Colectia de toamna-iarna 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

hello,

vad ca planuiti o excursie.Noi am fost la Sibiel in excursie si e super aer curat, munte aproape, paraias, merita sa stai .Dar drumul pana acolo si inapoi este un cosmar!!
La Predeal este iarasi aer f curat si padurea aproape.Stiu ca este desuet dar am fost asta iarna acolo si ne-a fermecat.Este si aproape si sunt multe pensiuni in drumul spre Trei Brazi, sau chiar la trei brazi unde este super super.
O alta locatie unde am mers de nenumarate ori este chiar in munte la Pestera ,mai sus de Moeciu, urci in munti cu masina dar e de mers pana jos la Moeciu si pentru urgente si bb fff mic nu stiu ce sa zic...

MAine pleaca copchii in excursie la Olarit la Cosesti Arges, de dimineata pana seara, sper sa aiba vreme buna.

Nu stiu ce sa le dau pantaloni sport sau blugi?!

Pentru iepure cred ca o sa luam ceva de la PlayMobil sau Lego, animale pentru Andrei si masina sau altceva pt Victor.

O sa primeasca si de la bunici si matusi asa ca nu vreau sa sporim nr jucariilor aiurea.Dulciuri avem o sacosa de milka si kinder de la Craciun, eu nu prea le dau cioco &co...

Ile , mami de V si A ,



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

In excursia de la olarit a fost si Silvia, da-le orice in picioare pt ca din pacate nu ii lasa pe ei sa faca mare lucru. Pana la urma le-au dat fiecaruia cate un vasut pe care a ramas sa-l picteze acasa. Dar altfel s-au distrat copiii, orice excursie e prilej de distractie.

Multumesc de intrebare, n-am mai scris sa nu monopolizez discutia cu un subiect asa trist.
Soacra mea acum e in regula, dar a avut un episod foarte urat vineri, a facut stop cardio-respirator, noroc ca era chiar la ea in salon medicul ATI si a resuscitat-o pe loc asa ca n-a avut nicio urmare neplacuta. Azi cica i-au iesit bine toate analizele, inclusiv electrocardiograma. La ea problema de pornire e la inima, are o aritmie, cunoscuta si tratata de ani de zile.
Ne gandim sa o mutam la o sectie de recuperare la un spital privat din Tg Mures, sa faca recuperare mai serioasa, cei de acolo zisesera saptamana trecuta ca o primesc de ieri dar s-a amanat planul dupa episodul de vineri. Acum doctorita care o are in grija zice ca e mutabila, dar vad ca socrul meu ezita pt ca data trecuta cand intentiona sa o mute s-a intamplat necazul.

Crissy si pe noi ne-a amuzat teribil replica Nataliei, radeam amandoi pe infundate in fata (eram pe drum, in masina).
Cum se poarta Elise cu Beatrice, se joaca impreuna vreun pic? (intreb si eu in perspectiva...)

Lavi 33+ cu Zu care mi-a umplut cu varf si indesat burtoiul si da ghionturi in toate partile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

lavi, uneori se joaca frumos, alteori se ciondanesc (motivul fiind ca Elise vrea sa faca ceva serios si sors'sa vrea si ea). Se alearga prin casa, se dau pe leagan impreuna, se hranesc una pe alta (pufuleti, covrigei...), Elise mai face pe educatoarea cu ea si Bea e f atenta. Abia astept sa mai creasca B. un pic, sa se joace cum povesteai tu de S si N, de-a excursia, de-a cumparaturile. Uneori le surprind in momente in care as vrea efectiv sa opresc timpul in loc, se uita una la alta si se sorb din priviri. Mor de dragul lor cand le aud chitaind.
Multa sanatate soacrei, sa se faca bine ca sa te poata ajuta cu Zuza si ca sa se poata bucura din plin de ea.

meems, ma intrebai mai demult ce mai fac fetele, nu am raspuns pt ca nu avem noutati. Elise merge de 2 sapt la judo, dar inca nu se vad modificari in comportament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Crissy tare dulci sunt! Asa si mie, imi vine sa opresc timpul in loc cand vad cat de frumos se joaca si se inteleg uneori. Ieri se jucau de-a scoala, Silvia trebuia sa-si stranga lucrurile de scoala si hainele si sa-si faca ghiozdanul dar mi-a fost mila s-o intrerup de cat de frumos se jucau!

Multumesc de urari, Doamne ajuta sa fie cat mai aproape de ce zici tu!

----
Dialog cu Virgil azi de dimineata (a se vedeam de unde li se trage fetelor boala cu hipoacuzia selectiva ):

-Miercuri Silvia merge in excursie, se intoarce seara pe la 7 si la ora aia eu sunt la doctor, nu pot sa o astept, va trebui sa o astepti tu. Ai auzit ce am spus?
-Da.
-Unde esti?
-In sufragerie. Ce-ai spus?



Lavi 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata la de cicoare!

Am imbarcat trupa pt excursie ceea ce inseamna ca sunt in picioare de la 6 am!

La odiseea de iulie 2012 sunt o gramada de mamici la al treilea, chiar al patrulea copil!Asa ca haideti la treaba fetele, lasati lancezeala!

LAVI tu cum ai anuntat vestea no.3?Stii ca lumea se uita ca la urs cand aude de no.3.

Avem 2 categorii de interlocutori: tineri, cu copii relativ mici , scolari care se crucesc cand aud ca este no.3 si cei trecuti de 40, cu copii mari care regreta ca nu au facut si ei mai multi!Asta este!!
La voi cum a fost primita vestea ca mai vine un bb?

Mie mi se pare ca bb este cel mai agitat dintre toti!Oare are legatura cu faptul ca am mai avut 2 sarcini?
La fiecare eco se misca intr-una , cand aude muzica mai tare la fel iar ieri am fost la clasa la V. si era harmalaie de la atatia copii si a inceput sa se miste de mai aveam putin si cadeam pe jos!!

Sper sa fie vremea buna in excursie.
Saptamana viitoare avem 2 excursii cu grupa lui Andrei - deci distractia de Paste a inceput deja!

Ile , mami de V si A ,



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Crissy, ce frumos se joaca! E o scumpa Bea cum da ea fuguta - e intr-adevar o perioada tare faina.

Lavi, off. Multa sanatate soacrei tale si sa se refaca cu bine!
Dialogul domestic trebuia sa-l incepi invers - cu localizarea si atragerea atentiei .

Poate aveti vreo idee constructiva: eu sunt obosita moarta. Am primit sa iau B-uri - mi-au dat o pofta de mancare de innebuneam, le-am luat minimal. Inceput sa iau calciu (nici cu asta nu stau bine), mi-a dat palpitatii si nu puteam dormi.
As lua ceva energizant/detoxifiant, dar nu vreau cu nici un chip sa ma mai si ingras cu ocazia asta, ba dimpotriva.
Ma gandeam la herbalife, ca tot am participat la o vrajeala pe tema asta - ce ziceti? A incercat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ile, noi intai ne-am exprimat intentia de nr si am vazut reactiile. Cum zici tu: de ex socrul meu ne-a zis ca lui ii pare rau ca nu au mai facut un al treilea, ca nu a vrut soacra, dar el ar fi vrut.

In general atitudinea e pozitiva, mai putin de la cei care au un singur copil si li se pare ca si cu unul e greu. Ce-i drept mie mi se pare mai greu cu unul decat cu 2 (exceptand bebelusia celui mai mic) pentru ca se joaca si vorbesc impreuna si sunt o gramada de situatii in care nu se plictisesc.

Acum atitudinea e de amuzament general cand le spun ca bb3 e tot fata. Vad ca produc bunadispozitie la faza asta. Multi ma intreaba: ati vrut si un baiat, nu? Eu chiar fata mi-am dorit in adancul inimii.

Maria eu zic sa rezolvi problema din radacini: sa-ti faci niste analize cat mai complete sa vezi daca nu ai vreo problema sau vreo deficienta undeva. Daca motivul e doar suprasolicitarea sa incerci sa-ti reorganizezi putin programul.

Ai dreptate cu dialogul domestic, eu am fost repezita, ca de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

tocmai ca analizele sunt as usual: Ca, Mg si ce-o-mai-fi-fost (legat de anemie oricum) cam micute, restul ok, tiroida ok... Iar eticheta de "astenie de primavara" nu ma consoleaza prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, din cate stiu eu Ca si Mg nu sunt legate de anemie ci fierul. Ai cumva anemie? Ai lipsa de fier? De ce nu iei fier in cazul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

nu sunt legate, dar clar imi lipsesc multe - Ca, Mg, Fe si aveam si simptome de lipsa de B-uri (mici neplaceri cu terminatiile nervoase). deci e cazul de suplimente. doar ca tare mi-ar placea sa dau si vreo 2 kg jos, ca tot vine vara, nu sa ma fac cat tancul de la vitamine,minerale & stuff

Mergi la inceput