LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
din Tangled sau O poveste incalcita, am aflat si eu cu stupoare ca exita o poveste a Fratilor Grimm Amalia |
Am iesit si eu din ignoranta acum
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Ce tare este Ada
L-am scos pe Leon in curte si mi-a dormit 2 ore cel putin Doar ca a cam batut serios vantul si el este si un pic fornait. Sper sa fie ok.
Alexandra unde si cand mergi la Brenciu?
inapreda spune:
Am fost la Urgente cu Ian: si-a spart capul. Sint intr-o stare M-am speriat si acum sint ingrozita. Ma terorizeaza lipsa unei certitudini ca Ian nu va pati niciodata ceva rau. Nu stiu ce sa fac si-mi vine sa...ma rog Cred ca am ceva la cap ca mi-e frica sa mai ies cu el afara. Eram si eu si dna R. si socru' cind s-a intimplat.
Despre personalul medical de la Urgente Bistrita...nu pot spune nimic bine sa ma ierte Denisa. Pentru prima data in viata, ma gindesc ca...nu mai vreau sa stau in Romania
Cind se trezeste, mergem la ecograf. Acum nu putem face ecograf NICAIERI in oras Mi se pare un scenariu de groaza.
novus spune:
Aoleu Inapreda, m-a luat frigul !
Nu stiu ce as putea sa iti spun sa te linistesc pt ca stiu cate mi-au trecut mie prin cap cand asteptam salvarea si Ada tremura si eu nu stiam de ce, doar l-am rugat atunci pe Dumnezeu sa nu mi-o ia
Asa ca sunt sigura ca va fi totul bine si la voi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Salutare!
Nu mi s-a intamplat nimic rau, doar ca sunt foarte ocupata si obosita, asa ca am fost nevoita sa ma tin de treburile stringente: scoala, meditatii si, evident, timpul alocat copilului, asa ca nu am mai avut ragaz pentru forumeala. Am vazut ca ati discutat subiecte interesante: in privita aplicatului cate unei palme la pampers ma declar si eu vinovata, am comis-o de vreo doua ori si n-am scuza. La mine episoadele astea intervin cand sunt moarta de obosita si cu o suta de chestii pe cap, iar pe Andrei il apuca incapatanarile si prostioarele si trasul de timp, insa ma simt cu atat mai vinovata, fiindca oboseala mea n-ar trebui sa fie motiv de agresat copilul, sunt constienta de asta. Sper sa gasesc taria sa ma abtin si sa raman rationala in astfel de situatii, caci, vorba Ilincai- daca nu ma insel- ce poate fi mai absurd decat sa lovesti persoana pe care o iubesti cel mai mult pe lume?! Revin, cand oi putea...
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Am fost la Urgente cu Ian: si-a spart capul. Sint intr-o stare M-am speriat si acum sint ingrozita. Ma terorizeaza lipsa unei certitudini ca Ian nu va pati niciodata ceva rau. Nu stiu ce sa fac si-mi vine sa...ma rog Cred ca am ceva la cap ca mi-e frica sa mai ies cu el afara. Eram si eu si dna R. si socru' cind s-a intimplat. Despre personalul medical de la Urgente Bistrita...nu pot spune nimic bine sa ma ierte Denisa. Pentru prima data in viata, ma gindesc ca...nu mai vreau sa stau in Romania Cind se trezeste, mergem la ecograf. Acum nu putem face ecograf NICAIERI in oras Mi se pare un scenariu de groaza. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Cunosc senzatia de spaima si neputinta!! Si gandurile pe care te chinui sa le alungi si periodic revin: daca...dar daca...dar oricat de, daca...
Calmeaza-te si spune, cum a cazut? Din picioare sau de la inaltime? Pe spate, in cap?...Trebuie sa fii atenta la orice semn gen: voma, somnolentza...Acum cat timp s-a intamplat?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Am fost la Urgente cu Ian: si-a spart capul. Sint intr-o stare M-am speriat si acum sint ingrozita. Ma terorizeaza lipsa unei certitudini ca Ian nu va pati niciodata ceva rau. Nu stiu ce sa fac si-mi vine sa...ma rog Cred ca am ceva la cap ca mi-e frica sa mai ies cu el afara. Eram si eu si dna R. si socru' cind s-a intimplat. Despre personalul medical de la Urgente Bistrita...nu pot spune nimic bine sa ma ierte Denisa. Pentru prima data in viata, ma gindesc ca...nu mai vreau sa stau in Romania Cind se trezeste, mergem la ecograf. Acum nu putem face ecograf NICAIERI in oras Mi se pare un scenariu de groaza. |
Ian, sa fie mai mult sperietura! mami sa-si revina. Si Adela s-a insurubat cu capshorul intr-un colt de mobila pe care nu se putuse pune protectie, cu mine langa ea... nici eu nu pot spune ca am gasit reteta certitudinii. Faza cu Adela s-a mai intamplat si in Vinerea Mare (anul trecut)cand toata lumea e plina de elan in garda...
Nu cred ca am negat vreodata problemele "medicale" din Ro (si din pacate nu doar din Ro sau... ca sa zic asa... "decat" ) Am si o teorie in sensul asta... din pacate nu si o solutie, dar nu-i momentul nici sa imi expun teoria, nici sa povestesc ce m-a deranjat cand m-a deranjat.
Dar ce echograf faceti? Sau tomograf (CT)?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Am iesit si eu din ignoranta acum |
Meeeeeeeey! E tipa cu pleata luuuuuunga de si-o arunca din turn sa se catzere "el"! Ma rog, in film vaz ca se catzara mai mult cotoroantza, dar varianta pe care mi-o spunea mamaia era cu el-ul catzarator!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute