Colectia de toamna-iarna 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
crissy77 spune:
maria, esti enervanta cu scrisul ala mic-mic.
Anul trecut, dr. endocrinolog mi-a recomandat Caldefix (Ca si vit d, pastile efervescente), nu si-a facut efectul asa ca m-a trecut de Ca+Alpha D3. Trebuia sa refac analizele in sept. dar nu mi s-a aratat. De pe la mijlocul lui ian. ne tratam toate 3 fetele dupa o reteta naturista, www.cristelageorgescu.ro/de-ce-fac-copiii-mofturi-la-masa-si-noi-ispravi-cu-pavel-adica-despre-oprelisti-si-noi-retete-ii/02/2011/" target="_blank">HALVITA DE SUSAN. Nu stiu daca s-a asimilat ceva, dupa Pasti vom merge sa ne intepam cu totii si vedem atunci. Asta ca alternativa la pastilele care iti dau palpitatii. Dar tb sa-ti iei gandul de la slabeala.
Nu se lauda corap ca ia Omega3 si ca se simte mai bine?
crissy77 spune:
maria, intrasem sa zic ca nu am auzit de herbalife si nici nu cunosc pe careva care sa fi folosit dar m-am luat cu altceva.
Eu am culcat-o pe Bea, fripturica de vita e la cuptor asa ca trag cu ochiul la TV. Am descoperit minunatul post Da Vinci Learning, ne-am indragostit de 2 emisiuni: "Expresul exploratorilor" si "Stiinta pt toti". De obicei ma uit seara de la 18.30, cu Elise (emisiunile sunt una dupa alta) dar de 2 zile trisez, ma uit eu de la 14.30 si cu Elise in reluare. Va recomand.
Tocmai am aflat ca ursul polar are pielea neagra si firele de par sunt transparente si stiu si de ce.
maria_alexia spune:
scuzati scrisul mic-mic, dar era cam off topic.
Crissy, multumesc! (citisem si eu de susan ca ar contine mult mai mult Ca decat br de vaci, raportat la 100g - doar ca cine poate inghiti 100g praf de susan?? )
Herbalife-ul asta e o chestie pentru astronauti: bei niste shake-uri cu formula calculata de vitamine/minerale + fibre, incat poti inlocui cate o masa fara riscuri. Dar costa mult. Cred ca o sa incerc cu vit clasice + rontaieli mai sanatoase la serviciu - de fapt asta e marele bai, cred .
Noi nu mai avem cablu TV de o luunga vreme, dar recent m-a apucat dorul. Nu mai spun de ai mei, care sunt sactisiti de aceleasi DVD-uri cu desene. Dar se exagera prea tare cu el cand am luat decizia - una e sa se uite la un film, dar la posturile alea nu se termina niciodata, ajunsese juniorul sa stea cu orele .
ilenutza spune:
Maria, nu mai arunca banii pe fereastra!
Fa o cura cu catina, propolis, laptisor de matca, etc.
Susanul contine muuult calciu si se asimileaza bine.Iti poti face o bautura ca cea de aici: http://suntsanatos.ro/bauturi/lapte-de-susan.html
yammi, noi am incercat!
Plus ca vin verdeturile, mananca zilnic niste patrunjel si o sa vezi ce bine este.Banalul patrunjel face minuni!!O salata banala cu o mana de patrunjel in ea, un mujdei cu usturoi si patrunjel, etc.
Din pacate traim in era consumarismului in care ni se creeaza senzatia ca trebuie sa fie complicat si scump sa faci un lucru, sa obtii ceva.
In schimb, totul este atat de simplu si la indemna noastra!!Nu mai vedem padurea de copaci, sau cum era?
De ex. ca sa fii sanatos trebuie sa faci gimnastica.Ok , dar acum nu mai poti face gimnastica in curte, in parc, pe covor acasa!Nuuuu, acum trebuie sa mergi la sala, sa iei echipament special, sa dai o caruta de bani!
In schimb nu costa nimic sa faci tu cateva exercitii de spate, banale, alea de le faceam noi la scoala, eventual seara cu copiii, ii cooptezi si pe ei sa invete sa faca miscare!Asta nu te mai invata nimeni pentru ca nu costa nimic!
Si pentru ca vin caldurile va recomand limonada cu ghimbir, o bunatate!Ghimbirul are proprietati dezinfectante, etc. , iar lamaia o stim cu totii.
In fine, m-a apucat logoreea de baba!Da' cu patrunjelul nu glumesc
Iata limonada: http://ligiapop.com/2011/03/07/ligias-kitchen-gingerata/
Ile , mami de V si A ,
lavi02 spune:
Ilenuta, mare dreptate iti dau cu ce ai zis mai sus!!!
Maria, nu mai scrie cu caractere mici ca asa ar trebui toate sa scriem 90% cu caractere mici. Si sarcina mea e off topic si majoritatea chestiilor discutate pe aici.
Si noi am scos cablul, la revedere, le-am explicat fetelor ca nu e o pedeasa ci o hotarare :)
Silvia avea obiceiul sa vina acasa, sa se uite nitel la TV, apoi sa manance, apoi sa se uite iar la TV, apoi lectiile. De cand am scos TV-ul lectiile sunt gata sau aproape gata cand vin eu de la servici. Mi-=a zis ca pot sa pun TV-ul inapoi ca oricum nu se apuca direct de lectii, citeste . Eu nu m-am aratat entuziasmata (cu preadolescentii astia nu merge sa te arati entuziasmata de ceva care te chiar bucura, o sa vedeti voi) dar sunt.
De cand am scos TV-ul se joaca mai mult, e mult mai bine!
crissy77 spune:
maria, eu intelesesem de ce ai scris tu mic-mic. Dar cred ca am ramas prea putine pe aici si in ultima vreme numai ontopic nu am fost (pe mine nu ma deranjeaza deloc) asa ca nu mai pierde vremea selectand dimensiunea caracterelor.
lavi, mie mi-e drag de tot ce povestesti
Laptele de susan iese usor amarui, eu nu am reusit sa beau. Am facut si de soia si a iesit bunicel (spre marea mea surprindere).
meems spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 lavi, mie mi-e drag de tot ce povestesti Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Perfect de acord!
Crissy, judo?? :) micuta karatista.
Lavi, eu am auzit numai lucruri bune despre centrul de recuperare din Tg. Mures, o cunostinta de-a parintilor mei care locuieste in State acum a fost acolo o perioada dupa 3 operatii pe creier si semi-paralizie.
Ile, si eu sunt in asentimentul tau, gasim lucruri simple si naturale si ieftine care ajuta la fel de bine, ba poate chiar mai bine, decat cele sofisticate si scumpe!
Iar de faza cu bb3 nu trebuie sa-ti fie groaza s-o anunti, o viata noua ar trebui sa fie un motiv de bucurie! Cei care te judeca sau sunt invidiosi... da-le ignore.
Maria-Alexia, ai incercat un pic de sport? Pe mine ma energizeaza de nu se poate clasa saptamanala de zumba. E-adevarat ca imi si place foarte mult, ca ador muzica si dansul. Dar eu, daca nu fac nimic (si aici in State am foarte multe sanse sa nu fac nimic, ca stau la birou toata ziua, si apoi in masina peste tot), ma apuca o stare de letargie de nu-ti pot descrie.
maria_alexia spune:
Ilenutza, mare dreptate ai
si acum ma abtin sa pun iar caractere minuscule pentru carcoteala: doar ca trebuie alergat dupa seminte, susan, ghimbir, alea, alea, preparate... Astialalti iti promit cutia de purtat in poseta si ti-o aduc direct acasa .
Corap - scurt si la obiect .
Meems, bine zici cu sportul - dar... adevarul e ca am o gramada de treburi pe-acasa, fac zilnic kilometri strangand haine, jucarii, curatenie. Iar casa noastra se intinde pe 3 nivele (avem bucataria la demisol).
(iarasi paranteza: poate va povesteam ca voiam sa mutam bucataria la parter. am contruit o extensie acolo, ca un soi de balcon/terasa, unita de una din camere. a iesit prea fain ca sa-mi pun aragaz acolo, il facem loc de lectura si ascultat muzica . dar mai avem de lucru la spatiul asta).
Cu gura lumii si bebelusii, stiti discutiile:
- inainte de primul: "si voi, nimic, nimic??"
- dupa ce-l vad: "vai, acum va mai trebuie un fratior/o surioara"!
- la al doilea: "vi l-ati dorit voi acum sau s-a intamplat?"
- la al treilea: "vai, saracii!"
- daca e diferenta mare intre frati e clar: "au deja copil mare, in clasa x, si s-au mai tezit cu un bebe, dar ce sa faci..."
si tot asa. culegerea textelor imi apartine, 90% sunt din curtea gradinitei, cand luam copiii.
lavi02 spune:
Dragelor
Am fost azi sa-mi refac analizele la Institutul Cantacuzino, e locul unde am cea mai mare incredere sa le fac, in privati sorry, dar nu mai am! Plus ca asistentele de acolo "te executa" rapid, ca au experienta, plus ca le merge si site-ul brici.
Am vrut o trimitere pt eco la drita de familie, am capatat la ea programare pe 23 aprilie. La eco am pe 9. Pana pe 23 poate si nasc.
La servici e adrenalina maxima, am o tona de chestii de facut, nu-mi displace dar sper sa le termin. Daca nu, asta este, eu de Pasti intrun in prenatal, fac 36 de saptamani.
Meems este vorba de Nova Vita sau de spital de stat? Noi la Nova Vita vrem sa o ducem, poti sa intrebi te rog? Multumesc! Ne-ar incuraja inca un review bun mai ales ca nu e ieftin.
Soacra cica se simte mai bine, e mai optimista, mai cu pofta de mancare. Eu una de abia astept sa o transferam la recuperare.
Lavi 34 fix si 7.5-8 kg in plus, chiar ma bucur ca nu m-am balenizat prea tare.