Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
Alice_Elena spune:
Neata!! Haideti la cafea
Sper sa aveti un weekend frumos! Poate ne ajuta si vremea
crispro spune:
Neata!
Vlad plange in somn, maraie de un milion de ori. Ma striga, se agita, daca pun mana pe el se enerveaza.
Ilinca, Happydent e clinica , pe Campului- cica sunt 3 clinici acolo si e singura din Cj unde folosesc gazul ala.
Mersi mult de incurajari, fetelor! Sunt carii, sigur, ca i le-am vazut si aseara si azi dimi. F mici, ca greu le vad, dar sunt acolo.
La noi e o vreme tare mohorata. Si in weekend nu ne place nici in cluj, prin mall, ca e asa aglomerat! Asa ca lalaim prin casa...
Alice, du-te fara Mara, respira un pic ( oricum esti cu Radu dupa tine, tot nu poti sa iti faci de cap). Mai ales ca ramane cu mama ta!
Weekend fain, fetele!
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
Neata!
si la noi e vremea tot urata mai apare cate o raza de soare cand si cand dar nu e suficient la cat e de rece afara asa ca stam tot in casa
am si o programare pe la 15 sa imi schimb programul de la sala dar cine mai are chef de iesit as dormi o zi intreaga de mi s-ar permite si mi-ar face careva mancare si curat in casa ce multe dorinte am
Alice si eu spun sa te duci fara Mara , nu cred ca pentru ea va fi mare distractie acolo ci doar nu ai avea tu timp deloc sa te relaxezi.
Crispro chiar ma gandeam cum vei face sa stea Vlad la control,ca Andra nu ma lasa nici sa ma uit eu si nici nu vrea sa deschida gurita chiar daca incerc in joaca. e bine ca exista solutii de astea. tu nu mai fi necajita ca nu esti tu de vina, nu ai tu vina ca luiVlad i-au iesit dintii si maselutele mai devreme, si cum au spus si fetele nu era nevoie sa ii dai dulciuri , laptele e foarte periculos pt dinti.
de aseara am inceput sa o spal pe dinti dupa lapte, nu il mai dau in patut la culcare , sper sa reusim sa facem asta mereu.
nu am reusit inca sa ma laud si pe aici am scapat de 2 kg jumate pana acum de cand fac sala sper ca pana la vara cand e vb de mers si la plaja sa ajung la kg dorite ...
ma duc sa ii pregatesc micul dejun gazei.
sa aveti un weekend frumos
Alice_Elena spune:
Am constatat ca am un copil fixist :)) mara adica. Daca e un sertar intredeschis il inchide, usile ori trebuie sa stea deschise la perete ori inchise. Am niste covorase in dormitor si le mai luam in picioare, se mai deranjeaza, ea le aseaza. Si cand se joaca, se joaca intr-un fel anume. Ieri de exemplu facea ture intre dormitorul ei si al nostru. Lua fructe confiate ( cate una de fapt), si ii ducea lu tasu, dar inainte sa iasa din camera calca de 2 ori pe o perna. La fiecare tura facea asta. Apoi s-a ridicat marius in fund, l-a pus sa stea intins, cu capul pe perna cum statea cand au inceput joaca
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Am constatat ca am un copil fixist :)) mara adica. Daca e un sertar intredeschis il inchide, usile ori trebuie sa stea deschise la perete ori inchise. Am niste covorase in dormitor si le mai luam in picioare, se mai deranjeaza, ea le aseaza. Si cand se joaca, se joaca intr-un fel anume. Ieri de exemplu facea ture intre dormitorul ei si al nostru. Lua fructe confiate ( cate una de fapt), si ii ducea lu tasu, dar inainte sa iasa din camera calca de 2 ori pe o perna. La fiecare tura facea asta. Apoi s-a ridicat marius in fund, l-a pus sa stea intins, cu capul pe perna cum statea cand au inceput joaca Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
hi hi, asa face si Andrei
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
noi am fost la cumparaturi, i-am luat si de incaltat (mar 24 ) si acum e un pic afara cu tati,in mall zicea "aca, nana", cand am ajuns "nu aca", asa ca a ramas putin la joaca...
e frumos afara azi, cam bate vantul, dar e soare.
va pup, sa aveti o sambata frumoasa!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crispro spune:
Alice, asa face si vlad. Sa nu cumva sa ramana un sertar/dulap deschis. Da io ma bucur, ca asa is si eu :)
Mycya, bravo pt kilele date jos. Mie mi se pare ca arati excelent, dun ce te-am vazut in poze, acuma tu stii cat de slaba vrei sa fii si cum te simti bine.
E foarte utlia metoda cu gazul ala la copii, la dentist, dar noi o sa mergem aici in zalau, unde nu stiu cum va sta piticul.. Cu vorba buna nu e sansa, asa ca cred ca va fi un pic nasol, ca el va urla si noi il vom tine. Ma gandesc sa ii facem doar consultatie, sa imi spuna daca e carie, daca se poate plomba ( sau ce tb facut). Iar tratamentul /plomba probabil ca o voi face la cluj( cu gazul ala). Vedem cum reactioneaza v.
Acum il adorm, scriu de pe tel, dar dupa ce adoarme voi face capitol nou.
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
Fete, fratele meu se numeste Tavi si si-a facut cont pe DC sa vorbeasca cu voi pe PM pentru puzzleuri si detalii ca asa cu telefonul fara fir e aiurea. Id-ul lui e Tavi_pop
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
Paula ai PM imediat de la Tavi
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
crispro spune:
Io tot il dezvat pe v ce il invata altii. socrii il incurajeaza sa loveasca, cu orice in orice/oricine. Cu merele/portocalele/rosiile sa arunce pe jos. Cu lingura de lemn, paleta, racheta sa dea in masa, perete, dulapuri. Lui v ii place si face des asta. Inclusiv cu cana de apa arunca dupa noi. Acum a vazut bunica-sa ca nu e ok, si a zis ca nu il mai incurajeaza. Mie imi e jena sa ii spun direct ei, asa ca ii spun lui v de fata cu ea " te rog sa te opresti! Nu lovim pe nimeni!" tot soacra ii da biscuiti/ mar. El musca o data, ti/l da inapoi si cere altul. Soacra ii da 10 mere/ biscuiti si din toate musca o data. Eu nu stiam ca ea l-a incurajat asa. Si i/am povestit soacrei cum mi/a dat v marul inapoi, si ca vroia altul. Eu i/am zis lui v ca daca vrea mar, il are pe asta inceput, altul nu primeste. Si atunci a zis soacra "ioi inseamna ca nu am facut bine ce am facut, ca i-am tot dat altele".
No, si inca una- sotul l-a invatat sa isi stearga nadul si gura murdara cu maneca!!! Mor!!! Sotul zice ca e distractiv. Pai da, pana la un punct... I/am zis sa il invete sa se stearga pe maini/gura cu servetelul. I-a aratat sotul lui v, si v e incantat. Deci, il putem invata si lucruri bune.
Eu tot insist cu v ca pe jos e mizerie, nu caca. Si asa a invatat, acum zice el "mize", cum vede o scama, firimitura, orice. De ce sa invete sa zica "caca" pe jos, cand poate invata corect, "mizerie"? Oricum ei invata ca ceva e pe jos, asa ca mai bine sa ii zicem denumirea corecta.
Sa-l ajutam pe Alex