Colectia de toamna-iarna 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
Ina869 spune:
Citat: |
Eu de abia astept sa schimb scutece si sa spal fundic micut si finut de bebe si tot tacamul mamicelii. Ce sa fac, am luat-o razna, stiu. Instinctele |
Lavi, eu una te admir ca-ti urmezi instinctele! si nu cred ca ai luat-o raza deloc. Dar sa nu uitam ca eu am ceva ani in plus decit tine si mai conteaza varsta, energia si..conjuncturile. Poate tie iti este mai usor, iei altfel lucrurile, ai alta personalitate, mie mi-a fost foarte greu cu totul, nu zic, o perioada frumoasa insa, pe care nu o voi uita vreodata. Poate si lipsa concediului de maternitate a avut un impact, ca nu m-am bucurat, efectiv, de timpul meu cu copiii, eram intre pus pe picioare o afacere, renovari in casa, treburi casnice plus un copil care a plans pina pe la 4 ani de iti venea s-o iei razna si sa-ti tai venele si acum, cind Rachie incepe sa planga, nu stim care pe unde sa ne ascundem fata asta are un plans atit de "ascutit" si o inalta tonalitate, ar fi buna de soprana.
Deci succes cu maternitatea , multa lume isi doreste insa nu pentru toata lumea se potriveste, tu esti mai optimista de felul tau si ti se potriveste ca o manusa eu sunt mai prapastioasa ( culmea, amindoua leoaice! )
mandyksch spune:
Hello,
Sunt de doua ori happy :). O data ca sunt cu ai mei acum aici la Budapesta, am fost acasa de Paste si ne-am intors impreuna si vom sta impreuna pana dupa 1 mai. A doua e din cauza ca mi-am facut rezervarile pentru concediul de vara unde vom pleca din 30 iunie pentru doua saptamani (una in Croatia, alta in Slovenia).
Eu/noi ne-am obisnuit destul de repede aici (imi mai lipsesc chestiile pe care le am acasa in locuinta). Mihaela, eu vorbesc aceeasi maghiara cu cei de aici, am avantajul ca eu am facut si scoala in maghiara (cu exceptia facultatii), plus ca sunt si translator HU/RO.
Ai mei nu sunt foarte fericiti de decizia noastra de plecare...maica-mea asa m-a primit sambata cand am ajuns acasa, ca poate ar fi bine sa ne mutam la Cluj ca acolo e mai aproape si ne pot ajuta mai mult.Nu mai zic nimic...caci reuseste cu brio sa imi taie tot elanul.
Ioana, bafta la gasitul jobului ideal. Si mie mi se pare ca jobul meu actual nu e cel ideal, dar din pacate inca nu mi-am dat seama care ar fi pentru mine jobul ideal.Dar nu am renuntat.
Lavi, nu te grabi cu nascarea , ar fi bine ca dsoara Zu sa mai stea un pic in burtica, lasa serviciul, stai acasa linistita, ca apoi nu o sa mai poti
meems spune:
Saru-mana de urari Am sarbatorit aseara la restaurant, si in weekend vom merge la ocean, cu gashca dupa noi
Roxi, in iunie?? Pai spune-mi, sa ma pregatesc Iti trimit un mail.
Lavi, total de acord cu Ina: nu ai luat-o razna, tu esti facuta sa fi mamica Dar nu toata lumea e asa, cum tot Ina zicea. Bucura-te din plin de fiecare moment!
Mandy, inteleg ca nu ti-e usor sa nu ai sustinerea totala a parintilor, dar gandeste-te ca trebuie sa faci alegerea cea mai buna pentru tine si familia ta in primul rand, nu neaparat pentru ei.
Ma bucur ca ati rezolvat de vacanta.
camelia_daniela spune:
Hello!
Din aceasta dupa-amiaza sunt matusica de bebelina dragalasa !
Nu cunosc detalii precise... sora-mea a trebuit sa intre la cezariana pentru ca o eco + investigatii la inimioara bebelinei indicau suferinta fetala . Sora-mea a fost darmata total s-a si speriat putin dar eu zic ca in final totul e bine! Abia astept sa vorbesc cu ea.
Cumnatelul era happy ca o vazuse pe bebitza si ca e frumoasa si acum asteapta sa intre la sora-mea. Sper sa isi revina cu bine sa nu se lase prada emotiilor si sa pice in vreo depresie.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
crissy77 spune:
Cami, sa va traiasca nepotica si sa fie sanatoasa! Ai vb cu sora ta?
La multi ani sot de lavi si sot de mima! sotioarele scumpe.
maria_alexia spune:
Camelia, sa va bucurati cu totii de o nepotica sanatoasa si frumoasa! Refacere buna surorii tale!
si sa-i calci pe urme cat mai curand .
Mandy, excelent ca ai gasit un mediu in care sa te simti atat de bine! E si meritul tau pe-aici... Mult succes la job si vacante cat mai reusite!
Eu nu reusesc deloc sa intru in ritmul de sarbatori - sunt in urma cu toate. Copiii - in vacanta fiind - ne solicita mult pe toti... Nu-mi place deloc sa fim atat de nepregatiti, dar ne-om descurca noi cumva. (azi de-abia am definitivat lista cu ce mai e de facut si e luuunga ).
camelia_daniela spune:
Gata, am vorbit cu sorella... e bine, isi revine dupa operatie, insa a inceput sa o doara. Bebelina a avut 2.880 kg si 48 cm si a luat nota 10. E perfect sanatoasa.
Multumim pentru gandurile frumoase!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
miri__b spune:
Buna dimi
Cami felictari!Ne bucuram ptr bebelina si ptr voi.
Legat de vacanta, se pare ca noi vom veni de vineri pana duminica, adica Noki- doar 2 nopti.
lavi02 spune:
Cami sa va traiasca nepotica!!!! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!!
Iar pe tine te asteptam sa preiei stafeta de gravidoase!
Poate doar au ametit-o ei cu suferinta fetala ca sa-i faca cezariana, din pacate in ziua de azi se cam practica cezariana din motiv de comoditatea medicilor. Daca a avut Apgar 10 inseamna ca era foarte bine! (Finuta mea cu suferinta fetala a avut Apgar 7 si a tras-o 3 saptamani prin ATI, incubator, etc)
Ma uit la odisei: cam 70% de nasteri sunt prin cezariana, si procentul e asa de "mic" pentru ca mai intra si fetele din diaspora la socoteala care majoritatea nasc natural.
Scuze, am f mult de lucru, vreau sa va mai scriu si raspund azi, dar printre picaturi. AMR = 2 zile de munca si sunt stresata sa las totul cat mai bine.
lavi 35+
ioana_77 spune:
Pup colectia draga
Cami, felicitari pentru nepotica!
Lavi, stai cuminte si bucura-te de perioada asta, doar tu spuneai ca nu vrei sa se termine asa de repede perioada de gravidenie!
Nu mai vorbiti de burtici, ca asa ma apuca o pofta