Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !
Raspunsuri - Pagina 9
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower In rest....asa...mai pe dupa cortina. Va citesc. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
De ce sa stai dupa cortina? hai la o mica "discutie"
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
citat din mesajul lui ana_g tomaca, are 21 de saptamani, dar am ramas in urma cu semnatura.... _ mama lui Stefan, pui scump si 17+ |
Ce repede trece timpul asta ...
Sa ai grija de tine , cand poti sa incerci sa te odihnesti
simplicity spune:
citat din mesajul lui dastefa sal#537;ut fetelor multumesc de incurajari asa si voi face,merg mai departe si om vedea ce o fi mai bine sa-mi para rau de timpul banii pierduti decat sa-mi reprosez mai taraiu ca nu am incercat o sa incerc sa fac zilele astea un filmulet cu Miru facand gimnastica. Cum ea o imita pe Daria in TOT ce face s-a apucat evident si de gimnastica.Cand vreau sa ma amuz un pic le starnesc la o tura de antrenament Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Dastefa eu spun ca o hartie(aka diploma/certificat) nu strica niciodata, ca sa nu mai vorbim de cunostiintele acumulate. Mult succes!!!
Abia astept sa vad filmuletul. Felicitari Mirunei pt vorbit
simplicity spune:
citat din mesajul lui atlantique Buna dimineata! Haideti la cafea Sa aveti o zi frumoasa! |
Multumim de cafeluta Cam scurta la vorba... , nu stii ca o cafeluta merge cu o mica "discutie" ?
simplicity spune:
Vad ca sunt singurica aici , ma bag la bucatarit
O zi frumoasa sa aveti doamnelor
lalitica2000 spune:
Hello girls,
Ieri am tot incercat sa intru pe DC dar mie nu mi-a mers de nici o culoare.
V-am zis ca o sa va povestesc aventurile noastre legate de drum.
Pentru ca david are 2 ani si o luna a trebuit sa-i cumpar bilet de avion, cu loc. Bine, acu el nu a stat numai pe locul lui, a mai stat si in brate la noi. Chiar asa a si adormit in brate la mine. Cand am plecat spre Germania, cand sa aterizam a venit insotitoarea de bord sa-mi zica ca tre sa-l pun pe david pe scaun cu centura ca urmeaza sa aterizam. David adormise la mine in brate. Am rugat-o sa imi aduca o centura pentru copii sub 2 ani ca sa o prin de a a mea si sa nu trebuiasca sa-l trezesc pe David (avand in vedere ca david are 2 ani si o luna ...deci mare diferenta nu era la kg fata de acum o luna) si mi-a spus ca daca copilul are peste 2 ani, trebuie sa stea singur pe scaun. Bai nene, m-am enervat ingrozitor si am intrebat-o adica imi cere sa il trezesc pe david si sa-l pun pe scaun si mi-a spus ca da si ca ea sta acolo pana se asigura ca am respectat procedura. Eu inteleg ca trebuie sa se tina de proceduri, dar se vede ca nu e mama. Cum poti sa-i pretinzi unui copil de 2 ani, sa-l trezesti, si sa te astepti sa-l pui pe un scaun si sa-l legi cu centura si sa mai stea si cuminte. Evident, ca david a inceput sa tipe, isi ridica mainile si ma striga sa il iau in brate. Imi venea sa-i dau in cap tipei aleia. Oricum cum s-a dus pe scaunul ei, cum l-am luat pe david la mine in brate, Numai asta imi mai lipsea sa prinda david vreo aversiune fata de avion, sau si mai rau sa-i fac pb la inima.
La intoarcere am avut alte belele. Pentru ca masina prietenilor nostri se stricase si intrase in revizie, nu au mai putut sa ne duc la aeroport si am luat trenul. Dupa un instructaj facut despre cum trebuie schimbat trenul si apoi iar si pe urma luat autobuzul catre aeroport...ne-am inarmat cu biletele si cu foaia cu indicatiile si am plecat. Avionul decola la 13:50 iar noi aveam trenul la 10:38 si ajungeam in aeroport la 12:35...timp suficient...ei nu a fost asa......Din neatentie am coborat cu o statie mai devreme, pentru ca aia au anuntat ca urmeaza statia Hamm (acolo unde trebuia sa coboram) exact cand intram cu o statie mai devreme. Desi stiam ca era cu 5 minute mai repede decat ora la care trebuia sa ajungem in statie, nu ne-am mai uitat...cand am auzit la interfon ca urmeaza statia hamm...ne-am luat repede bagajele si aia a fost.....aveam 15 minute la dispozitie sa trecem de pe peronul 3 pe peronul 6 numai ca stupoare nu gaseam perosnul 6....nici prin gand nu-mi trecea ca am putut cobori in alta gara....de abia cand a zis sotul meu ca suntem in alta gara, am realizat si m-a apucat panica...noroc ca el e mai stapan din fire s-a dus la informatii i-a spus tipei aleia la cat avem avion si ea ne-a linistit ca nu-i problema ca in 10 minute vine alt tren cu care vom merge o statie pana la Hamm si de acolo mergem in continuare dupa programul stabilit astfel incat la ora 13 vom fi in aeroport...am zis OK, 50 minute sunt si alea suficiente ca chek-in-ul il facusem on line. Am asteptat trenul a venit am mers o statie pana in Hamm de unde dupa alte 15 minute am luat un alt tren. Trenul luat acum insa a intampinat ceva probleme pe drum caci mai mult statea decat mergea asfel incat aveam deja o intarziere de 20 minute....deja imi faceam iar griji ca nu ajungem....incepuse sa imi para rau ca nu am ales varianta taxi....chit ca ne costa 190 euro...pe la ora 13 ajunsese si trenul in statia in care trebuia sa coboram. De acolo ne-am indreptat in in statia de autobuz care ne ducea la aeroport, numa ca autobuzul nu mai venea...au si alea un program cum e si normal....eram in statie noi, inca un cuplu de romani si o tipa din barcelona....cand am vazut ca nu vine nimic, mi-am trimis barbatul la un taximetrist, care noroc ca era acolo in statie si l-am rugat sa ne duca la aeroport...aerorport care era la 5 minute de mers cu masina...cum era o dubita mai mare i-am luat si pe ceilalti cu noi...costa oricum drumul 6 euro, bani pe care noi aveam de gand sa-i dam oricum, numai sa ajungem la aeropoet.....dupa toate aventurile astea am ajuns la aeroport 13:15 in conditiile in care in 40 de minute pleca avionul...la bagaje nu mai era nimeni, inchisesera de 5 minute.....m-a apucat iar disperarea, am inceput sa plang, mai ales ca cei de la biroul de la wizz ne-au spus ca urmatorul avion mai circula doar miercuri si ca sa ne cumparam bilete de avion.....noroc tot cu al meu barbat, care s-a dus la biroul de informatii si l-a bagat pe david la inaintare, ca are pb cu inima, ca e insulino dependent, ca am avut probleme cu trenul si nu putem sa mai stam pana miercuri...a dat tipa niste teefoane si ni s-a spus ca daca nu avem bagaje la cala putem pleca...noi evident ca aveam bagaje, aveam caruciorul si un bagaj mare...pana laurma am hotarat ca eu cu david sa ne intoarcem si al meu sot sa raman in Dortmund pana miercuri impreuna cu bagajele. Pe cand ne luam ramas bun si ne imparteam actele si toate cele, ii suna telefonul tipei de la informatii si o vad ca da din cap si ne striga...wait...you can go all together...era si ea asa de fericita, noi la fel, mai ales eu, de imi venea sa o strang in brate de fericire....acu fuga la ghiseul 8 sa predam bagajul...de acolo fuga la ghiseul 1 sa predam caruciorul si apoi fuga sa trecem de securitate...Am fost numai intr-o alergatura. Dupa ce am trecut de securitate am vazut ca avionul nostru are intarziere o juma de ora....cred ca asta a si fost salvarea noastra.....pana la urma totul s-a terminat cu bine si luni seara am aterizat ....
tomaca spune:
Roman folileton mai Lali. Bine ca David este bine. Le-a aranjat Dumnezeu pe toate pana la urma.