Colectia de toamna-iarna 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

eu sunt entuziasmata asa ca s-ar putea sa nasc, de abia astept sa o vad si pe bebelina si chiar si nasterea mi se pare interesanta si palpitanta. Dar pe de alta parte imi place cu burtica , nu vreau sa se termine sarcina asa repede. A trecut prea repede!!!
Poate totusi mai sta cateva saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, entuziasm cu lacrimi??
Va imbratisam cu drag , sa stati linistite inca o bucatica - parca totusi e prea micuta la 36 de sapt...

(zic si eu, la mine ambii au venit la DPN minus 1 zi )
AMR 3 zile de serviciu ?

Mergi la inceput

Daaa

Trilulilu

Partea buna e ca la servici incepe sa-mi mearga proiectul/bucatica la care lucram. Nu stiu insa cat voi putea inainta cu testarea si debugarea. La testare am o colega care vine 4h pe zi, inca n-a venit si as avea nevoie de ea.

Ce nu apuc sa fac, ramane pe sefu'

Daca ar fi dupa mine as sta pana iese totul curat. Dar mi-e ca nu sta Zu in ascunzatoare atata timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, sa-ti traiasca barbatelul! Sa va bucurati de familia voastra frumoasa si sa fiti fericiti.
Da, si Mircea tot 35 implineste astazi!

de urari si ganduri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Sotiilor de sarbatoriti, sa va traiasca barbatii sanatosi, voiosi si la punga grosi

Lavi, da`nu ai putea s-o iei mai usurel cu roboteala ca s-o mai tii pe d-ra Zu la caldurica ( semnul intrebarii, care acum nu merge !)
eu asa am facut cu Bobicu`( pe care era sa-l pierd de cateva ori in sarcina); cum am stat cuminte in pat, cum s-au remediat lucrurile si am reusit sa-l duc aproape de termen.

pup gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lavi, chiar asa de ce nu stai cuminte ca iasa macar la 38 saptamani.Eu pe matei l-am nascut la 37 si l-au trecut prematur si a avut probleme cu suptul.Concediu medical si Sarbatori Fericite cu linsite si fericire! La multi ani pentru jumtatea ta !

meemsy, da, cam astea sunt planurile. am vorbit astazi de concediu si cica nu se poate decat in iunie. sa vedem ce noroc am!
La multi ani, lui Mircea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

La multi ani mircea si virgil! astia nascuti pe 10 aprilie au noroc de neveste misto, m-am prins.

lavi, hihi, fetele tale zici ca-s de fapt ale mele:)
bre, da tu nu ai de gand sa stai si pe acasa? lasa proiectu' ca nu e ultimul din viata ta! ce sa-ti spun, te-a apucat entuziasmul ca-n gara. de unde vine el? te-a palit asa o bucurie ca o faci la 8 luni? femeieeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxi

Citat:
ina ma bucur sa mai citesc despre voi

pup back Roxiutz , eu dau mai rar pe-aici, de obicei citesc ultima pagina ca sa-mi dau seama daca a nascut Lavi . acum am citit putin din urma si-am vazut postarea ta. iti urez sa-ti iasa planurile asa cum iti doresti!
Raportez ca ai mei se joaca - in mare parte a timpului - frumos impreuna, mai mult decit se burdusesc . le-am luat tone de cd-uri cu diferite povesti citite de autor, se bat pe ele ( sunt povesti cu morala,etc.). in rest, citim , ascultam muzica, asta ca sa mai reducem putin din timpul petrecut la televizor ( se cam obisnuisera sa ceara zilnic desene) acum au voie doar in weekend, dar de obicei cind este frumos stam afara.
eu am avut o perioada de "miere" si "libertate" fiindca G si-a luat un concediu mai prelungit si a stat prin zona casei, s-a ocupat de copii ca eu sa-mi vad de alte munci. chiar am simtit ca repir si ma bucur din nou de viata
azi am vazut un bebelus superb in magazin, mami lui mi-a spus ca are doua zile, mi-a starnit o nostalgie si un dor teribil insa totodata m-am bucurat ca am scapat de perioada trezitului noaptea, de schimbat pampersi , etc. nu as mai putea s-o iau de la capat si ma bucur ca mi-am facut copiii cit de cit rapid, unul dupa altul, ca altfel ma razgandeam sigur fiindca m-as fi obisnuit cu binele .
cum sunt Lexi si Matei ? pe la ce activitati mai mergeti?

pup colectia!

Mergi la inceput

'neata dragelor,

Daca stau acasa nu fac nicio afacere, gasesc mereu ceva de facut, plus de disciplinat mandrele care-s in vacanta (acuma ca-s singure acasa macar nu le vad ce minuni fac), la servici barem fac doar munca intelectuala. Cred ca mi-e greu sa ma despart de servici pt ca stiu ca urmeaza o perioada luuunga de stat acasa. Si parca vad ca n-o sa vreau inapoi la munca, o sa vreau cat mai mult cu bebe.

Vineri e ultima zi. M-am gandit eu ca decat sa las lucrurile in pom poate mai vin si saptamana viitoare 1-2 zile, dar oficial de marti sunt in prenatal.

Sincer eu tot nu cred ca o sa nasc mai repede de 37 de saptamani, si la Silvia am avut colul "moale & intredeschis" cu o luna inainte, si atunci eram tanara si "nenascuta". La Nati col scurt a doua jumatate de sarcina, timp in care mi-am vazut de treburi. Pe ultima parte si la ea tot mai moale si mai scurt. In schimb eu nu prea am uter contractil, la ambele s-a declansat nasterea prin ruperea apei, pana atunci n-am avut contractii si tot asa la amandoua n-am avut contractii zdravede pana n-am capatat si oxitocina.

Despre statul in pat - eu nu-s adepta deloc, deloc, mi se pare ingrozitor, si din fericire nici doctorul meu.

Anda uau ce compliment dragut!

Roxi bafta sa va iasa planurile! S-au reparat copiii?

Ina ce frumos ca se joaca dragut impreuna puisorii tai!

Eu de abia astept sa schimb scutece si sa spal fundic micut si finut de bebe si tot tacamul mamicelii. Ce sa fac, am luat-o razna, stiu. Instinctele.

Lavi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Lavi, sunt mortale domnisoarele tale!!! Tinem pumnii sa fie totul bine pentru tine si domnisoara Zu! La multi ani Virgil si Mircea!!! Sanatate maxima, noroc si bucurii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Mergi la inceput