Strugurasi de Sept-Oct 2011 *48*
Raspunsuri - Pagina 18
Hayat_Kh spune:
Buna dimineata!
Creola, nu e tarziu niciodata, sa savuram o cafea aburinda....mai ales pe vantoasele astea
Fetele , cred ca toata lumea e de acord cu Pinky..intr-adevar bate vantul prea tare si eu nu l-as scoate pe Razvan afara azi..cel putin la noi in fata blocului bate asa de rau de indoaie copacii. Zic si eu, daca v-ati hotarat careva de intalneala, sa aveti o zi cat mai frumoasa.
Pinky 37,1 nu e temperatura. Poti sa stai linistita. Oricum, va doresc o zi linistita si sanatate cat incape.
Creola bine ca sunteti mai bine.
Sei ...
Jade si eu i-am dat ardei rosu ( l-a cumparat sotul din piata), un sfert dintr-o jumatate in prima zi, amestecat cu morcov si pastarnac. I-a placut tare mult lui Razvan, a doua zi i-am pus un pic mai mult si nu i-a mai placut atat, ca s-a cam indulcit piureul. Eu l-am facut doar in aburi, dar cand a fost gata, l-am curatat de pielita...ca aceea da aciditate si am blenduit-o cu restul legumelor si gata.
Azi am pus la aburit un morcov, 1/2 de pastarnac si vreo 5 frunze de spanac. Sa vedem cum reactionam.
Vroiam sa intreb....daca i-as face vreo 2-3 minute portocala in aburi si as amesteca-o cu mar....ce-ar fi?
Ionela baieteii nazdravani. Ce copilasi!!!!! [pup
Racheel . Nasta e o mancacioasa.
Oana
Didi unde esti?
Elly s-a topit de mult zapada....tu pe unde te-ai impotmolit? Mai hai pe la noi...
Stefi ai un baietel fotogenic rau. Ce frumos sta el la pozat. Puiului meu inca din burtica nu-i p;lacea sa se lase pozat..asa ca eu nu prea am poze "artistice" cu el. Bravo!
May.....vroiam sa iti spun ceva....dar oare ce? Doamneee, ma ingrozesc cat de multe uit dom'ne. Poate imi amintesc mai tarziu. Tre sa citesc iar postarile tale.....
Am fost la oftalmolog. Ei bine, mi-au crescut dioptriile rau de tot la ochiul stang. La dreptul au ramas aceleasi.Asa ca tre sa imi fac alte lentile.
_
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
Vizitati Sifonierul Strugurasilor
JadeJador spune:
hayat tu carnita i ai dat pana acum ?
mar cu portocala i am facut si eu intr o zi
nici n a vrut sa puna gura
am gustat si eu si era cam nasputz
oana n am zis ca nu ai facut bine , doar m am mirat
habar n am cum e mai bine
_
de T 7+
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador hayat tu carnita i ai dat pana acum ? mar cu portocala i am facut si eu intr o zi nici n a vrut sa puna gura am gustat si eu si era cam nasputz oana n am zis ca nu ai facut bine , doar m am mirat habar n am cum e mai bine _ de T 7+ |
Inca nu i-am dat carnita, pentru ca nu am din sursa sigura. A vorbit sotul cu cineva de la munca.Sta la tara si creste animale, sa ne taie un pui sau un curcan,sa pot sa incep sa ii dau si carnita. Mai citisem pe un site, ca o mamica recomanda de cumparat pentru masa sugarului pui de la AVE. Ca e cat de cat natural crescut. Acuma nu stiu, ca eu nu prea am curaj sa ii dau chiar de oriunde, tinand cont ca Razvan e tare sensibil.
Uff, cred ca azi o sa manance la masa de fructe, doar mar "aburit" cu 1-2 lingurite de cereale de orez cu roscove. Pentru ca ii dau spanac ca aliment nou si n-ar fi bine sa ii adaug si portocala tot azi.
_
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
Vizitati Sifonierul Strugurasilor
racheel spune:
Jade voi nu ati trecut la numarul 4?Sau ai vrut sa zici 5?
Ca noi am trecut de 3 saptamani
La ce ora mergeti la vaccin?
anca_toma spune:
neata fetelor.
Si eu zic la fel cu intalnirea, al meu e inca mucios si nu da semne de revenire rapida, nu l-as scoate nici azi.
noi punem sucul de la o portocala in piureul de fructe si de atunci tare ii mai place, bine am nimerit si niste portocale fff dulci.i-am dat chiar si o felie sa o suga si a mai cerut(pt prima data cand face asta).
Acum avem urzici la fiert, pt noi cu sare si le facem drob(reteta lui fratemiu), iar pt Iancu fara sare, si vedem noi cu ce leguma le mai amestecam, cred ca cu morcovel ca nu am mai mancat de mult.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
JadeJador spune:
hayat daca pana acum nu i ai dat portocala , amana pt maine
nu i stiu gusturile lui R dar poti incepe sa i dai portocala sub forma de suc
T il devora la propriu , acum cu greva asta , asa si asa , dar de refuzat nu l refuza
edit: zice bine anca , da
suc ii pun si eu in diferite piureuri de fructe si este chiar bun
in banana ii pun mereu , ca o mai subtiaza si nici nu se innegreste instant
cand i am facut cu tot cu pulpa nu i a placut
rach am zis bine , 4+ pampersul are si marimea asta
e undeva intre 4 si 5
la nr 4 am trecut din decembrie
la ora 15 tre sa fim la vaccin
_
de T 7+
anca_toma spune:
vai iar au inceput astia cu "dezinsectia" lor. a sunat unul acum la usa ca sa imi dea o sticluta sa imi dau prin casa , si bineinteles ca trebuia sa cotizez. eu una nu ii cred, oi fi eu gica contra, dar mai bine ma mananca gandacii decat sa arunc banii pe fereastra.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel La multe lunite T de Jade Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
multumim
_
de T 7+
racheel spune:
Jade nu am stiut ca exista si 4+
I-ati pus pe cei mici in premergator?
Eu o tin cam o ora ziua si una seara