Strugurasi de Sept-Oct 2011 *48*
Raspunsuri - Pagina 17
seidana spune:
Neatza
Jade acum si noi pampers, am mai folosit si toujours(dar n cam strang si ma dispera cand vad cristaele)as vrea sa incerc si eu huggies si dm ... dm ai incrcat?
OAna...
Creola ma bucur ca esti mai bine..Elisa e mai bine sau la fel ca ieri? nu am inteles..
Ptitik mea se trezeste d n-spe mii d ori noaptea, si se trezste plangand.. oar ce o fii?
racheel spune:
Neata si de la noi
Sei si anastasia se mai trezeste plangand dar adoarme imediat
Noi folosim tot pampers.Miros urat dar ne plac
Ionela pe Tudor grasunel
Azi am papat para si ne-a placut.Dar la noi problema este ca la 10 ii vine somn si incepe sa mataie si nu mai vrea sa pape.Cred ca o sa-i dau la 9, 30 sa pape.
La legume nu mai face figuri.Mananca fara sa se mataie.Eu ii dau 4-5 linguri de ale noastre cu varf.Nu stiu cat inseamna asta.Dar mai mult nici nu ar vrea.
pinkysor spune:
Neata!
Creola multumim pentru traducere ! Ma bucur ca sunteti mai bine.
Noi suntem bine, Dani e putin caldut, are 37.1 deci nu e temperatura dar m-am hotarat sa nu-l scot azi afara ca aici bate si vantul si nu e nici soare. Daca va intalniti azi sa aveti parte de o intalnire super daca nu ramane pt saptamana viitoare sa ne intalnim mai multe.
Va pup
camady spune:
Sei mie imi place oferta de la Mamaia.
A mea numai asa doarme ca a ta.Nici nu mai stiu de cand n-am mai avut o noapte buna.N-spe treziri cu planset de ti se ridica parul in cap.Eu banuiesc ca ne chinuieste al doilea dinte.Pana ies toti mai am de tras.Voi aveti dintisori ? Ca nu mai stiu.
camady's baby
oanaiasi spune:
Azi am mancat dovlecel cu pastarnac si ardei copt si apoi fiert. a fost un succes! Am gustat su eu si era super bun. am emotii cu ardeiul sa vad cum il primeste. stiu ca e cam greu.
voi ati dat ardei?
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
seidana spune:
PINKY cum ii ii tmpertura? la 37.1 nu e nici macar stare subfbrila, noi cred ca doar o data am avut tmp asta ,in genral are 37.3-37.5
Oricum sanatate multa
CAMADY.. nu avem dinti, si n ici nu se vede ceva prominent.. deci ori e tare sensibila la aparitia dintilor si reactioneaza si cu 2 luni inainte ori e fitoaza..Noi ne trezeam de 3 -4 ori dar nici d n-spe mii d ori, la 5 era a 5-ga a trezire
Si mie imi place ofrta d la MAmaia, dar nu cunosc statiunea asta imi da batai de cap, la eforie am gasit mai scump,dar stiu unde s maanaca bine
JadeJador spune:
camady merci pt sfaturi
seidana dm n am incercat...si nici nu cred ca voi incerca
la toujours eu nu gaseam cristale dar il stangeau si iesea pipi din el ca la balamuc
si la pampers de la baxul urmator cred ca o sa i iau 4+
rach ma bucur ca anastasia a inceput sa pape
oana eu pana acum nu i am dat ardei dar uite ca mi ai dat tu idee si o sa i dau si eu
daca l ai copt de ce l ai mai si fiert ?
_
de T 7+
oanaiasi spune:
Jade, ca sa il digere mai usor...sanu fie prea greu. nu stiu daca am facut bine...asa m a dus capul
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
mikka11 spune:
oana, e ardei de la congelator? sau ai cumparat de pe piata?
eu i-am dat telina cu pastarnac, nu i-a placut, a luat 4-5 vf de lingurita si si-a facut greata. Constat ca nu ne omoram cu mancarea, deocamdata
rach mie mi se pare foarte bine cum mananca Anastasia, 4-5 linguri de ale noastre cu varf, e ceva