FIV 300
Raspunsuri - Pagina 11
claudina78 spune:
aruam,
imi pare sincer rau pentru rezultat.
capul sus! nu ai alta alternativa decat sa continui sa lupti. chiar daca pare infernal de greu si chiar imposibil, e mult mai usor daca incepi sa te ridici si planifici pasii urmatorii. Asta te va ajuta sa pui durerea intr-un colt si sa lupti pentru urmatoarea incercare.Nu astepta ca timpul sa iti rezolve problema. In cazul nostru acest lucru nu functioneaza, timpul le agraveaza prin simpla lui trecere. Stim bine ca sansele noastre scad cu cat inaintam in varsta. Asa plangi o zi, poate doua, ridica-te si de la capat, fa-ti o planificare cu pasii urmatorii: cand poti financiar sa faci urmatorul, daca sunt impedimente medicale and so on.
Nu uita ca nu esti singura in lupta asta, iar satisfactia finala va merita.
te pup
claudina78 spune:
many,
indiferent cat de multa bucurie sau durere va fi maine la rezultatul beta, tu trebuie sa mergi inainte cu multa putere pentru tine, sotul tau si in primul rand pentru Vlad.
pe mine cand m-au sunat de la clinica sa imi spuna rezultatul si a fost negativ, am iesit din birou m-au cuprins lacrimile, si am stat cu telefonul in mana cam jumate de ora fara nici o putere de reactie, abia apoi am reusit sa ii trimit un mesaj sotului meu sa ii scriu ca e negativ.
iti doresc din suflet ca rezultatul sa fie clar pozitiv!
oricum ar fi rezultatul viata merge inainte si noi trebuie sa fim puternice sa depasim orice tristete.
te pup si iti doresc multa putere.
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria noroc ca m am uitat pe programare ca altfel ma duceam azi sa fac HSG ul, maine am programarea offf si eram pregatita pt azi! asta e , trece si asta! FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ FIV ICSI 5 - april 2011 - Marseille - negativ FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar) FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ! FIV ICSI 7 - va urma!! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Bruni fii barbata,stringe din dinti si rabda,io asta am facut ,important e sa nu-ti gaseasca balarii pe acolo,restul trece repede
c`est la vie,pas le paradis
daniela74 spune:
Jaguar micut,dragut ,tu ce mai faci,daca nu ma inseala memoria mea de baba,tu ar trebui sa fi in plina procedura?sau e secret
c`est la vie,pas le paradis
aruam spune:
Claudina multumesc mult pt sustinere.
Stiu ca in cazul nostru timpul nu este cel mai bun prieten ,dar cel putin cateva luni trebuie sa iau o pauza pt ca vreau sa ma linistesc si mai sunt si problemele financiare care oricat de mult ne-am dori noi sa mergem mai departe ele ne tin pe loc ,asta e..
Many iti tin pumnii sa fie beta mare
Spuneti-mi si mie fetelor ,ieri mi-a venit ciclul de fapt e un spoting de culoare maronie si f f putin cantitativ de fapt tamponul e curat tot timpul,doar cand merg la baie se vad cateva firisoare e normal dupa FIV?
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
many_bani spune:
Mdaaaaaaaa, acum oficial s-a incheiat lupta, beta 2.
Chiar daca nu mai sunt o aspiranta prin FIV, raman alaturi de voi dargelor.
Va pup
rentz67 spune:
Many imi pare sincer rau. Nici nu stiu ce sa spun pt ca nimic nu te poate face sa te simti mai bine in astfel de momente. Totusi trebuie sa privesti inainte...
aruam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Mdaaaaaaaa, acum oficial s-a incheiat lupta, beta 2. Chiar daca nu mai sunt o aspiranta prin FIV, raman alaturi de voi dargelor. Va pup mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Many citind mesajul tau retraiesc momentele grele prin care am trecut si eu si plang odata cu tine ,dar stiu ca usor ,usor o sa depasim momentul ,tu trebuie sa fi tare in primul rand pt Vladut .
imi pare extrem de rau te imbratisez
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aruam
Many citind mesajul tau retraiesc momentele grele prin care am trecut si eu si plang odata cu tine ,dar stiu ca usor ,usor o sa depasim momentul ,tu trebuie sa fi tare in primul rand pt Vladut . imi pare extrem de rau te imbratisez PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane 04,mg /zi FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi in 2012 o sa fiu Doamne ajuta |
Pai plang si eu pe la birou(noroc ca nu prea este multa lume), nu vreau sa mai plang acasa, m-a vazut Vlad marti seara si a venit sa-mi pupe mana, am plans mai rau