LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***
Raspunsuri - Pagina 13

anamariame spune:
Buna dimineata!Am facut ce am facut si iarasi m-am ingrasat, asa ca astazi servesc alaturi de voi o cafea neagra, fara nelipsitul lapte.Sa aveti o zi frumoasa, la noi e cam mohorat!

inapreda spune:
Hola si de la noi,
Ramin cu voi la cafea; azi am de terminat un referat dar nu ma lasa Ian si musai tre' predat. Noroc ca nu e greu dar ma tot inghionteste, ma striga etc. De silitoare ce sint, nici n-am deschis DC-ul pina acum sa pot lucra fara distrageri
Ieri am avut musafiri de la 18 la 22.45 Au fost baietelul care a lipsit la ziua lui Ian cu parintii si un rind de nasi cu beietelul. Ian a fost...impecabil
Si s-a simtit tare bine. Si de ieri am poze. Seara a fost reusita, desi:
-n-am terminat referatul
-mi s-a parut ca au stat cam mult: baieteii amindoi merg la gradinita si Ian incepuse sa se frece la ochi
In afara de aceste 2 aspecte, m-am bucurat si m-am minunat ce baiat mare am!

Bianca2503 spune:
va salut de pe meleaguri mioritice. sunt praf de somn si cu gandul pe canalele din Amsterdam.

novus spune:
Inapreda, spor la treaba ! ma bucur ca ati avut o seara reusita chiar daca a fost prelungita
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

inapreda spune:
Are cineva habar cum as putea gati...ouale ca sa constituie o masa de prinz?
N-am nimic de mincare, nici din ce sa fac si vreau sa ies afara
Daca aveti idei, pliiiiiiiiiz salvati-ma.

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Are cineva habar cum as putea gati...ouale ![]() ![]() ![]() Daca aveti idei, pliiiiiiiiiz salvati-ma. ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
In afara de oua umplute sau omleta zau de-mi vine vreo idee, ba da, oua la capac, ne faceam noi in studentie: frigeam cate o bucata mare de parizer caruia marginile i se ridicau in sus formand o cupa unde turnam oul si lasam sa se prajeasca asa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
In afara de oua umplute sau omleta zau de-mi vine vreo idee, ba da, oua la capac, ne faceam noi in studentie: frigeam cate o bucata mare de parizer caruia marginile i se ridicau in sus formand o cupa unde turnam oul si lasam sa se prajeasca asa ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pffaaaaiiii ce pofta mi-ai facut !!!!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

chatonel spune:
ilink, tocmai ce-am sters "intimitatile" mele si te-as ruga sa faci si tu la fel cu cele doua citate pe care le ai in pagina 8 si 10. Multuu
Nu se stie niciodata ce terchea-berchea mai citeste pe-aci si apoi se gindeste sa faca un articol de ziar

chatonel spune:
io terminai de sters geamurile, pusei sa fac mincare si mi-e cam foame... cred ca ma bag la rontait, desi e cam devreme ca sa-mi tina pina deseara la 9...

chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 va salut de pe meleaguri mioritice. sunt praf de somn si cu gandul pe canalele din Amsterdam. |
bine revenisi :) ia o cafea