Gest imoral

Gest imoral | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Gestul lui Frunzaverde(wow, ce nume!) este categoric imoral d.p.v. politic!
Daca nu era de acord cu partidul din care facea parte ar fi fost f. simplu sa demisioneze si atat.
Trecerea la PNL presupune niste interese nu tocmai curate si pe mana acestui individ nu as merge niciodata!PNL, nu te imbata cu apa rece, pardon, de frunza verde!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Aceste gesturi spun f. mult despre clasa politica care isi declara dreptul de a ne conduce!
Cine ne conduce? D'ashtia, nishte neica-nimeni, ahtiati dupa putere si care stau cu desh'tul in vant ca sa vaza incotro sa o apuce!
Ignoranta, lipsa culturii si mai ales absenta totala a onoarei ne-a adus in starea in care ne aflam acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Cand le spui la libeali ca USL si PDL este "aceeasi marie, cu alta palarie", se supara si protesteaza.

www.cotidianul.ro/mihai-voicu-sorin-frunzaverde-vine-in-pnl-impreuna-cu-42-de-primari-pdl-177542/" target="_blank">Mihai Voicu: Sorin Frunzaverde vine în PNL împreuna cu 42 de primari PDL

www.romanialibera.ro/actualitate/politica/update-sorin-frunzaverde-voi-deveni-vicepresedinte-al-pnl-asa-cum-mi-s-a-propus-astazi-258677.html" target="_blank">Sorin Frunzaverde: "Voi deveni vicepresedinte al PNL, asa cum mi s-a propus astazi"

www.cotidianul.ro/pnl-vaslui-jumatate-din-primarii-pdl-din-judet-vor-candida-pe-listele-usl-177547/" target="_blank">PNL Vaslui: Jumatate din primarii PDL din judet vor candida pe listele USL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Mare branza, un pedelist trece la liberali, sau vice-versa.
Eu astept adevaratul breakingnews, migrarea unui vicepresedinte PDL sau USL catre ... PPDD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Chiar asa, ce mare lucru? Un sobolan care fuge cand se scufunda corabia. Asa a fost, este si va fi in politica.
Mie mi se pare ciudat cum de l-au primit in PNL, in USL e gata sa se aplice "legea martiala" pentru traseisti.
Rectific: nu mi separe ciudat. Scopul scuza mijloacele. Un nou motiv sa intelegem ca absolut toti politicienii momentului sunt la fel.

Edit: aud ca domnul in cauza a cam fost in opozitie cu partidul din 2010. De ce n-a plecat atunci?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Pai atunci nu erau alegeri...

Probabil USL n-are oameni unde e nea Caisa asta si atunci au pus botul. O sa-i coste scump oricum, in 4 ani sare iar inapoi in barca PDL, daca va fi cazul.

Oricum, nu ne mai mira nimic, astia-s precum prostituatele, banu' inainte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Pai atunci nu erau alegeri...

Probabil USL n-are oameni unde e nea Caisa asta si atunci au pus botul. O sa-i coste scump oricum, in 4 ani sare iar inapoi in barca PDL, daca va fi cazul.

Oricum, nu ne mai mira nimic, astia-s precum prostituatele, banu' inainte.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Is mai rai ca prostituatele. Iau banii inainte si trag si teapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mie personal gestul lui Frunzaverde pare un semnal care suna cam asa:
"eu te-am facut, eu te ingrop!" si probabil ca anunta cu trambite inceputul sfarsitului pt. PDL.
Darrrr, precum pasarea maiastra din povesti pe numele ei Phoenix care renaste din propria-i cenusa asa si din resturile PDL-ului va renaste ceva, acel ceva despre care se va afla la ...momentul potrivit!
Acu' sa vedem cine adoarme la povesti!

Mergi la inceput

Eu o vad ca o strategie a "oului de cuc", a salvarii pdl-istilor in tabara adversa si dupa alegeri se vor regrupa, fie in PDL fie intr-un partid nou de tip UNPR.
In plus pot provoca si frustrari si dispute in USL, care sa duca la spargerea aliantei. Candidatii la primarii si la judete se vad inlaturati in favoarea unor ventici. Sigur ca nu le pica bine.
Plasarea lui Frunzaverde la varful PNL, in postul de vicepresedinte, vulnerabilizeaza PNL-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Darrrr, precum pasarea maiastra din povesti pe numele ei Phoenix care renaste din propria-i cenusa asa si din resturile PDL-ului va renaste ceva, acel ceva despre care se va afla la ...momentul potrivit!

Asta viseaza si penetecedistii de 12 ani de zile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

exact cum a zis Rufus, incep sobolanii sa paraseasca corabia.
ceea ce mi se pare mai imoral decat gestul lui Frunzaverde este faptul ca PNL-istii l-au primit cu bratele deschise. pe asa un tradator. nu trebuiau sa faca asta, chiar daca i-as fi simpatizat pe PNL-isti, la faza asta sigur ar fi pierdut votul meu...

Mergi la inceput