
Ai dreptate am vrut sa scriu decapeptyl.
Tocmai pentru ca nu am inteles de ce nu am primit stimulare si inhibare apoi maturare si declansare am descris tot tratamentul.
Sincer mie doza de stimulare mi s-a parut mare pentru gonal 300 timp de 10 zile si menogon timp de 6 zile.
ce mi s-a parut putin ciudat a fost ca de la inceput mi-a prescis gonal f, orgalutran si ovitrelle, si apoi dupa primul eco din ziua a 6 a adaugat monogon.
Totusi cred ca corpul meu se simte "agresat" de tratamentul luat pentru ca am 2 reactii: sunt in ziua 33 de la ultimul ciclu(iar mie imi venea intre zilele 21-28 o singura data la 29 in toata viata mea), iar sanii sincer ma dor si ma mamanca de imi vine sa caut peria de sarma::))
multumesc inca o data.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Claudina, many, daca nu va deranjeaza ca intervin eu, cu mare drag..
injectia cu decapeptyl (sau diphereline) in doza mica, la 6 zile de la punctie, se mai numeste si "injectia de implantare"..
Claudina, as avea nevoie de mai multe date despre tine, ca sa-ti spun mai multe, am lipsit un timp de pe forum si am mai ratat info
ce pot sa-ti spun sigur, e ca la varsta de 34 (78 fiind anul nasterii?) ai avut niste doze huge de stimulare, un raspuns destul de slab pentru varsta ta si mai ales, un esec la fertilizare..acum, un protocol diferit poate schimba acest raspuns, ar trebui sa-ti stiu hormonalele, istoricul, etc. sa ma hazardez in a emite pareri (sunt doar parerile mele, iar eu nu sunt doc), dar protocolul primit nu ti s-a potrivit deloc si sansele acelui singur embryo, probabil micut, au fost cele care au fost..
poti, cu siguranta, sa intrerupi progesteronul, e mult sa-l iei pana luni, dar pentru a fi sigura, de vreme ce nu ti-a fost transmisa valoarea beta, poate ar fi bine sa mai dai un telefon, asa pentru linistea ta; iti doresc numai bine

le: protocolul tau a fost scurt antagonist, ai avut inhibare (orgalutran) si maturare/declansare (ovitrelle), stimulare intai doar FSH (gonal f) apoi, prea tarziu parerea mea, ti s-a introdus si LH (menogon) si te resimti pentru ca ai avut doze ffff mari..cand vei opri progesteronul, va veni si cm (acum acesta este amanat artificial, in conditiile unui beta negativ, bineinteles)

to be continued..

Mergi la inceput

lara 27 draga mea,

multumesc mult pentru feedback.
in octombrie fac intradevar 34 de ani. diagnosticul este de hidrolapinx bilateral. recomandarea a fost sa incerc primul fiv cu trompele si daca nu merge sa scot trompele si dupa minim 2 luni sa trec la fiv nr 2.
intreaba-ma orice ai nevoie sa stii.
multumesc din suflet pentru toate sfaturile.

Mergi la inceput