FIV 300

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

M-am mancat pe mine undeva si acum cateva minute am facut un pipitest, este clar, fara nici o urma de indoiala negativ, asa ca din pacate ptr. mine s-a incheiat cap.FIV-FET.
Va doresc mai departe bafta multa si visele sa devina realitate.

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Many poate nu se vede la testul de urina ,nu renunta la beta ca au fost atatea cazuri cu teste de urina negative si totusi insarcinate .
Te asteptam cu beta mare

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Multumesc tuturor fetelor pt mesajele voatre m-au emotionat f mult.
Incerc sa merg mai departe ,dar e asa de greu am un gol imens in suflet . Momentan ,poate chiar tot anul acesta nu mai vreau sa fac nimic nu as mai putea trece iar printr-un esec e mult prea dureros.
Sa speram ca o sa mearga si la mine "timpul le rezolva pe toate"

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rentz67 spune:

Many trebuie neaparat sa astepti pana la beta. Din cate stiu testul de urina se pozitiveaza mai tarziu decat beta. Nu are niciun rost sa te gandesti asa. Nici eu nu mai prea am rabdare. Pana luni imi pare o vesnicie...

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o nelamurire. Aveti idee cam cat costa beta hcg si cam cat dureaza pana afli rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui rentz67

Fetelor, am si eu o nelamurire. Aveti idee cam cat costa beta hcg si cam cat dureaza pana afli rezultatul?

depinde unde faci, eu maine recoltez la clinica unde am facut FIV costa 50 lei si am raspunsul pana la pranz. La o alta clinica de la mine de pe strada costa 45 lei cu rezultat in 24 ore si ptr. 10lei taxa de urgenta in 2 ore, la Synevo parca 38 lei costa cu rezultat de pe o zi pe alta si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

many refuz sa cred ca e negativ!!
vroiam sa ti scriu aseara si sincer ma doare sa vad ca atatea fete trec prin acest esec!
nu ne ramane decat sa speram , altceva nu vad cum am merge mai departe!
eu ma pregatesc psihic pt interventia de la 17h15!
nici nu vreau sa ma gandesc! vb danielei noroc ca trece repede si nu dureaza mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

many refuz sa cred ca e negativ!!
vroiam sa ti scriu aseara si sincer ma doare sa vad ca atatea fete trec prin acest esec!
nu ne ramane decat sa speram , altceva nu vad cum am merge mai departe!
eu ma pregatesc psihic pt interventia de la 17h15!
nici nu vreau sa ma gandesc! vb danielei noroc ca trece repede si nu dureaza mult!

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 5 - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!
FIV ICSI 7 - va urma!!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Bafta Bruni.
Eu nu mai mai gandesc la nimic, am vid in cap, nici macar sotului nu am puterea sa-i raspund la tel. Asta este viata, din pacate ptr.unii dura si rea.

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns! Din pacate in tg. mures peste tot dureaza 5-7 zile. Nici nu ma asteptam la asa ceva. Am gasit pana la urma la sb. la polisano unde zice ca afli in aceeasi zi si costa 6o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

noroc ca m am uitat pe programare ca altfel ma duceam azi sa fac HSG ul, maine am programarea offf si eram pregatita pt azi!
asta e , trece si asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

many eu astept beta de maine!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput