Pufi de Ian-Feb 2010 (74) - Felicitari Alicredo !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Buna!

dau si eu buzna pe aici...ca acasa...

Am am avut o zi baftoasa de cumparaturi ikea... o biblioteca, o comoda tv, e etajera pt living, 3 etajere debarale, un scaun rotativ pt birou,o masuta de cafea, un cuier inhol, plus bonus pt ca am fost cuminte un covor mare flocos cu ditamai firu (vreo 7 cm)... toate la un pret de... 12 mln! si cutii de pus pe dulapuri si un inaltator sa ajunga Kay la chiuveta...

abia astept sa vina maine transportul sa incepem montajul sa ma fac si io femeie gospodina cu carti puse frumos pe policioare, s.a.m.d.

cea mai incantata sunt de flocos, o sa putem sta pe jos boiereste...

Life is good!

ruxita, ai cumparat multe lucruri pentru 12 mil. sa le stapaniti sanatosi si voiosi. Si noi avem in living un covor din ala flocos, tot de la Ikea. Noi de fapt suntem fani Ikea, toate obiectele de iluminat sunt de acolo, canapeaua, o parte din mobila lui david, covoarele plus diverse chestii de prin bucatarie. Eu zic ca preturile sunt pentru toate buzunarele, gasesti si chestii ieftine dar si lucruri mai scumpe si din materiale mai bune. Mie mai imi place sa mananc acolo si sa cumpar tot felul de biscuitei de la ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

mire, faceti omuletzi de zapada? adica stie sa modeleze??? singura?

Life is good!

Ei, nu chiar....incearca sa faca si ea niste bile, nu-i prea ies, in schimb pune bilele facute de mine unele peste altele si lipeste nasul omului de zapada.
Ieri a fost prima zi cand s-a jucat cu plastilina, azi a amestecat toate culorile si a tercut la opere de arta, construieste un fel de vulcan din bucati mici, pe care le aseaza cu grija si cu maxima conecntrare.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

eu atata m-am gandit si razgandit cu plastilina asta, daca sa ii iau sau nu, din primsa faptului ca nu stie inca ce si cum, plus ca trebe sa stau cu ochii pe el sa nu mi-o puna pe covorul cel flocos, ca apoi tare greu e de scos. urmatoarele pe lista sunt palstilina si foarfeca pentru decupat forme. Noi momentan suntem la desenat. Din pacate eu sunt antitalent la desen si David vine la mine cu carioca si cu foaia de hartie si imi zice mami..mau mau sau ham ham...iar eu habar n-am sa desenez animale....noroc ca intr-o zi am gasit niste modele dupa ce a desenat bona si m-am luat dupa ea, dar eu sunt departe..asta e o activitate care tre sa o faca cu taica sau ca el se pricepe la desen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata si de la noi,

Azi e prima zi de gradi. A plecat cam marait caci a trebui sa-l scol la 8 fara (s-a culcat tarziu ieri seara si s-a trezit pe la 6.30 dupa suzeta si s-a culcat la loc), el care la 7 e fresh. Asa ca era putin cam fara chef, dar s-a urnit pana la urma cand a auzit de masina si de "tii = copiii", numai ca pt el copiii = parc mi-am dat seama, ca la gradi s-a oprit in parculet o tura, dar a plecat cumintel cu noi (ca i-am zis ca ne-a asteapta tati la gradi cu rucsacul).
Din graba, ne-am lasat unul pe altul (adica eu pe mama care a zis ca a luat toate bagajele) si am uitat rucsacul cu schimburi si pampersi . Asa ca s-a intors tati dupa el, timp in care noi am stat prin parculetul de langa gradi.
Nu voia sa urce la clasa lui (cred ca a simtit ce se intampla), la dus tati si l-a lasat cu dna. A plans putin, dar i-au dat sa scrie si s-a linistit o perioada. Dupa aceea am inteles ca a plans iar (plangea o fetita din grupa lui, ma mir ca merge de mai mult timp acolo, e fata patroanei) si la luat o educatoare si la tinut la sacul special cu surprize si stat numai cu el.
Azi il luam mai devreme.
Daca am timp, pun niste poze.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

felicitari pentru trecerea in noua etapa....cum mai e la gradi, cum s-a acomodat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ca tot veni vorba de Ikea. Noi mergem f f f rar la ikea, pe motiv ca e departe si e prea mare pentru nervii nostri.
Dar ieri a trebuit sa mergem sa luam un pat. Copilul meu a racnit 3 ore incontinuu, "aca:ta la noi" - vroia acasa si acasa incontinuu, lui ii place acasa, nu in magazine, nu in aglomeratie.
3 ore a durat sa ne alegem un pat si sa reusim sa iesim de acolo, cu tot cu pat.....pe langa faptul ca mi s-a parut f f scump....dar nu mai aveam masina (am avut o duba imprumutata pt uichend) decat atunci, cateva ore, pat trebuia sa luam....asa ca hai sa ne hotaram.
Am dat 25milioane pe un pat si o saltea. Si nici macar nu e de lemn masiv, ci din rumegus din ala de al lor.....iar nu mai calc pe acolo vreun an.....daca mai luam si comoda si mai stiu eu ce altceva....fiecare chestie e 5-600 lei....tablia de la pat se vinde separat, noptierele separat, somiera separat...ca si cum poti cumpara pat fara somiera....mda...stilul ikea nu e si stilul meu, dar ....na, acum am pat de la ei.

o zi usoara sa aveti.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

la noi a fost inversul situatiei tale. am fost acum 2 saptamani intr-o seara, sa ne luam o saltea. Ne-am dus chititi la saltele si acolo l-am lasat pe David sa exploreze...era super fericit...alerg de colo colo, se punea si el pe paturi, ne intreba ce e fiecare lucru, se minuna cum face el de fiecare data cand vede ceva nou...am stat cam o ora pana am ales salteaua dar nu am avut nici o problema...mai mare problema a fost cand l-am luat sa plecam acasa ca mai vroia sa mai umble pe acolo. Am nimerit si bine ca era 8 si ceva ceasul si nu era multa lume, asa cum e in week-end.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata
va invit la o
Alicredo super vestea ...ce frumos.....
sa ai o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos
Intotdeauna mi-am zis ca mi-ar place sa am 3 copii dar cred ca ne multumim cu atat
dar oricum de la 1 la 2 merita facut pasul.Ma uit la ale mele ce frumos se iau impreuna.Mi s-ar parea destul de goala viata fiecareia fara cealalta

acu vreo 2 saptamani cand ma frasuiam eu mai tare cu intrebarea a da sau a nu da examen m-am gandit ca ar fi bine sa schimb natura stresului pe principiul cui pe cui se scoate.Asa ca am convocat meseriasul sa-mi zugraveasca livingul.Noroc ca e un tip f serios si sper eu pe joi sa incep sa le pun la loc( a inceput ieri).Asa ca Miruna sta afara la greu,bine ca e vremea cat de cat acceptabila
iar dumineca plec la Londra,nu era programat dar a gasit sotul niste bilete mai convenabile asa ca ne-am bagat.Initial am vreut mai multe zile dar am ramas la 5 ca si asa e aiurea perioada pt maicamea cu teburile de dinainte de sarbatori,cu pusul in gradina
dar pana la urma a acceptat sa stea cu fetele.Adevarul e ca ii vine destul de greu sa se descurce cu amandoua.N-a sta niciodata mai mult de 2-3 ore cu amandoua

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

wow...ce frumos...Londra...sa aveti parte de 5 zile frumoase.super

merge, merge treaba cu varuitul...maine ar trebui sa fie gata,nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
noi nu mai avem caldura de vreo 2 sat ceea ce ma dispera. ac merge non stop pe caldura...am luat calorifer in camera la jiji....mai ink o aeroterma in camera amre. n-ar fi frig...dar la parter se simte si mai si, avand in vedere ca suntem precum clocitorile , obisnuiti cu 27-28....am mai intepenit si zilele astea la iesirea nr 2...cate2 ore...ASTEPTAM CALDURA...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

sa stii ca si eu sufar ca nu mai avem caldura pentru ca in unele seri mi s-a facut frig si chiar am si dormit cu sosete in picioare...da' voi chiar stati la temperaturi mari...auzi...27grade in casa...boierie ce mai...

Mergi la inceput

Citat:

... dar sa zic si eu ce ma dispera...

faptul ca nu accepta sa fie imbracat oricum... azi am fortat nota, ba chiar l-am tras si de-un cretz, pentru ca in fiecare dimineata imi scoate cate 3-4 fire albe, ca nu accepta sa-l imbrac decat cu anumite haine, chiar daca acele haine (pantaloni, bluze) sunt deja murdare si puse bine la spalat... eh, n-am incotro, sau le spal si am noroc sa se usuce peste noapte sau il imbrac cu ele asa jegoase... ceea ce s-a intamplat azi...

Life is good!

ce bine ca David inca nu e fitzos la imbracat...cred ca iti scoate fire albe daca te chinui de fiecare data sa-i gasesti tinuta dorita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Neatza!

Haircut, buna cafeluta! Ms

Multumim pentru aprecieri . Nu voi nominaliza, ca sa nu uit pe cineva, din greseala.

Lali, ma bucur ca v-ati intors cu bine si ca e bine!

Rux, sa va fie de bine achizitiile. Si tie multa rabdare cu copiii. Si intelegere de la ei.

Tomaca, frumusel s-a facut Tudorel! Sa va fie de bine debutul la gradi.

Mirela, frumos povesteti cum se joaca Mara cu plastelina.

Atlantiq

Nyny

Noi suntem bine, ne pregatim de curatenie, adica imi fac curaj.
Eh, intr-o garsoniera, in 4 ore termini toata curatenia, dar cand nu-i chef, ce sa fac?

Kiti e voinicel, si se pare cu alergii. Ne plimbam pe la doctor si urmeaza sa ii facem un test pt 20 de alergeni. Ieri dupa-amiaza i-a facut pt praf de casa si histamine si inca ceva. Cica la histamine este, si sa avem grija la praf. Ramane sa facem testul mai mare (ii ia sange) si vedem mai clar. Pana atunci nu lapte de vaca, ou ca atare (doar in preparate), cioco, cacao, alune, fructe de mare. Ocazional peste. Sa indepartez plusuri si chestii care tin praful. Si sa il duc in colectivitate. Sa faca virozele mai mici si mai dese.
Acum na, ca tot ma plangeam eu ca nu mosteneste si de la mine, ceva .
Voi ati facut careva panel4 pediatric? Testul de alergii. Sunt curioasa.

Despre bona...ne-am intalnit cu o tanti, pare om bun, dar nu prea o vad cu energia necesara unui copil de 2 ani. Mai cautam.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Noi fugim afara!

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

sper sa gasiti cauza alergiilor si sa scapati usor si fara prea multe restrictii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000
eu atata m-am gandit si razgandit cu plastilina asta, daca sa ii iau sau nu, din primsa faptului ca nu stie inca ce si cum, plus ca trebe sa stau cu ochii pe el sa nu mi-o puna pe covorul cel flocos, ca apoi tare greu e de scos. urmatoarele pe lista sunt palstilina si foarfeca pentru decupat forme. Noi momentan suntem la desenat. Din pacate eu sunt antitalent la desen si David vine la mine cu carioca si cu foaia de hartie si imi zice mami..mau mau sau ham ham...iar eu habar n-am sa desenez animale....noroc ca intr-o zi am gasit niste modele dupa ce a desenat bona si m-am luat dupa ea, dar eu sunt departe..asta e o activitate care tre sa o faca cu taica sau ca el se pricepe la desen

Lali de David luptatorul nostru

Lali si eu m-am tot gandit daca sa iau sau nu, credeam ca nu o sa stie sa se joace cu ea. Ea a amestecat culorile din primele zile, se joaca destul de mult cu ea, partea proasta e ca trebuie sa aspir covorul de vreo 2 ori pe zi. Ea are plastilina de la playdoh, mi se pare super, bucatile mici care cad pe jos se usuca si nu se lipesc de covor, atat doar ca intra intre fire.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000
la noi a fost inversul situatiei tale. am fost acum 2 saptamani intr-o seara, sa ne luam o saltea. Ne-am dus chititi la saltele si acolo l-am lasat pe David sa exploreze...era super fericit...alerg de colo colo, se punea si el pe paturi, ne intreba ce e fiecare lucru, se minuna cum face el de fiecare data cand vede ceva nou...am stat cam o ora pana am ales salteaua dar nu am avut nici o problema...mai mare problema a fost cand l-am luat sa plecam acasa ca mai vroia sa mai umble pe acolo. Am nimerit si bine ca era 8 si ceva ceasul si nu era multa lume, asa cum e in week-end.

Lali de David luptatorul nostru

Asa si noi, Mara deja are traseul ei....se opreste prima data la raionul de copii si se joaca cu bucataria si ce mai e pe acolo, apoi o tura la locul de joaca de la restaurant si pe final testam toboganul.

Mergi la inceput